Dudaktan Kalbe - Show Tv

arkadaşlar bu salak manyakl gibi yorular yapan kilileri kınıyorum kaç yaşına gelmişsizniz hiç yakışmıyo onlar orda emek veriyo kızın ne sucu var rol gereği onu oynması lazım böyle yorumlara gerek yok okurken bile insan gülüyo çünkü hiç yakışmıyo alt tarafı dizi çok kaptırıyosunuz kendinizi

Arkadaslar dudaktan kalbe de bu hafta valla beklemedıgım seyler oldu, makbulenın babasının olmesını hıc beklemıyordum ama bombaydı valla :1shok:.. gerçi lamia neden boyle bır duruma ızın verdı o da dızı geregı ama gercek hayatta ben olsam adamın o kadar ıcıme gırmesıne nasıl ızın verırım kı, hem yapmayın dıyo hemde ıttırmıyor tepkı gostermıyor elin kolun yokmu itele adam aaa tatlicadiarzu

makbule genel olarak ınsana cok gıcık gelıyor ama ınsan onun yerıne koyarsa kendını belkı onun yaptıgını aynısını yapar.. cemıl bunu kandırıyor sevıyorum evlenıcem dıye durduk yere kendıne asık edıyor kızı sonra ertelıyor ama bırakmıyorda, bunun gozunun onunde lamıya yaklasıyor cocugunu sevıyor derin derin kac kere yakınlasıyor ama bunuda aynı anda yurutuyor sonra bı ogrenıyorkı en yakın arkadsının cocugunun babası megersem bunlarn arasında bırsey varmıs bunu enayı yerıne koyuyorlar dıye dusunuyor normaldır yanı bence tepkılerı ben olsam geberdurdun valla Kötü Kazen oda oyle yapmaya calıstı ya zaten :1rolleyes:

Aynen katiliyorum istemiyorum yan cebime koy hesabı. Biri benim yanıma o kadar yaklaşsa diz dize oturmam resmen adamla diz dibe yüzyüze hiç bişey yapamıyorsan kalk başka koltuğa otur.

bencede arkşlar ..ne geliyosa Lamıyanın başına saflığından gelıyo..başına gelen tüm dertleri yalan söyleyerek aşmaya çalışıyo..artık lamiyanın daha akıllı ve gerçekçi olması gerek..bide makbule haklı bence resmen yalanların içinde boğuldu..böle giderse dizi sıkacak..

makbule zaten özünde iyi bir kız. kötü olsa lamiayı evine yerleştirmez babasıyla nikahlanmasınıda lamianın hayatını düzeltmesi için istedi ama lamia yok bişy makbule, abartma makbule ,sana öyle geliyo makbule diye diye fesat biri yaptı çıktı.kızcağızıda sonunda paranoyak yaptı lamia ondan bişeyler gizlendikçe kapı dinler oldu dizide herkez fisfos yapıyo köşelerde.ayrıca cemildende nefret ediyorum.lamiayı elde ettiği anda başkasına saldıracak,olan babasına oluyo kaç yaşındaki adam oğlu yüzünden durmadan yalan söylüyor vede entrika çeviriyor.

diziyi severek izliyorum ama bazen dönen entrikalar midemi bulandırıyor. herkes böyle birbirinin arkasından illa bir şeyler karıstırmalı mı;? hiç mutluluk yok sırf hüzün dedikodu iftira vs.. ama yine de izliyorum nedense

valla bu lamiaa beni cileden cikartio ya bukdrda saf olunmazzz yaniiii artik saflikk dill aptallik oluoo ..bir degil iki degil..hayatini bi duzene sokmaliii ...yalanlari yuzundn kenancimda dagildiii..pasanin masasii oluooo kendini kullandiiriio resmen

bu hafta sezon fınalı malesefff... nıye bu kadar acele ettıler sezon fınalı vermek ıcın anlamadım..:1closedeyes:

gerçekten bu lamia çok saf ya sinir ediyo insanı:mymeka:
hala bebeğin babası olduğunu hüseyin kenana söylemiyor.
bu kadar pasif bir karekter nasıl başrol oluyor:1no2::1no2::1no2:

Galiba kenan artık bebeğin babası olduğunu taa son bölümde filan öğrenir kaplumbağa hızıyla ilerliyo çünkü lamiaya illet oluyorum zaten kimin yanına gitse bi uğursuzluk bulaştırıyo valla makbuleyle babasınıda mahvetti sonunda şimdi gidecek yeride kalmadı belki cemille mecburiyetten evlenir

vallahı hee lamia elını attıgı herseyı mahvediyo...
makbulenın babası kim vurduya gitti yok yere...
kımsede nıye oldugunu bılmeden..
adam sırlarınıda kendıyle bırlıkte goturdu...gördükleri ancak obur dunyada ısıne yarar yarıcaksada..
valla su senaryonun akısına bırılerı el atsında az hızlandırmaya alsınlar bu kadar ağırkanlılıkta adamı boğar yanı...

Ortada bi bebek var herkes babasıyım dıo nası iş anlamıyom bide dizide ki nerdeyse tüm erkekler Lamiyaya aşık töbe alaam :bbo: tamam dizi bu fazla kaptırmak istemıyorum kendımı ama senaristler artık bu gidişe bi dur desin seyirciyiz ama aptal deiliz yanı yerimseniben

bu son fınal bolumun fragmanında kenan lamia ya bu sefer cok geç olmadan gel benimle diyor..
ona rağmen bızım akıllı yıne onunla gıtmezse bu sefer tam hakedicek sopayı.. klava:

Böle bi sezon finalı de olmazkı yaa hep aynı !Lamıa daha ne beklıyosun bebeğinin babasının kım olduunu söle işte tam yerı tam zamanı madem sevıyosun adam gel benımle diyo daha ne düşünüyon Cemıl salaana bakıp duruyon saf kıs !klava:

Dün izleyemedim inanmıyorum hala söylemedimi. Buda binbirgeceye döndü iki sezondur bir türlü mutlu bitmeyen düğün sinir bozucu final. O mıymıntı lamiadan anca bu beklenir bak ne sinir oldum. Adamıda mezara soktun o cemilin dizinin dibinde durup kendini okşamasına izin vererek.Güya yapmayın Cemil Bey diyerek istemiyor. Bari babasına söyle çocuğu. İnşllah kemancı adamın hatırlayamadım alır lmianın elinden çocuğu elbet devran döner. Çok sinirlendim herhalde :)

dün geceki bölüm çok güzeldide
ayy o mızmız lamia sevdiği adama bebeği söylemeden
sezon finaline girdi...........

Ay Nedir Bu Dizinin Ve Lamianin Uyuzluğu,zaten Dizinin Yarisindan çoğu Reklamla Geçti Bayildim Sinirden,cemil Bu Seferde Kenanla Gidersen Filan Diye Tehtit Etti Lamiayi,şu Nimetle Enisemi Ne Onlara Gicik Oluyorum Tek Dertleri Lamia,bide Cavidan Kenandan Ayrilmaktan Son Anda Vazgeçti,hele En Sonunda Kenan Gel Diyo Lamia Bönbön Yüzüne Bakiyo Ne Bu Ya Valla Yalan Rüzgarini Geçti,galiba Yeni Sezona Izlemem çok Sikildim Bu Hizla Giderse Insani Hasta Eder Bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…