Düğün - Ev işleri

aycicek91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
79
28
3
Selam kızlar,

Nişanlıyım ve nasipse Mayıs başı düğünümüz olacak. İlk zamanlar kirada oturacağız fakat hala ne beyaz eşya ne mobilya ne de ev bakmadık.

Artık yavaş yavaş en azından model belirlemek için bakmamız gerektiğini söylesem de nişanlım sürekli daha erken acele ediyorsun ev hemen tutulur ev tutulunca hepsini hemen hallederiz diyip duruyor. Nişanlımın ailesinde de hiç bir hareket yok sanki düğüne 1 sene varmış gibi bir rahatlıkları var.Ve balayını bile benim söylemelerimle anca yeni alabildik

Ama ben geç kaldığımızı düşünüyorum. Bizden çok sonra düğünü olacak tanıdıklarım bile çoğu eşyasını almış , almayanlarda gidip modelini belirlemiş en azından.

Sizce de geç kalınmıyor mu ? Haksız mıyım ?

Son düzenleme:
Sen git bak seç. İlla beraber bakmanıza gerek yok. Alacağınız zaman da tutar elinden götürürsün ben bunları beğendim diye.

Bence erken ama bana bakmayın ben evlendikten 2 ay sonra aldım eşyaları :)

En geç şubat sonu başlamanız iyi olacaktır.
Ama bu tarz şeyler paraya baktığı için, imkanınız varsa 1 ayda da halledebilirsiniz.

Yani ne erken ne geç yavaş yavaş yorulmadan model renk vs seçebilirsin sen beğen foto çek begendiklerin sonra alım aşamasında benim istediklerim bunlar dersin icine sinsin sen şimdiden araştır bence onları beklersen son güne kalıp aceleye gelir istediğin gibi olmaz

En geç şubat sonu başlamanız iyi olacaktır.
Ama bu tarz şeyler paraya baktığı için, imkanınız varsa 1 ayda da halledebilirsiniz.
Yani ne erken ne geç yavaş yavaş yorulmadan model renk vs seçebilirsin sen beğen foto çek begendiklerin sonra alım aşamasında benim istediklerim bunlar dersin icine sinsin sen şimdiden araştır bence onları beklersen son güne kalıp aceleye gelir istediğin gibi olmaz
Eşya almak paraya bakar. Bugün sipariş verirsiniz 2 gün sonra eve gelir. Ev var mı
işte elinde nakit parası yok ki acele etmiyim gidip bir günde alayım sonuçta taksitle alınacak ödenecek yani .ev de daha bakılacakta tutulacak.

bende son zamanlara kalıp aceleye gelsin istemediğim için hiç yoktan kafamızda bir şey oluşturalım diyorum ama anlatamıyorum

Ev için erken.
Eşyaları da illa eve göre demiyorsanız bence almalısınız artık
tabi şimdiden evi tutup boşa kira ödemeye gerek yok ama belirlediğimiz şartlara uyan evleri araştırmak gerekiyor diye düşünüyorum . en azından beyaz eşya alınmalı ki bir yandan taksidi azalırdı

tabi şimdiden evi tutup boşa kira ödemeye gerek yok ama belirlediğimiz şartlara uyan evleri araştırmak gerekiyor diye düşünüyorum . en azından beyaz eşya alınmalı ki bir yandan taksidi azalırdı

Amaç o zaten :)
Muhtemelen son ay eşya alınıp tüm borç kalacak.

Selam kızlar,

Nişanlıyım ve nasipse Mayıs başı düğünümüz olacak. İlk zamanlar kirada oturacağız fakat hala ne beyaz eşya ne mobilya ne de ev bakmadık.

Artık yavaş yavaş en azından model belirlemek için bakmamız gerektiğini söylesem de nişanlım sürekli daha erken acele ediyorsun ev hemen tutulur ev tutulunca hepsini hemen hallederiz diyip duruyor. Nişanlımın ailesinde de hiç bir hareket yok sanki düğüne 1 sene varmış gibi bir rahatlıkları var.

Ama ben geç kaldığımızı düşünüyorum. Bizden çok sonra düğünü olacak tanıdıklarım bile çoğu eşyasını almış , almayanlarda gidip modelini belirlemiş en azından.

Sizce de geç kalınmıyor mu ? Haksız mıyım ?

Bence cok acelecisin. Ben evleneli 5 hafta oldu. Dugunden 1,5 ay once alacagimiz ev belli oldu, uc hafta oncesindede evin anahtarlarini aldik. Eve gorede esya aldik. Beyaz esya kolay. Sen bence salon takimi falan nasil birsey istiyorsun onlari sec. Oturacaginiz eve olursa hemen alirsin.

evi ve beyaz eşyayı internetten araştırabilirsin. şimdiden mağaza mağaza gezmeye gerek yok bence. kararı verdikten sorna alması iki dk zaten.

Bence cok acelecisin. Ben evleneli 5 hafta oldu. Dugunden 1,5 ay once alacagimiz ev belli oldu, uc hafta oncesindede evin anahtarlarini aldik. Eve gorede esya aldik. Beyaz esya kolay. Sen bence salon takimi falan nasil birsey istiyorsun onlari sec. Oturacaginiz eve olursa hemen alirsin.
işte internetten falan bakıyorum da gidip bakmakla aynı değil ki sonuçta . bir de mobilyada beğendiğimiz tarzlarda uyuşmuyor napacaz bilmem :)

para hazırsa hiç de geç değil, bir haftada a dan z ye hepsi halledilir.. hevesinizi anlıyorum ama tatsızlık çıkarmayın bence bu nedenden

Back
X