• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün,askerlik.. yardım edin kızlar çıkmazdayım :(

evet geçiyor ama en az zararla geçmesi temmenimiz tabiki
çğnkü nişanlanma aşamasına kadar da epey üzülmüştük ama geçti

bencede düğünü erteleyin. 1 yıl 7 ay oldu yazmışsınız çokta uzun bir süre değil. sadece 1 askerlik süresi daha eklenmiş olacak. evlendikten sonra anne evi bile insana farklı geliyo kendi evin gibi olmuyo artık. bütün pürüzler hallolduktan sonra sakin kafayla düğün yapıp evliliğinizin tadını çıkartın bence. eşim bazen şehir dışına gidiyo iş için en uzun 2 gün kalır bende annemde kalırım ama o 2 gün bana bir ömür gibi gelir. yeni evliyken daha zordu. ablamda hemen hemen aynı şeyi yaşadı düğünden sonra tayin dolayısıyla 5 ay ayrı yaşadılar ve ablam da eşide çok zorluk çekti.... emin ol hiç kolay değil.....

canım evlenipte sonradan daha çok üzüntü çekmektense,ne kadar erteleme işi üzücüde gelse bu yol daha iyi gibi görünüyor,yada ağustosu bekleyip sonuca göre hareket edin,temmuzda evlensen gelir yok diyosun o evin masrafları neyle karşılanıcak,sen nasıl yalnız kalıcaksın :100: e hadi ailesiyle otursan askerlik bitene kadar rahat edebilicekmisin :50:

24 yaşında canım

canım bende 29 falan sandım :1:
canım ağustosta tecili bitiyosa tecikl tarihi bitiminden sonra 1 yıllık sevk tehir tarihi hakkı var :34:
o dönemdede aralıkta aö e diplomasıyla başvursun okuyo gibi göstersin öğretmen asker hakkını kullansın :34:

baya araştırdım ben sevdiceğimden dolayı :1:
zaten sevk tehiri yapmasa bile.ağustosta tecili biitiyo diye tutup kimse götüremez kolundan.bide ağustos 15 sonrası tecili bitiyosa kesin 2013 şubata kaldı canım :1:

canım bende 29 falan sandım :1:
canım ağustosta tecili bitiyosa tecikl tarihi bitiminden sonra 1 yıllık sevk tehir tarihi hakkı var :34:
o dönemdede aralıkta aö e diplomasıyla başvursun okuyo gibi göstersin öğretmen asker hakkını kullansın :34:

baya araştırdım ben sevdiceğimden dolayı :1:
zaten sevk tehiri yapmasa bile.ağustosta tecili biitiyo diye tutup kimse götüremez kolundan.bide ağustos 15 sonrası tecili bitiyosa kesin 2013 şubata kaldı canım :1:

anlaşılan epey araştırıp öğrenmişsin tam neyin ne olduğunu bilmiyorum sadece ya yüksek lisans yada celp dönemlerinde 2 şer kez 25 günlük rapor almak
ama rapor alamam diyor işte diğeride garanti değil yani yüksek lisans

anlaşılan epey araştırıp öğrenmişsin tam neyin ne olduğunu bilmiyorum sadece ya yüksek lisans yada celp dönemlerinde 2 şer kez 25 günlük rapor almak
ama rapor alamam diyor işte diğeride garanti değil yani yüksek lisans

ben lisans için araştırdım hep.rapor olayını bilmiyorum ama tecilden sonra 1 yıl şubeye gitmeden işlem yapmadan gitmeme hakkı var :34:

ben lisans için araştırdım hep.rapor olayını bilmiyorum ama tecilden sonra 1 yıl şubeye gitmeden işlem yapmadan gitmeme hakkı var :34:

onu bilmiyordum işte. bizim ilk seferde 2 yıllık onun bitimindde de 1 yıl ertelene biliyormuş
o 1 yıllık süre de ağustosta bitiyor

Eninde sonunda askerliğe gidecek. Ha Ağustosta ha 1 yıl sonra ha 2 yıl sonra. Askerlik bitsin rahat rahat kurun yuvanızı. İnanın nişanlıyken dahi o kadar zor geliyor ki insana hasret çekmek evliyken çok çok zor olsa gerek. Acele etmeyin.

onu bilmiyordum işte. bizim ilk seferde 2 yıllık onun bitimindde de 1 yıl ertelene biliyormuş
o 1 yıllık süre de ağustosta bitiyor

okulamı erken başladı nişanlın naptı :44:
bahsettiğim 1 yıl aynı şey o zman canım.ağustos 15 kasım için celp dönemidir.eğer tecli 15 ağustostan sonra bitiyosa askerliği kasıma kalır

okulamı erken başladı nişanlın naptı :44:
bahsettiğim 1 yıl aynı şey o zman canım.ağustos 15 kasım için celp dönemidir.eğer tecli 15 ağustostan sonra bitiyosa askerliği kasıma kalır

olabilir :)) ama askerlik yolu görünüyor her durumda

olabilir :)) ama askerlik yolu görünüyor her durumda

:1:
canım kısa dönem yapıcağı için düşünme hiç bişey derim.ben senin durumunda olsam düğünü yapardım askerden önce.nasılsa kısa dönem başka yere gidicem evlenince diyosun.oturucanız ev kira değilse askere gittiğinde gittiği yerden ya ev tutardım 6 aylığına çünkü haftasonu evci çıkabiliyolar.yada askerdeyken bende çalışırdım haftasonu askerlik yaptığı yere kaçardım :10:

insan sevince dayanamıyo valla :16:

:1:
canım kısa dönem yapıcağı için düşünme hiç bişey derim.ben senin durumunda olsam düğünü yapardım askerden önce.nasılsa kısa dönem başka yere gidicem evlenince diyosun.oturucanız ev kira değilse askere gittiğinde gittiği yerden ya ev tutardım 6 aylığına çünkü haftasonu evci çıkabiliyolar.yada askerdeyken bende çalışırdım haftasonu askerlik yaptığı yere kaçardım :10:

insan sevince dayanamıyo valla :16:

eğer evlendikten sonra askere giderse ben mecburen kendi ailem ve nişanlmın ailesinin yanında kalıcam çünkü ev tutmayacağız maddi yönden de sıkıntıya girmek istemiyoruz, çünkü askere giderse maaşı olmayacak. ev tutsakta ailem de nişanlımda yalnız kalmama izin vermez. şuan için yapacağımız bir delilik varsa o da herşeye rağmen temmuzda düğünü yapmak

eğer evlendikten sonra askere giderse ben mecburen kendi ailem ve nişanlmın ailesinin yanında kalıcam çünkü ev tutmayacağız maddi yönden de sıkıntıya girmek istemiyoruz, çünkü askere giderse maaşı olmayacak. ev tutsakta ailem de nişanlımda yalnız kalmama izin vermez. şuan için yapacağımız bir delilik varsa o da herşeye rağmen temmuzda düğünü yapmak

sen çalışmıcakmısın yada çalışmayı düşünmüyomusun.ben bu durmda ev tutunca ailemin yanında kalmam tuttuğumuz evde kalırım valla.
ama siizn düşünceniz buysa ev tutmıcaksanız düğün yapmanız gereksiz olucak biraz masrafa girmeyelim diyosun düğünde az buz masraf değil.en iyisi beklemniz olucak başka alternatif yok ki önünüzde tabi düşünceniz buysa

Back
X