- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Biz kendi aramizda konustuk aileler konusmadi siz konusun dediler simdi de babam boyle bir sey cikariyorOnu bunu bilmem de kiracıysan çok eşya, aksesuar, zımbırtı filan alma. Gerekmeyen şeyler kalabalık yapıyor evde.
Konuya gelirsek, aileler aralarında anlaştıysa şunu sen şunu ben alıcam diye, mecbur yapmak gerekli. Yapamıyorsan da durumunu belirt ki hazırlıklı olsun karşı taraf.
mutfakta temel seyleri alabilirsinArkadaslar 1 ay sonra dugunum var.Biliyorsunuz yatak odasi kiz tarafinda.Ben esya almaya evlenince yasayacagim yere gidecegim.Evde yemek takimi,tencere takimi,kahvalti takimi,yatak odasi tekstil ürünlerini aldim 5bin tuttu.Giderken 10bin istedim babamdan damatlik,yatak odasi,ivir zivir biz alacagiz diye.6bin veririm herseyi sen mi yapcan erkek tarafinin zora girmesi lazim yok para yetmez bilmem ne diye soylenmeye basladi.Mutfagin herseyini(buzdolabi,firin haric),yatak odasinin herseyini alacagim ben.Zaten cok fazla esya almayacagiz.Oturma grubu,beyaz esyalari alacak onlar da.Gercekten buyuk yuku ben mi sirtliyorum.
Arkadaslar 1 ay sonra dugunum var.Biliyorsunuz yatak odasi kiz tarafinda.Ben esya almaya evlenince yasayacagim yere gidecegim.Evde yemek takimi,tencere takimi,kahvalti takimi,yatak odasi tekstil ürünlerini aldim 5bin tuttu.Giderken 10bin istedim babamdan damatlik,yatak odasi,ivir zivir biz alacagiz diye.6bin veririm herseyi sen mi yapcan erkek tarafinin zora girmesi lazim yok para yetmez bilmem ne diye soylenmeye basladi.Mutfagin herseyini(buzdolabi,firin haric),yatak odasinin herseyini alacagim ben.Zaten cok fazla esya almayacagiz.Oturma grubu,beyaz esyalari alacak onlar da.Gercekten buyuk yuku ben mi sirtliyorum.
Yöreye göre değişiyor bizde salon takımı ve beyaz eşya ,mutfak eşyası ve tüm tekstil ürünleri kıza ait o yüzden birşey diyemeyeceğimArkadaslar 1 ay sonra dugunum var.Biliyorsunuz yatak odasi kiz tarafinda.Ben esya almaya evlenince yasayacagim yere gidecegim.Evde yemek takimi,tencere takimi,kahvalti takimi,yatak odasi tekstil ürünlerini aldim 5bin tuttu.Giderken 10bin istedim babamdan damatlik,yatak odasi,ivir zivir biz alacagiz diye.6bin veririm herseyi sen mi yapcan erkek tarafinin zora girmesi lazim yok para yetmez bilmem ne diye soylenmeye basladi.Mutfagin herseyini(buzdolabi,firin haric),yatak odasinin herseyini alacagim ben.Zaten cok fazla esya almayacagiz.Oturma grubu,beyaz esyalari alacak onlar da.Gercekten buyuk yuku ben mi sirtliyorum.
Erkek tarafı ne yapıyor merak ettim.Yöreye göre değişiyor bizde salon takımı ve beyaz eşya ,mutfak eşyası ve tüm tekstil ürünleri kıza ait o yüzden birşey diyemeyeceğim
Erkek tarafı ne yapıyor merak ettim.
Oturma odası yoksa?Oturma odası yemek takımı yatak odası ve perdeleri alıyorlar
Tv yi de erkek alırOturma odası yoksa?Aslında bizdeki yatak odasiyla salon takımını değişmiş sizde. Bir de beyaz esya var artı olarak. Hangi yöre?
Bı kahvaltı takımı tencereye 5 bın mı verılır mi? .Neden herseyın pahalısını alıyorsun bız sadece 5 bıne yatak odasının herseyını ,koltuk takımını ,sehbasına kadar duzduk ,buzdolabı ,perde ve ekstralarla halısı ıvır zıvırı en fazla 7 bın .Mıllet sankı saray dosuyor ya .Gıder de 4 bınlıralık koltuk alırsanız,3 bın kıralık yatak odası takımı ,5 bınlıralık catal yemek takımı alırsanız buz dolbının 1500 lıralıgını bırakıp 2500lıraya alırsanız böyle bırbırınızıyersınız ıste..Arkadaslar 1 ay sonra dugunum var.Biliyorsunuz yatak odasi kiz tarafinda.Ben esya almaya evlenince yasayacagim yere gidecegim.Evde yemek takimi,tencere takimi,kahvalti takimi,yatak odasi tekstil ürünlerini aldim 5bin tuttu.Giderken 10bin istedim babamdan damatlik,yatak odasi,ivir zivir biz alacagiz diye.6bin veririm herseyi sen mi yapcan erkek tarafinin zora girmesi lazim yok para yetmez bilmem ne diye soylenmeye basladi.Mutfagin herseyini(buzdolabi,firin haric),yatak odasinin herseyini alacagim ben.Zaten cok fazla esya almayacagiz.Oturma grubu,beyaz esyalari alacak onlar da.Gercekten buyuk yuku ben mi sirtliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?