Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaşı kaç nişanlının :44:
zor bi durum gercekten allah yardiciniz olsun kardesim
ben buradayım 38ÖZLEM38
sukur:)valla az daha cikiyordum
24 yaşında canım
canım bende 29 falan sandım
canım ağustosta tecili bitiyosa tecikl tarihi bitiminden sonra 1 yıllık sevk tehir tarihi hakkı var
o dönemdede aralıkta aö e diplomasıyla başvursun okuyo gibi göstersin öğretmen asker hakkını kullansın
baya araştırdım ben sevdiceğimden dolayı
zaten sevk tehiri yapmasa bile.ağustosta tecili biitiyo diye tutup kimse götüremez kolundan.bide ağustos 15 sonrası tecili bitiyosa kesin 2013 şubata kaldı canım![]()
anlaşılan epey araştırıp öğrenmişsin tam neyin ne olduğunu bilmiyorum sadece ya yüksek lisans yada celp dönemlerinde 2 şer kez 25 günlük rapor almak
ama rapor alamam diyor işte diğeride garanti değil yani yüksek lisans
ben lisans için araştırdım hep.rapor olayını bilmiyorum ama tecilden sonra 1 yıl şubeye gitmeden işlem yapmadan gitmeme hakkı var![]()
onu bilmiyordum işte. bizim ilk seferde 2 yıllık onun bitimindde de 1 yıl ertelene biliyormuş
o 1 yıllık süre de ağustosta bitiyor
okulamı erken başladı nişanlın naptı :44:
bahsettiğim 1 yıl aynı şey o zman canım.ağustos 15 kasım için celp dönemidir.eğer tecli 15 ağustostan sonra bitiyosa askerliği kasıma kalır
olabilir :)) ama askerlik yolu görünüyor her durumda
canım kısa dönem yapıcağı için düşünme hiç bişey derim.ben senin durumunda olsam düğünü yapardım askerden önce.nasılsa kısa dönem başka yere gidicem evlenince diyosun.oturucanız ev kira değilse askere gittiğinde gittiği yerden ya ev tutardım 6 aylığına çünkü haftasonu evci çıkabiliyolar.yada askerdeyken bende çalışırdım haftasonu askerlik yaptığı yere kaçardım
insan sevince dayanamıyo valla![]()
eğer evlendikten sonra askere giderse ben mecburen kendi ailem ve nişanlmın ailesinin yanında kalıcam çünkü ev tutmayacağız maddi yönden de sıkıntıya girmek istemiyoruz, çünkü askere giderse maaşı olmayacak. ev tutsakta ailem de nişanlımda yalnız kalmama izin vermez. şuan için yapacağımız bir delilik varsa o da herşeye rağmen temmuzda düğünü yapmak