- Konu Sahibi honeysuckle
-
Sevdiğin ve sevildiğin bir arkadaşınsa üzgünüm hata yapmışsın.Bozulmadim lalem sadece gitmedigim için hatAmi ettim haklimiyim diye dusundum
Ama hic gel demedi yarim agiz bileSevdiğin ve sevildiğin bir arkadaşınsa üzgünüm hata yapmışsın.
Bazı anların telafisi yok çünkü.
Ama diger arkadaşı arayip cagirmis[/QUOTE][QUOdiğer usRam, post: 42384183, member: 542819"]En yakınlara davetiye verilmez ki.. Sözlüde çağrılmaz. 7 yıllık arkadaşım diyorsunuz 7kat el değilsiniz ki haber versin. Zaten biliyorsunuz ne zaman nerede olacağını. Bence gidin.
O zaman salla gitsin.Ama hic gel demedi yarim agiz bile
Ben olsam ben de gitmezdim. Haklısınız bence..Düğün yemekli ve herkese soruldu kaç kişi geleceksin diye
Ama diger arkadaşı arayip cagirmis
Bilemem uc senelik arkadaşlarOnunla olan samimiyeti sizinki kadar var mı? Onlar kaç senelik arkadaşlar?
Bence davet etmesi gerek hadi davetiye vermemis olabilir de sözlü olarak cagirabilir yada mesaj çekebilir. Düğün yemekli imiş yemekli düğüne sayılı cagirirlar zaten pat diye gidilmez ki.Hem diğer arkadaşını davet eden birisi var onu arayan senide aradı.[QUOTsilinti a, post: 42384255, member: 124816"]Ama diger arkadaşı arayip cagirmis
Merhaba arkadaşlar
Cidden keyfin kacti fikir alayim dedim
Yedi senelik arkadasim bugün evleniyor
Ve ben davetli değilim şöyle anlatayim bana sözlü bile gel demedi bugün msj attim hayirli olsun yazdim sağol yazmis beklerdimki gel yada gelecek misin desin
Simdi konu acilsa yabancimiyiz davete gerek var mi diyecek biliyorum
Normalmi boyle hissetmem
Bilemem uc senelik arkadaşlar
O bayan dedi arayip cagirdigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?