Düğün arefesi yaşananlar !

Hilde_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
773
1.138
33
Merhabalar düğün arefesi arkadaşımın başına çok tatsız bir olay geldi. Bende olaya şahit olduğum için çok şaşkın ve üzgünüm. Bu süreçte arkadaşımıza elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz fikir alıp vermeler, alışverişler... Dün kızlarla hep beraber onlara gittik. Annesiyle babasıyla oturduk çay içtik. Düğün salonu konuşuluyordu. Arkadaşımın kafasında belli bir şey yok kararsız. Babası dedi ki merdivenleri uzun olsun. Arkadaşım niye dedi. Annen zamanında upuzun gelinlik almıştı ki merdivenlerden kuğu gibi süzülerek ineyim diye sonra salona bir girdi ki merdiven yok sürüne sürüne girdi tavus kuşu gibi dedi kahkaha attı. Annesi de kuğu olamadım bari senin sülalene uygun olmaya çalışayım dedim ama maymun gelinliği yoktu dedi güldü. Baba ne diyorsun sen terbiyesizlik yapma çocukların yanında dedi. Kadın niye bana gelince laf var da şempaze suratlı sülalene gelince aslan kesiliyorsun bakıyorum da maymunlarda aslan olmuş dedi güldü ve film orda koptu. Doğru konuş, sen doğru konuş derken biz araya girdik x amca x teyze lütfen sakin olun diye ama yok susmadılar adam edepsiz karı ahlaksız ş*re*siz diye saydırdı kadına. Kadın masada duran meyve tabağını aldı fırlattı adama. Bağırış çağırış kıyamet koptu. İkiside birden yeter artık senden çektiğim allah belanı versin falan ailelerine küfürler ediyorlar. Arkadaşıma dönüp dönüp al bak gör sende yak başını diyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. Gülüyorduk eğleniyorduk ama iş birden kavgaya dönüştü ki ben en başından beri garipsedim tabi durumu birbirlerine böyle konuşmalarını... ama ne diyebilirim ki bir şey demedim onlar güldü geçti bende güldüm. Şuan anne baba birbirleriyle konuşmuyorlar. Arkadaşım çok üzgün. Rezil ettiler beni size diyor. Bende olur mu öyle şey sen niye rezil olasın şimdi saçmalama biz seni tanımıyor muyuz falan dedim. Ne yapabilirim sizce ? düğün arefesi böyle bir şey yaşanması beni şok etti. Acaba annesi ve babasıyla konuşsam mı bakın lütfen şuan bari yapmayın kızınız için.. böyle mutlu bir zamanda ne olur onu üzmeyin. Bunlar çok basit meseleler. Yoktan yere birbirinizle ne siz kötü olun ne o üzülsün falan diyim mi ? Diğer arkadaşlar da konuşalım diyor.

Son düzenleme:
Aile içi meselelerine karışmayın , ne yaşadıklarını bugüne nasıl geldiklerini bilmiyorsunuz. Siz sadece arkadaşınıza destek olun ve olanları unutun
Normalde zaten beni ilgilendirmez karışmam etmem ama olay bizim yanımızda olduğu için hani belki bizde konuşabiliriz diye düşünmüştüm

Ohooo bu ne ki siz bizim evdekileri görecektiniz zamanında...hele küçükken halamda kaldığım bi gece eniştemle kavga etmişlerdi..eniştem halamın babası (dedem) için “Senin p...z...vnk” baban” demişti halamda “hayrola babam anneni mi pazarladı da p....vn...k oldu” demişti cam çerçeve inmişti evlerinde komşular gelmişti o derece..ev gecekonduydu,karşı komşuları yaşlı bi kadındı onunla yatmıştım o gece.Ertesi gün bi baktık bunlar alışverişe gitmişler el ele kol kola hiçbir şey olmamış gibi geliyorlar... 😑 böyle alışmışlarsa yapacak bir şey yok..

Siz ilk defa görmüşsünüz ama arkadaşınız kaç kere şahit olmuştur kavgalarına. Zaten araları böyledir bir anda böyle olmadıklarına göre.

O nedenle sizin yapabileceğiniz bir şey yok derine inip çözemeyeceğinize göre.:KK12: Misafirin yanında kavga etmemeyi de bir zahmet kendileri akıl etselerdi.

onlar hep oylelerdır arkadasınız alısıkdır daha cok hatırlatıp uzmeyın unutun bence aılesıyle gorusmenız bıle ıncıtır arkadasınızı bence dogru olmaz

Bizim de yan apartmanda kadın kocasına "yaprak kafalı" diye bağırmıştı. Ben de aylarca düşündüm gidip kocana öyle deme pipisi düşer demeyi ama sonra vazgeçtim. Bu da böyle bir anımdır.
Pipi nasıl düşüyor ay

Sizi hiç alakadar etmez

Ohooo bu ne ki siz bizim evdekileri görecektiniz zamanında...hele küçükken halamda kaldığım bi gece eniştemle kavga etmişlerdi..eniştem halamın babası (dedem) için “Senin p...z...vnk” baban” demişti halamda “hayrola babam anneni mi pazarladı da p....vn...k oldu” demişti cam çerçeve inmişti evlerinde komşular gelmişti o derece..ev gecekonduydu,karşı komşuları yaşlı bi kadındı onunla yatmıştım o gece.Ertesi gün bi baktık bunlar alışverişe gitmişler el ele kol kola hiçbir şey olmamış gibi geliyorlar... 😑 böyle alışmışlarsa yapacak bir şey yok..
Yalnız halanın kapağı da konu sahibininkide süper..Hakkını vermişler lafların..Bu kıvrak zekalar karşısında adamlar çileden çıkmış

Back
X