Düğün arefesi yaşananlar !

Bizim de yan apartmanda kadın kocasına "yaprak kafalı" diye bağırmıştı. Ben de aylarca düşündüm gidip kocana öyle deme pipisi düşer demeyi ama sonra vazgeçtim. Bu da böyle bir anımdır.
Ayy kahkaha attırdın adamin kafasi yapraga mi benziyor ;)

Ohooo bu ne ki siz bizim evdekileri görecektiniz zamanında...hele küçükken halamda kaldığım bi gece eniştemle kavga etmişlerdi..eniştem halamın babası (dedem) için “Senin p...z...vnk” baban” demişti halamda “hayrola babam anneni mi pazarladı da p....vn...k oldu” demişti cam çerçeve inmişti evlerinde komşular gelmişti o derece..ev gecekonduydu,karşı komşuları yaşlı bi kadındı onunla yatmıştım o gece.Ertesi gün bi baktık bunlar alışverişe gitmişler el ele kol kola hiçbir şey olmamış gibi geliyorlar... 😑 böyle alışmışlarsa yapacak bir şey yok..
Ya bu ne dram, korku derken komediye bağladı 😄

Bizim de yan apartmanda kadın kocasına "yaprak kafalı" diye bağırmıştı. Ben de aylarca düşündüm gidip kocana öyle deme pipisi düşer demeyi ama sonra vazgeçtim. Bu da böyle bir anımdır.
Bir görünüp bir kayboluyorsun idrak baba. Nerelerdesin kocanı seviyor musun artık?

Adam espri yapmış, kadının cevabı çok çirkin ve rencide edici şempanze suratlı sülale falan. İki taraf da sinirlerine hakim olamamışsa da burda asıl haksız anne, başkasının yanında hakarete o başlamış , adam da bunu sindirememis

İyi de sizi ne ilgilendirir?
Siz gidip akıl verecek pozisyonda mısınız?
Defalarca yaşanmıştır bu tarz kavgalar. Arkadaşınızı ekstra üzen sizin önünüzde yaşanması.
O yüzden işgüzarlığın lüzumu yok.
Enteresan bir aileymiş. Arkadaşınız kendi evliliğinde mutluluğu yakalasın.

Merhabalar düğün arefesi arkadaşımın başına çok tatsız bir olay geldi. Bende olaya şahit olduğum için çok şaşkın ve üzgünüm. Bu süreçte arkadaşımıza elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz fikir alıp vermeler, alışverişler... Dün kızlarla hep beraber onlara gittik. Annesiyle babasıyla oturduk çay içtik. Düğün salonu konuşuluyordu. Arkadaşımın kafasında belli bir şey yok kararsız. Babası dedi ki merdivenleri uzun olsun. Arkadaşım niye dedi. Annen zamanında upuzun gelinlik almıştı ki merdivenlerden kuğu gibi süzülerek ineyim diye sonra salona bir girdi ki merdiven yok sürüne sürüne girdi tavus kuşu gibi dedi kahkaha attı. Annesi de kuğu olamadım bari senin sülalene uygun olmaya çalışayım dedim ama maymun gelinliği yoktu dedi güldü. Baba ne diyorsun sen terbiyesizlik yapma çocukların yanında dedi. Kadın niye bana gelince laf var da şempaze suratlı sülalene gelince aslan kesiliyorsun bakıyorum da maymunlarda aslan olmuş dedi güldü ve film orda koptu. Doğru konuş, sen doğru konuş derken biz araya girdik x amca x teyze lütfen sakin olun diye ama yok susmadılar adam edepsiz karı ahlaksız ş*re*siz diye saydırdı kadına. Kadın masada duran meyve tabağını aldı fırlattı adama. Bağırış çağırış kıyamet koptu. İkiside birden yeter artık senden çektiğim allah belanı versin falan ailelerine küfürler ediyorlar. Arkadaşıma dönüp dönüp al bak gör sende yak başını diyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. Gülüyorduk eğleniyorduk ama iş birden kavgaya dönüştü ki ben en başından beri garipsedim tabi durumu birbirlerine böyle konuşmalarını... ama ne diyebilirim ki bir şey demedim onlar güldü geçti bende güldüm. Şuan anne baba birbirleriyle konuşmuyorlar. Arkadaşım çok üzgün. Rezil ettiler beni size diyor. Bende olur mu öyle şey sen niye rezil olasın şimdi saçmalama biz seni tanımıyor muyuz falan dedim. Ne yapabilirim sizce ? düğün arefesi böyle bir şey yaşanması beni şok etti. Acaba annesi ve babasıyla konuşsam mı bakın lütfen şuan bari yapmayın kızınız için.. böyle mutlu bir zamanda ne olur onu üzmeyin. Bunlar çok basit meseleler. Yoktan yere birbirinizle ne siz kötü olun ne o üzülsün falan diyim mi ? Diğer arkadaşlar da konuşalım diyor.

Ohooo bu ne ki siz bizim evdekileri görecektiniz zamanında...hele küçükken halamda kaldığım bi gece eniştemle kavga etmişlerdi..eniştem halamın babası (dedem) için “Senin p...z...vnk” baban” demişti halamda “hayrola babam anneni mi pazarladı da p....vn...k oldu” demişti cam çerçeve inmişti evlerinde komşular gelmişti o derece..ev gecekonduydu,karşı komşuları yaşlı bi kadındı onunla yatmıştım o gece.Ertesi gün bi baktık bunlar alışverişe gitmişler el ele kol kola hiçbir şey olmamış gibi geliyorlar... 😑 böyle alışmışlarsa yapacak bir şey yok..
Adamlar altından kalkamayacaklarını düşünmeden laf atmışlar peki kadın zekası bunu yer mi, yememiş :KK55: Azıcık akıllı olsalar hiç böyle toplara girmeseler keşke ama...işte... Konu sahibi bence olaya dahil olmak akıllıca olmaz. İlk kavgaları değildir. Ben kadının da daha önceden bu tür sataşmalara maruz kaldığını düşünüyorum yoksa adam espiri yapıyorum diye bir şeyler gevelemiş uzayacak bi laf değil aslında. Gerçi belli de olmuyor bazı kadınların çene durmuyor adamları bozuveriyorlar. Neyse işin özü sizlik bir durum yok,karışmamak en iyisi.

Buradaki herkes karışmayın demiş. Teşekkür ederim. Pekala karışmama kararı aldım. Bende şahit olduğum için ve arkadaşımı üzgün gördüğüm için belki konuşabilirim diye düşünmüştüm. Tabiki onunda onayıyla... ama böyle bir talep gelmedikçe sanırım karışmamak en mantıklısı. Düğünü olacağı için kavga küslük olmasaydı iyiydi diye düşündük ama tabi yapacak bir şey yok. Valla bizde gülsek mi ağlasak mı şaşırdık neyse onlar bilir

Back
X