Düğün,askerlik.. yardım edin kızlar çıkmazdayım :(

zeymuss

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.102
935
323
.............................

Son düzenleme:
bence erteleyin düğünü.
durumlar biraz netleşsin önünüzü görün.
birkaç ay daha beklemekten birşey olmaz inanın.
hiç tanımadığınız bir ilde eşiniz de yanınızda yokken yaşamaktansa, ailenizle kalın bir süre daha.

yalnız kalmayacağım yani ailemin yanına gelirim öyle bir durum olursa ama nişanlımın ailesinin yanına giderim elbette. iki arada kalırım kısacası

yalnız kalmayacağım yani ailemin yanına gelirim öyle bir durum olursa ama nişanlımın ailesinin yanına giderim elbette. iki arada kalırım kısacası

bencede düğünü erteleyin evlendikten sonra kendi ailenizin yanında bırakmazlar sizi bence kocanın ailesinin yanında bekle onu derler

Aceleniz ne, askerlik bitince evlenirsiniz.

biz askerliği bu yılda erteletiriz diye biliyorduk öyle olmayınca zaten karıştı durumlar.
biz 1 yıl konuştuk 7 aydır da nişanlıyız yani bana göre zamanı, acele etmekle pek alkası yoktu Taki şimdiye kadar

"Acele" sözcüğünü şu yüzden yazdım. Siz bu yıl da askerliği erteletmek istediniz, erteletemediniz. Ama düğün ertelenebilir. O zaman ertlenebilir olanı erteleyip herşeyi stressiz yaşamak daha mantıklı. Bu sabır gerektirir. Sabredin ACELE etmeyin.
Alınmanızı gerektirecek birşey yazmadım. Birliktelik süreniz açısından ideal evlilik zamanında olabilirsiniz de sizin dışınızda koşullar böyle geliştiyse koşullara en uygun şekilde karar almak daha mantıklı.

Kendi başına dert açma bence. Biraz erteleyin düğünü. Askerliğini yapsın ondan sonra kavuşursunuz. Nişanlın askere gidince tek başına kalacaksın üstelik evlenmiş olduğun için kimin evine gidersen git misafir olacaksın buna annen baban da dahil. Şimdi o kızın kızı olarak kal askerden dönmesini bekle ve kafanız rahat rahat yapın herşeyinizi. Benim şahsi fikrim bu

afedersin canım evet alınganlık yaptım sanırım. aklım darmadağın ve moralim bozuk olabilince öyle anladım. haklısın teşekkür ederim tavsiyen için

zaten ortada ev yok eşya yok ciddi bir hazırlık yok
düğünü erteleyin

evlenseniz k.valide k.peder sorumluluğunda koca hasretiyle gergin garip bi hayatınız olacak,
evlenmeseniz, anne babacığınızın yamacında nişanlı hasreti çekeceksiniz

tabii ki ikincisi

ortada hiç düşünecek birşey yok

hıc aceleye gerek yok .bence dugunu erteleyın .
orta da esya yok bır hazırlık da yok .
muhtemelen kayınvalıdenızın yanın da kalacaksınız .
hıc gerek yok bunlara ,erteleyın

insan işin tam içinde olunca sağlıklı ve sakin düşünemiyor sanırım
galiba haklısınız arkadaşlar

evlendikten sonra kendi ailenin yanına gittiğinde bile 1-2 gece kalmak için bile olsa huzursuzmu diyim emanetmi diyim( burada ne diyeceğimi pek bilemedim) bi acayip hissedesin kendini heleki eşinin ailesinin yanında olmak daha zordur kendi ailenin yanında o evden hiç çıkmadan dursan daha hayırlı gibi bana göre

nişanlı iken asker yolu beklemek evliyken beklemye nazaran daha kolay olur sizin için
bi arkadaşımın eşi oda öğretmen
öğretmen askerlik olsun diye çok uğraştı ama kısa dönem çıktı
40 günlük bebeğini bırakıp gitmek zorunda kaldı
eşide kendiside çok yıprandı bu süreç içinde
en mantıklısı askerden sonra düğünü yapmak

nişanlımda öyle diyor tam birbirimize kavuştuk beraberiz artık derken diyo
ya kısa dönem çıkarsa ozman daha zor olacak beklemek diyor.
şimdiye kadar bişeyler için sabrediyoruz, şimdiden sonra
olacaklar için nasıl sabredeceğimi biliyorum

inşallah öğretmen askerlik çıkar

biraz daha sabredin bu kadar beklemişken beklemeye insan alışıyor

herşey ağız tadıyla içine sine sine olsun

evliliğin ilk aylarını mutlu geçirin

neden sıkıntı çekeceksiniz ki sabreden derviş muradına erermiş değil mi

askerliğini yapsın öyle evlen yazık değil mi sana en mutlu zamanlarında sıkıntı çektirmene gerek var mı kendine?

zor bi durum gercekten allah yardiciniz olsun kardesim

sayili gün cabuk gecer cnm uzülme siz birbirinizi sevdiğiniz sürece hicbirsey size mani olamaz bende cok zorluklar atlattim ama simdi esimle cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…