- 19 Mayıs 2020
- 47.319
- 212.576
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ama dişleri çürük, sağlıksiz beslenen hentaici elemanı da begenmesin bi zahmetSana da gelen var, gözün yükseklerde. Biz ne yapalim?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama dişleri çürük, sağlıksiz beslenen hentaici elemanı da begenmesin bi zahmetSana da gelen var, gözün yükseklerde. Biz ne yapalim?
Vanessacım sana geçen gün uzun uzun hastalığınla ilgili bir şeyler söyledim. Gerçekten hala kafana taktığın şey bu mu??kızlar biliyorsunuz yurtta kalıyorum ve beni daha da depresyona sokuyor buradaki kızlar
nereye gitsem ya sevgili ya da düğün hakkında konuşuluyor.
odadaki kızlar ne zaman evleneceklerini falan konuşuyrolardı istemeye geleceklermiş cart curt
etüt odasına gittim orada da kız sevgilisiyle evliliği hakkında konuşuyordu.
dayanamadım tv odasına gittim orada da 5li kız grubu full evlilik hakkında konuşuyordu
ben dayanamıyorum artık nereye gitsem herkes aşk ilişki evlilik hakkında konuşuyor
bu kızlar max. 21 yaşında bir de
kendi akıl sağlığım için kendimi bu tarz ortamlardan nasıl soyutlayabilirim?
o çocuğa hala aşığımAma dişleri çürük, sağlıksiz beslenen hentaici elemanı da begenmesin bi zahmet![]()
Yooo sen okumadın mi? Geçenlerde iki yıldır ondan hoşlanan çocuk görüşmek istemistiAma dişleri çürük, sağlıksiz beslenen hentaici elemanı da begenmesin bi zahmet![]()
hastalığımın farkındayım zatenVanessacım sana geçen gün uzun uzun hastalığınla ilgili bir şeyler söyledim. Gerçekten hala kafana taktığın şey bu mu??
Ya üzülme ama sen akıllanmazsın.
gozluk gorunce mooovbiçgetauttıvey gelıyo aklıma
Beğendiğin kişiye aşk iksiri yap içirkimya mühendisliği
E bence haklılar, 30undan sonra koca bulmak zor. 21 bi kadının en güzel yaşı. En iyi erkeği o yaşlarda bulursun. Ayrıca niye tıp diye ayırdın? doktor olunca evlenme güdüsü yok olmuyor. Bunalıma girmeyin bence takılın onlarla taktik filan kaparsınız.yurdun hepsi evlilik düşünüyor
tıp okuyan kızlar da sosyal hizmet okuyanlar da
tamamı
Yooo sen okumadın mi? Geçenlerde iki yıldır ondan hoşlanan çocuk görüşmek istemişti
Yengenç, ben döverim bunu.o çocuğa hala aşığım
üzgünüm ama ağzı kanalizasyon gibi de olsa bana hala çekici geliyor
Onlar yanlış üni okumasın evlilik çok istiyorlarsa KOCAELİ üniversitesine gitsinlerkızlar biliyorsunuz yurtta kalıyorum ve beni daha da depresyona sokuyor buradaki kızlar
nereye gitsem ya sevgili ya da düğün hakkında konuşuluyor.
odadaki kızlar ne zaman evleneceklerini falan konuşuyrolardı istemeye geleceklermiş cart curt
etüt odasına gittim orada da kız sevgilisiyle evliliği hakkında konuşuyordu.
dayanamadım tv odasına gittim orada da 5li kız grubu full evlilik hakkında konuşuyordu
ben dayanamıyorum artık nereye gitsem herkes aşk ilişki evlilik hakkında konuşuyor
bu kızlar max. 21 yaşında bir de
kendi akıl sağlığım için kendimi bu tarz ortamlardan nasıl soyutlayabilirim?
Bence sen dünyayı toplu düğün yapılan kocaman bir düğün salonu olarak görüyorsun artık.
Yurt hayatını 19 sene önce geride bıraktım..tam tamına 4 yıl devlet yurdunda kaldım..vallaha böyle bir sohbet görmedim duymadım ..yeni nesil ne olmuş böyleyurdun hepsi evlilik düşünüyor
tıp okuyan kızlar da sosyal hizmet okuyanlar da
tamamı