Düğün Düğün Başka bişi Yok

hepiniz benimle dalga geçiyorsunuz ama psikolojim çok kötü durumda
bir takım maddeler kullanmyı düşünüyorum veya intihar
başka türlü yalnızlığım geçmiyor
Öğrenci yavrum benim, şurada ablalarının ağzında tüy bitti; artık bir Psikiyatri muayenesi olsana. İnsanların düşünceleri de hastalanabilir, bunu kabullenip bir tedavi yolu ara kendine.

Yani ben üzülüyorum gerçekten bu kızın haline yazık ya anası babası anlamıyor mu acaba durumunu
İlginç gerçekten, ailesinin tam sahip çıkması gereken zaman.
VanessaRinki VanessaRinki 'nin gerçek olduğunu düşünüyorum, psikolojisi iyi değil.

o çocuğa hala aşığım
üzgünüm ama ağzı kanalizasyon gibi de olsa bana hala çekici geliyor
Kudurdun mu kızım bu ne ya biraz kendine saygın olsun düz duvara tırmanacaksın bıraksalar git biraz kendinle ilgilen kafanı bi topla bu ne ya gerçekten çok sinirlendim seninle yaşıt erkek kardeşim var bir dakikayı boş geçirmez etkinlikler konserler konferanslar münazaralar sen yurtta almışsın telefonu eline erkek peşindesin kafanı kaldırdıkça da diğer kızları evlilik konuşurken gördüğünü iddia ediyosun ki bu da bence algıda seçicilik. Get a life derler ya sana onu tavsiye ediyorum biraz kendinle ilgilen bütün erkeklere potansiyel gözle bakıp kızları kıskanmaktan vazgeç herkes senin psikolojik durumuna göre hizaya geçme sözü vermedi bu hayatta.

Vanessacım sana geçen gün uzun uzun hastalığınla ilgili bir şeyler söyledim. Gerçekten hala kafana taktığın şey bu mu?? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ya üzülme ama sen akıllanmazsın.
Ben de psikolojik bir durum olduğunu düşündüm ama konu sahibinin hışmına uğramak istemedim. Nereye baksa kimi dinlese evlilik düğün duyması normal değil. Belki de konuşan eden yok, yani belki bir konuşmaya şahit olmuştur ama diğerleri ona öyle geliyordur. Filmlerde görüyoruz böyle sahneleri.
Ayrıca önümüz düğün mevsimi, mutlaka herkesin ailesinde sülalesinde vardır bir iki düğün. Belki de onlar hakkında konuşuluyordur.
Üniversiteye gelmiş tıp mühendislik okuyan 20'li yaşlarda kızlar -hem de tamamı- niye düğün koca derdine düşsün?

İsteyen istedigini konussun siz neden rahatsiz oluyorsunuz onlar evlenir siz evlenmek istemiyosaniz evlenmezsiniz olur biter ne var bunu kafaya takacak. Herkese gore yasayamayiz

Ben de psikolojik bir durum olduğunu düşündüm ama konu sahibinin hışmına uğramak istemedim. Nereye baksa kimi dinlese evlilik düğün duyması normal değil. Belki de konuşan eden yok, yani belki bir konuşmaya şahit olmuştur ama diğerleri ona öyle geliyordur. Filmlerde görüyoruz böyle sahneleri.
Ayrıca önümüz düğün mevsimi, mutlaka herkesin ailesinde sülalesinde vardır bir iki düğün. Belki de onlar hakkında konuşuluyordur.
Üniversiteye gelmiş tıp mühendislik okuyan 20'li yaşlarda kızlar -hem de tamamı- niye düğün koca derdine düşsün?
şöyle ki, vanessa'nın söylediğine göre kendisinde glikojen depo hastalığı var, metabolik bir hastalık. ben ondan bahsetmiştim.

ancak konularının bütününe bakıldığında ya bizimle dalga geçtiğini, ya da ciddi ruhsal sorunlarının olduğunu söyleyebilirim. asla dalga geçmek için demiyorum bunu,bir hekim olarak gördüğümü söylüyorum. 20 yaşında bir genç kızın aklının fikrinin böyle şeylerde olduğunu görmek,beni ciddi anlamda üzüyor ve ülkenin geleceği hakkında endişelendiriyor...

Burda bile millet birbiriyle senin kocan sevgilin yok da ondan böyle düşünüyorsun diye dalga geçerken şimdi üniversite öğrencilerinin evlilik düşünmesi yadırganmıştır kesin, gerek duymuyorum yorumları okumaya😂😂

Sizin ki tamamen algıda seçicilik 🙄

İnsanlar evlenebilirler 21-22 çok erken olsa da evlenilmeyecek bir yaş değil. İnsanlar üniversite okudu diye kariyer hayatını devam ettirmek zorunda da değil. Bir iş bulup sabit maaşla çalışmak istiyorlardır, onların da kariyer hedefi odur. Sanki her üniversite okuyan uluslararası makaleler yazıyor, konferanslar düzenliyor ve bilim neferi mi oluyor? Böyle bir zorunluluk yok ve herkesin kapasitesi, isteği bu yönde olmayabilir. Ama sürekli evlilik konuşan insan da aşırı sıkıcı oluyor. Evleneceksen evlen saatlerce bunun muhabbetini, çeyiz vs olaylarını kimse ayıla bayıla dinlemiyor. Muhakkak daha kafa denk, eğlenceli insanlar vardır onlarla takılın.

Burda bile millet birbiriyle senin kocan sevgilin yok da ondan böyle düşünüyorsun diye dalga geçerken şimdi üniversite öğrencilerinin evlilik düşünmesi yadırganmıştır kesin, gerek duymuyorum yorumları okumaya😂😂
Evet ya çoğu kişi 25-26 dan önce evleniyor zaten. Nesine şaşırıyorlar anlamıyorum.

Biz universtede nereyi gezsek diye dusunurduk. Ne evliligi. 25 yasunda evlendum buna ragmen erken evlenmisim diyorum. Aralarinda kova burcu yok galiba. Simdide millet ikinci cocuk niye yok diyor. Sanki iki cocuk olmasi yasamin bir kurali. Yasami diger insanlarjn dusuncelerine gore degil kendi dogrularina gore yasa. Okulunu bitir meslegini eline al. Ondam sonra her yer paris. 😉

ayy sizin bu surekli surekli uyeleri elestirmeye calismaniz da gercekten baydi. her konuda gelip gelip “kesin boyle demislerdir, kesin soyle demislerdir, buradaki kadinlar zaten boyle” tarzinda seyler yaziyorsunuz. siz nesiniz acaba? gerek duymuyorsaniz cok komik bir seymis ust duzey bir espri veya tespitmis gibi bunu yazmaniza da gerek yok. bir degil iki degil surekli ayni halt.

konuda abarti oldugu belli, insanlara nereden satasacaginizi sasirmissiniz siz. allah yardim etsin size.

İnsanlar evlenebilirler 21-22 çok erken olsa da evlenilmeyecek bir yaş değil. İnsanlar üniversite okudu diye kariyer hayatını devam ettirmek zorunda da değil. Bir iş bulup sabit maaşla çalışmak istiyorlardır, onların da kariyer hedefi odur. Sanki her üniversite okuyan uluslararası makaleler yazıyor, konferanslar düzenliyor ve bilim neferi mi oluyor? Böyle bir zorunluluk yok ve herkesin kapasitesi, isteği bu yönde olmayabilir. Ama sürekli evlilik konuşan insan da aşırı sıkıcı oluyor. Evleneceksen evlen saatlerce bunun muhabbetini, çeyiz vs olaylarını kimse ayıla bayıla dinlemiyor. Muhakkak daha kafa denk, eğlenceli insanlar vardır onlarla takılın.
ee herkes de ona sasirdi zaten. herkes evlilik konusamaz konusmayanlar da vardir dedik, vanessa yok dedi. niye sanki insanlar baska bir sey soylemis de siz cok farkli bir pencereden bakiyormussunuz gibi yaziyorsunuz? konunun tamaminda soylenen sey bu zaten. hayret ya.

Bana gelen görücüleri sana yollayayım mı Vanessa? 😂
Şaka bir yana evlenip ne yapacaksın kızım oku mesleğini eline al. Asıl mutluluk budur.

ee herkes de ona sasirdi zaten. herkes evlilik konusamaz konusmayanlar da vardir dedik, vanessa yok dedi. niye sanki insanlar baska bir sey soylemis de siz cok farkli bir pencereden bakiyormussunuz gibi yaziyorsunuz? konunun tamaminda soylenen sey bu zaten.
Konu sahibi tıp okuyanın da sosyal hizmet okuyanın da evlilik konuştuğunu yazmış. Ben de konu sahibinin yorumuna istinaden, kariyerle evliliğin bir alakasının olmadığını herkesin hayattaki yolunun ve hedeflerinin farklı olabileceğini söylemek istedim. Tıp okuyan kişiler de erken yaşta evlenebilirler belki tus’a hazırlanmayacaklardır bile ya da ikisini de aynı anda yürütebilecek potansiyeldedirler. İnsanlar genelde eşlerini üniversiteden buluyorlar çok rahatsız oluyorsanız evlilik düşünmeyenler de vardır dedim. 21-22 yaş üniversite bitimine denk geldiği için insanlar evlenmeseler bile konusu açılabiliyor nereye kadar kaçabilir ki yani. Sosyal hizmetten arkadaş edinse de tıp fakültesinden edinse de fark etmez demek istedim.

Back
X