tatlım allah aşkna verecek olduğun 3 kilo
ben sana fikirlerimi yazıyım canım
abur cubur yeme
en az 2 litre su iç
beyaz ekmek yeme
akşam 7 den sonra yemek yeme
çayına şeker atma yada azalt
bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
bak benim vermem gereken kilo 14 kilo flnnnn... peki sen bana fikir ver ben ne yapıyımm
tatlım güldürdün valla beni
bizim 15-20 kiloların yanında 3 kilo ne kadar az değil mi
duduş senin için fikirlerime gelince canım:
*bi kere kesinlikle şekeri kesiyosun.
*yeşil çay içmeni öneririm günde 2 fincan kadar.
*günde mutlaka 2 lt kadar su içmelisin. (senin kilona göre 2 lt normaldir)
*vaktin varsa spor yap tabii ki. sonuçta bu 3 kiloyu yağlardan vermek önemli değil mi ama..
*3+3 öğün mantığını benimsemen gerek. 3 ana ve 3 ara öğün mutlaka yapmalısın.
*protein tüketmeyi kesinlikle ihmal etme. her gün mutlaka süt, yoğurt ya da peynir yemelisin.
*ekmeği birden kesme. vücudunun özellikle de karaciğerin ekmeğin içindeki karbonhidrata ihtiyacı var.
Estafurlah ne haddime ;
Tamam Gündüz çok iyi ama akşam çok zor oluyor bir şey yememek çok fena acıkıyorum
Birde bünyem durdu galiba ilerlemiyorum kilo vermem
Çok teşekkür ederim aslında teknik olarak çooook haklısın canım ama 54 e ulaştıktan sonra 52 ye inmek istcem gözümde büyümesin diye 2 ye böldüm
Spor yapıyorum kağıthanede /istanbulda ismekin spor kursu var haftada iki kere 1.gün plates 2.gün fitnıs veriyolar artı bende 3 gün evde 30 dk 5.5hızda koşu bandına biniyorum
su 1.5 ltre içiyorum ama saat 7den sonra bünyem coşuyo yemekk yemekk diye bağrıyor:)
Çok teşekkür ederim aslında teknik olarak çooook haklısın canım ama 54 e ulaştıktan sonra 52 ye inmek istcem gözümde büyümesin diye 2 ye böldüm
Spor yapıyorum kağıthanede /istanbulda ismekin spor kursu var haftada iki kere 1.gün plates 2.gün fitnıs veriyolar artı bende 3 gün evde 30 dk 5.5hızda koşu bandına biniyorum
su 1.5 ltre içiyorum ama saat 7den sonra bünyem coşuyo yemekk yemekk diye bağrıyor:)
tatlım estafurullah demene gerek yok, ben ciddiyim , hepimizin hepimizden öğreneceği şeyler var.
ben de akşamları zor duruyodum ama bi hafta sonra fln alışırsın.
bide ben bi buçuk litrelik şişeye su koyuyorum. salonda yanımda duruyo abur cubur yer gibi yudum yudum içiyorum
çok çok kısıtlamana gerek yok zaten sporda yapıyomuşsun, vereceğin kilo da az, merak etme bi ay da 3 kilo kesin............
ben yaklaşık 3 aydır diyetteyim hala geceleri bi şeyler yememek konusunda zorlanıyorum. hele o yemekten sonra gelen tatlı isteği yok muuuu kafayı yiyebilirim.
Herkeze Merhabalar
Öncelikle 162 boyum
57 Kiloyum
Kendime Diyet Lisetesi Hazırladım
Sabah : 7 kaşık Nestle nesfit sade ,biraz süt
Ara : 100 gram yoğurt bir muz
öğle, bir tabak kapuska , 155 grm kepekli makarna 50 gr yoğurt ihe light ekmek 1dilim
Ara: 2 galeta ,havuç
Akşam: 7kaşık nestle nesfit biraz süt light ekmekle hazırlanmış tost
yatarkende 2 galeta
Günlüğün hayırlı olsun canım...Bu yukarıdaki diyet listendeki yatarken 2 galeta yemeyi çıkar bence... Hatta eğer münkünse akşam yemeğinden sonra canın birşey yemek istiyorsa çok geç saatlere bırakma...Akşam hafif bir sebze yemeği,salata gibi şeyler tüketirsen daha iyi olur...En azından ben öyle yapmayı düşünüyorum...Kolay gelsin...
cnm galetalarla birlikte, öğlende yediğin makarnayı da çıkarıp sporunu arttır. Öğlen makarna yerine bir dilim şu diyet 40 kalorilik ekmeklerden yersin. İnsanın vermesi gereken kilosu az olunca kilo vermesi o kadar yavaş oluyo, bende aynı durumdayım biraz dişimizi sıkmamız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?