Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SENİNKİLERİN BİRLİKTE OTURMA İSTEĞİ OLMASINSelam kızlar,
Nişanlıyım ve nasipse Mayıs başı düğünümüz olacak. İlk zamanlar kirada oturacağız fakat hala ne beyaz eşya ne mobilya ne de ev bakmadık.
Artık yavaş yavaş en azından model belirlemek için bakmamız gerektiğini söylesem de nişanlım sürekli daha erken acele ediyorsun ev hemen tutulur ev tutulunca hepsini hemen hallederiz diyip duruyor. Nişanlımın ailesinde de hiç bir hareket yok sanki düğüne 1 sene varmış gibi bir rahatlıkları var.Ve balayını bile benim söylemelerimle anca yeni alabildik
Ama ben geç kaldığımızı düşünüyorum. Bizden çok sonra düğünü olacak tanıdıklarım bile çoğu eşyasını almış , almayanlarda gidip modelini belirlemiş en azından.
Sizce de geç kalınmıyor mu ? Haksız mıyım ?
Ev tutulmadan eşya bakma da alma da. En mantiklisi evden sonra eşya almak. Benim pek coktanidigim seninle ayni hataya düştü. Eve gore eşya kolay bulunuyor da eşyaya gore ev bulunmuyor. Aldiklari takim salinlarina büyük geleni mi ararsin. Gardrobu yatak odasina sigmayani mi... Bir ton dert.Selam kızlar,
Nişanlıyım ve nasipse Mayıs başı düğünümüz olacak. İlk zamanlar kirada oturacağız fakat hala ne beyaz eşya ne mobilya ne de ev bakmadık.
Artık yavaş yavaş en azından model belirlemek için bakmamız gerektiğini söylesem de nişanlım sürekli daha erken acele ediyorsun ev hemen tutulur ev tutulunca hepsini hemen hallederiz diyip duruyor. Nişanlımın ailesinde de hiç bir hareket yok sanki düğüne 1 sene varmış gibi bir rahatlıkları var.Ve balayını bile benim söylemelerimle anca yeni alabildik
Ama ben geç kaldığımızı düşünüyorum. Bizden çok sonra düğünü olacak tanıdıklarım bile çoğu eşyasını almış , almayanlarda gidip modelini belirlemiş en azından.
Sizce de geç kalınmıyor mu ? Haksız mıyım ?
Boşa kira mecburen 1-2 ay için ödenecek. Çünkü evi görmeden eşyayı seçemiyorsunuz. Eşyaların hepsini alıp seçmek zaman alıyor. Ama en çok zaman alan satın aldığınız eşyaların teslim süresi. Son aya bırakırsanız bu işleri sonra beğendiğiniz eşyayı fiyatı uygun bile olsa geç teslim edilecek dediler diye alamayacaksınız. Çabuk teslim edilenlere bakmak zorunda kalacaksınız, sizin için zorlayıcı olacak. Zaten yeterince zor oluyor bir de zaman faktörü olunca iyice zorlaşıyor. Evi bulduktan sonra en az bir iki ay lazım düzgünce yerleşmek için. O boşa gibi görünen kira da gerekli işte ne yazık ki. 5. eviniz değil ki bu iki günde taşıyın her şeyi.tabi şimdiden evi tutup boşa kira ödemeye gerek yok ama belirlediğimiz şartlara uyan evleri araştırmak gerekiyor diye düşünüyorum . en azından beyaz eşya alınmalı ki bir yandan taksidi azalırdı
Katılıyorum size. Onun ilgilenmesi gerekir tabi ki. Bulaşık makinesi kadına mı ait yani bir tek. Herkes yerini bilsin der gibi... Biz daha nişanlı bile değilken tepehomeda gezerdik eşimle saatlerceCanim benim, bende nisanda evlenicem Allah nasip ederse. Geçen hafta bir gunumu nişanlimla alişverişe ayirdik, buzdolabi, camasir bulaşik makinesi, koltuk takimi alindi. Bence nişanlini ikna et gerekirse ben kendi zevkime gore dayayip doşeyemedigim eve gelin gitmem de.
Turkiyede nasil bilmiyorum ama bizim begendigimiz koltuk takimi magazada mevcut degildi sipariş ettik ne zamana gelirmiş biliyormusun ? Martin 2. Haftasi. O yuzden elini cabuk tut.
Bulasik makinesini erkekte begenmek zorunda mi diye soranlar olmuş.. evet çunku ikisininde evi olacak bir kiz olarak nişanlisininda bu konuda ilgisini beklemek gayet hakki.
Gelinliğe kendin bak zaten boşver... Hiç sevmem öyle cümbür cemaat gidip gelinlik denemeyi. Uygun bir şey beğenir sorarsın nişanlına sence nasıl diye...ikna olmuyor bende sinir olduğum için bıraktım söylemeyi. gelinlik gidip bakıcam kendim![]()