Dudaktan Kalbe - Show Tv

ay bu lamia beni öldürecek
izlemem normalde ama tatilde olduğumdan
kaçamak yapıyorum işte
bi insan bu kadar mı salak olur ayol
git söyle mavi gözlü yakışıklı prense senden çocuğum varde ayol
zaten adam ölüyo sevgisinden zaten dizinin sonundada hüseyin kenan
aşkından ölecek canım ya :teselli:

çarşamaba günü dizinin sonunu göremedim,en son cemil cavidan ve hüseyin kenanla yemek yiyordu reklama girdi ben de yattım sonunda ne oldu kızlar?

kızlar bu günkü bölümünde kenan lamianın hamile olduğunu öğrendi bence bebeğin cemilden olduğunu zannedecek kenanda bebeği öğrendiği anda dizi bitti bakalım haftaya ne olacak

ayy izliyemedim byu hafta ama kenanın öğrendiğini görüdüm reklamlarda.o kesin cemilden sanıo.ama warya cemil gerçekten lamiayı sevio

kenan lamianın hakkında çok kötü şeyler düşünmeye başladı..kıza bak aşkı yüzünden namussuz damgası yedi..
salak lamiaaa
değse bari..

kızlar bugün dudaktan kalbenin yeni bölümünü vermediler acaba niye haberi olan varmı

bayanlar bu dizi gerçekten harika sağ olsun evdekiler yüzünden günü gününe izleyemiyorum ama internetten takip ediyorum. tek şikayetim dizi bölümlerini bir hafta geç veriyorlar. özellikle show tv nin. ama kanal d hemen yayınlanıyor sizcede garip değil mi neyse iyi seyirler....

ya kızlar ben bu dizinin aşığı oldum ya hiçbir bölümünü kaçırmadım heyecanla sabırsızlıkla bekliyorum her bölümü :dance::dance:

Arkadaslar ben bu diziyi bir kac haftadır izlemeye basladım merak ettigim bir kac sey var

raziyi cemil oldurdugu halde cinayeti lamia üstlenmis bunu neden yaptı?

lamia o adam hakkında bana tecavuz etmeye kalkıstı falan dedi bunlar dogrumu

bide bu cemil denen adam lamia'ya kötü bir sey falan yaptımı

:smiley-cool:

bunların cevabını yazarsanız sevinirim

birde şu cinayet olayı hangi bolumde izlemek istiyorum

cemil kötü bişey yapmadıda yapmak istiyor kenanın lamiayı sevdiğini biliyo ya karısıda kenanı seviyodu.zaten adamın kendisi kötü.lamianın dediği doğru ama cemille adam kavga ediyorlardı cemil bıçağı saplayıverdi.paşada lamiadan suçu üslenmesini rica etmişti.onu hemen cıkarıverceklerini filan söylemşti.lamiada acılarn kadını ya kabul etmişti işte.

selam kıslar
Dün akşamki bölümünde çok sinirlendim
Yaf şu lamiya ne zaman gülecek yaaaasenağlama
Herkes kızcağızın üzerine geliyor
Bir zamanlar kardeşi gibi sevdiği kız varyaaa ne uyus çıktı öyleeee :enbuyukkk:
Hepsi cemilin yüzünden zaten

önümüzdeki haftaaaaaaaaaaaaaa
kenan suzanın yanına gidiyor
cavidan suzanın kenana yazdığı mektubu okuyor
ve kenan suzana soruyor bebek benim bebeğimmi diyeeee

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama ne kadar iğrenç bir dizi öyle:tomato:
Kimin eli kimin cebinde valla belli değil, ne biçim ilişkiler, nasıl evlilikler, bu ne saçmalıktır.Biri birine aşıktır ama adam başkaso-ıyla evlidir. Karısını başkası sevmektedir ama bir başkasıyla olmaktadır. Birlikte olduğu kişi esas adamın kuzeninin sevgilisidir. Herkes herkesle birbirini aldatıyor.

Ne menem senaryoymuş bu yaaaaÇok üzgünüm çoook
Ktabı okumadım aslına sadıkmı kalınıyor bilmiyorum, eğerki kitaptaki gibiyse yazık valla.

yaww kesinlikle kaçırmıom bu diziye hastayımm ya çarşambayı iple çekiyorumm
allahım ne tutkulu bir aşk!!ahh ahh tutamıom gözyaşlarımıısenağlama kavuşsunlar artık şu çocuğu da öğrensin yawwe:asigim:

Devamida Olsaydi Iyi Olucakti. Bende Ilk 2 Bölümü Seyredip Birakmiştim. Tekrar Başliyacaktim . Ellerine Sağlik. Tüm özeti Okudum.

evet çarşambadan pazartesiye almasalardı daha iyi olacaktı maalesef losla aynı saate geldiği için izleyemeyeceğim ama tekrarına rastlarsam bakarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…