- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karı koca arasina girilmez isteEvde gardaş olduk sanırım boşanacağız dediğin döneme .ddd demek kocanla yıldızlar barıştı. Çok sevindim senin adına
Vallahi esler biribirne hakaret ettiginde dunya yikilsin istyorum ama aileleri yuzunden birbinirni bel alti vuruyorlar ya o kavga bana cok gereksiz geliyor. Kadin haklidir kesin biliyomusn o aileden cekmis cani yanmis dalgaya vurarak soyledi soyleyecegini muhtemelen.annemde oyledir. Ki hakli gorurum her zman. Babasida aslinda esinin hakli oldgnu biliyor ama ailesine maymun lafini yeidremedi muhtemelen. Valla konu acilirsa arkadasini teselli et. Olur boyle seyler gecer gider. Suan yeni evlililerde taşlar saglam dokuluyoken 40 yillik evliliklerde cok normal. Herkeisn evi ailesi gulluk gulistanlik degil. Her evde anne baba sabahlari gunaydin majesteleri diye uyanmiyorkiMerhabalar düğün arefesi arkadaşımın başına çok tatsız bir olay geldi. Bende olaya şahit olduğum için çok şaşkın ve üzgünüm. Bu süreçte arkadaşımıza elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz fikir alıp vermeler, alışverişler... Dün kızlarla hep beraber onlara gittik. Annesiyle babasıyla oturduk çay içtik. Düğün salonu konuşuluyordu. Arkadaşımın kafasında belli bir şey yok kararsız. Babası dedi ki merdivenleri uzun olsun. Arkadaşım niye dedi. Annen zamanında upuzun gelinlik almıştı ki merdivenlerden kuğu gibi süzülerek ineyim diye sonra salona bir girdi ki merdiven yok sürüne sürüne girdi tavus kuşu gibi dedi kahkaha attı. Annesi de kuğu olamadım bari senin sülalene uygun olmaya çalışayım dedim ama maymun gelinliği yoktu dedi güldü. Baba ne diyorsun sen terbiyesizlik yapma çocukların yanında dedi. Kadın niye bana gelince laf var da şempaze suratlı sülalene gelince aslan kesiliyorsun bakıyorum da maymunlarda aslan olmuş dedi güldü ve film orda koptu. Doğru konuş, sen doğru konuş derken biz araya girdik x amca x teyze lütfen sakin olun diye ama yok susmadılar adam edepsiz karı ahlaksız ş*re*siz diye saydırdı kadına. Kadın masada duran meyve tabağını aldı fırlattı adama. Bağırış çağırış kıyamet koptu. İkiside birden yeter artık senden çektiğim allah belanı versin falan ailelerine küfürler ediyorlar. Arkadaşıma dönüp dönüp al bak gör sende yak başını diyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. Gülüyorduk eğleniyorduk ama iş birden kavgaya dönüştü ki ben en başından beri garipsedim tabi durumu birbirlerine böyle konuşmalarını... ama ne diyebilirim ki bir şey demedim onlar güldü geçti bende güldüm. Şuan anne baba birbirleriyle konuşmuyorlar. Arkadaşım çok üzgün. Rezil ettiler beni size diyor. Bende olur mu öyle şey sen niye rezil olasın şimdi saçmalama biz seni tanımıyor muyuz falan dedim. Ne yapabilirim sizce ? düğün arefesi böyle bir şey yaşanması beni şok etti. Acaba annesi ve babasıyla konuşsam mı bakın lütfen şuan bari yapmayın kızınız için.. böyle mutlu bir zamanda ne olur onu üzmeyin. Bunlar çok basit meseleler. Yoktan yere birbirinizle ne siz kötü olun ne o üzülsün falan diyim mi ? Diğer arkadaşlar da konuşalım diyor.
Bende unutur muyum acep hadi bakalım .dKarı koca arasina girilmez istebak unutmus bile canlı örnek.
Karisma bence.O kiz daha nelere şahit olmuştur o evde.Ilk degildir yani siz daha önce duyup görmediyseniz o hallerini sok olmussunuzdur.Merhabalar düğün arefesi arkadaşımın başına çok tatsız bir olay geldi. Bende olaya şahit olduğum için çok şaşkın ve üzgünüm. Bu süreçte arkadaşımıza elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz fikir alıp vermeler, alışverişler... Dün kızlarla hep beraber onlara gittik. Annesiyle babasıyla oturduk çay içtik. Düğün salonu konuşuluyordu. Arkadaşımın kafasında belli bir şey yok kararsız. Babası dedi ki merdivenleri uzun olsun. Arkadaşım niye dedi. Annen zamanında upuzun gelinlik almıştı ki merdivenlerden kuğu gibi süzülerek ineyim diye sonra salona bir girdi ki merdiven yok sürüne sürüne girdi tavus kuşu gibi dedi kahkaha attı. Annesi de kuğu olamadım bari senin sülalene uygun olmaya çalışayım dedim ama maymun gelinliği yoktu dedi güldü. Baba ne diyorsun sen terbiyesizlik yapma çocukların yanında dedi. Kadın niye bana gelince laf var da şempaze suratlı sülalene gelince aslan kesiliyorsun bakıyorum da maymunlarda aslan olmuş dedi güldü ve film orda koptu. Doğru konuş, sen doğru konuş derken biz araya girdik x amca x teyze lütfen sakin olun diye ama yok susmadılar adam edepsiz karı ahlaksız ş*re*siz diye saydırdı kadına. Kadın masada duran meyve tabağını aldı fırlattı adama. Bağırış çağırış kıyamet koptu. İkiside birden yeter artık senden çektiğim allah belanı versin falan ailelerine küfürler ediyorlar. Arkadaşıma dönüp dönüp al bak gör sende yak başını diyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. Gülüyorduk eğleniyorduk ama iş birden kavgaya dönüştü ki ben en başından beri garipsedim tabi durumu birbirlerine böyle konuşmalarını... ama ne diyebilirim ki bir şey demedim onlar güldü geçti bende güldüm. Şuan anne baba birbirleriyle konuşmuyorlar. Arkadaşım çok üzgün. Rezil ettiler beni size diyor. Bende olur mu öyle şey sen niye rezil olasın şimdi saçmalama biz seni tanımıyor muyuz falan dedim. Ne yapabilirim sizce ? düğün arefesi böyle bir şey yaşanması beni şok etti. Acaba annesi ve babasıyla konuşsam mı bakın lütfen şuan bari yapmayın kızınız için.. böyle mutlu bir zamanda ne olur onu üzmeyin. Bunlar çok basit meseleler. Yoktan yere birbirinizle ne siz kötü olun ne o üzülsün falan diyim mi ? Diğer arkadaşlar da konuşalım diyor.
Esip esip gidiyor diye anladımAyy kahkaha attırdın adamin kafasi yapraga mi benziyor![]()
Ya anaa gece gece birde gerçek manasını düşündüm:))Esip esip gidiyor diye anladım
Kendi dertleriniz size yetmiyor mu ki başkasının derdiyle de dertleniyorsunuz.Merhabalar düğün arefesi arkadaşımın başına çok tatsız bir olay geldi. Bende olaya şahit olduğum için çok şaşkın ve üzgünüm. Bu süreçte arkadaşımıza elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz fikir alıp vermeler, alışverişler... Dün kızlarla hep beraber onlara gittik. Annesiyle babasıyla oturduk çay içtik. Düğün salonu konuşuluyordu. Arkadaşımın kafasında belli bir şey yok kararsız. Babası dedi ki merdivenleri uzun olsun. Arkadaşım niye dedi. Annen zamanında upuzun gelinlik almıştı ki merdivenlerden kuğu gibi süzülerek ineyim diye sonra salona bir girdi ki merdiven yok sürüne sürüne girdi tavus kuşu gibi dedi kahkaha attı. Annesi de kuğu olamadım bari senin sülalene uygun olmaya çalışayım dedim ama maymun gelinliği yoktu dedi güldü. Baba ne diyorsun sen terbiyesizlik yapma çocukların yanında dedi. Kadın niye bana gelince laf var da şempaze suratlı sülalene gelince aslan kesiliyorsun bakıyorum da maymunlarda aslan olmuş dedi güldü ve film orda koptu. Doğru konuş, sen doğru konuş derken biz araya girdik x amca x teyze lütfen sakin olun diye ama yok susmadılar adam edepsiz karı ahlaksız ş*re*siz diye saydırdı kadına. Kadın masada duran meyve tabağını aldı fırlattı adama. Bağırış çağırış kıyamet koptu. İkiside birden yeter artık senden çektiğim allah belanı versin falan ailelerine küfürler ediyorlar. Arkadaşıma dönüp dönüp al bak gör sende yak başını diyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. Gülüyorduk eğleniyorduk ama iş birden kavgaya dönüştü ki ben en başından beri garipsedim tabi durumu birbirlerine böyle konuşmalarını... ama ne diyebilirim ki bir şey demedim onlar güldü geçti bende güldüm. Şuan anne baba birbirleriyle konuşmuyorlar. Arkadaşım çok üzgün. Rezil ettiler beni size diyor. Bende olur mu öyle şey sen niye rezil olasın şimdi saçmalama biz seni tanımıyor muyuz falan dedim. Ne yapabilirim sizce ? düğün arefesi böyle bir şey yaşanması beni şok etti. Acaba annesi ve babasıyla konuşsam mı bakın lütfen şuan bari yapmayın kızınız için.. böyle mutlu bir zamanda ne olur onu üzmeyin. Bunlar çok basit meseleler. Yoktan yere birbirinizle ne siz kötü olun ne o üzülsün falan diyim mi ? Diğer arkadaşlar da konuşalım diyor.
Sizin karışmanız doğru olmaz size kötü bi laf derler sonra boşverin karı koca arasına girilmez derler onlar bunca sene iyi kötü gelmişler düzeltirler aralarını, yalnız amcayla teyzenin laflar o diyalog hayal ettimde gülüp duruyorum töbe yaaMerhabalar düğün arefesi arkadaşımın başına çok tatsız bir olay geldi. Bende olaya şahit olduğum için çok şaşkın ve üzgünüm. Bu süreçte arkadaşımıza elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz fikir alıp vermeler, alışverişler... Dün kızlarla hep beraber onlara gittik. Annesiyle babasıyla oturduk çay içtik. Düğün salonu konuşuluyordu. Arkadaşımın kafasında belli bir şey yok kararsız. Babası dedi ki merdivenleri uzun olsun. Arkadaşım niye dedi. Annen zamanında upuzun gelinlik almıştı ki merdivenlerden kuğu gibi süzülerek ineyim diye sonra salona bir girdi ki merdiven yok sürüne sürüne girdi tavus kuşu gibi dedi kahkaha attı. Annesi de kuğu olamadım bari senin sülalene uygun olmaya çalışayım dedim ama maymun gelinliği yoktu dedi güldü. Baba ne diyorsun sen terbiyesizlik yapma çocukların yanında dedi. Kadın niye bana gelince laf var da şempaze suratlı sülalene gelince aslan kesiliyorsun bakıyorum da maymunlarda aslan olmuş dedi güldü ve film orda koptu. Doğru konuş, sen doğru konuş derken biz araya girdik x amca x teyze lütfen sakin olun diye ama yok susmadılar adam edepsiz karı ahlaksız ş*re*siz diye saydırdı kadına. Kadın masada duran meyve tabağını aldı fırlattı adama. Bağırış çağırış kıyamet koptu. İkiside birden yeter artık senden çektiğim allah belanı versin falan ailelerine küfürler ediyorlar. Arkadaşıma dönüp dönüp al bak gör sende yak başını diyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. Gülüyorduk eğleniyorduk ama iş birden kavgaya dönüştü ki ben en başından beri garipsedim tabi durumu birbirlerine böyle konuşmalarını... ama ne diyebilirim ki bir şey demedim onlar güldü geçti bende güldüm. Şuan anne baba birbirleriyle konuşmuyorlar. Arkadaşım çok üzgün. Rezil ettiler beni size diyor. Bende olur mu öyle şey sen niye rezil olasın şimdi saçmalama biz seni tanımıyor muyuz falan dedim. Ne yapabilirim sizce ? düğün arefesi böyle bir şey yaşanması beni şok etti. Acaba annesi ve babasıyla konuşsam mı bakın lütfen şuan bari yapmayın kızınız için.. böyle mutlu bir zamanda ne olur onu üzmeyin. Bunlar çok basit meseleler. Yoktan yere birbirinizle ne siz kötü olun ne o üzülsün falan diyim mi ? Diğer arkadaşlar da konuşalım diyor.
Hahahaha kahkaha attımKıkırdak neresi ay