Su dışcekim olayı bence çok komik, damat gelin düğünle o günün anlamıyla hiç alakası olmayan bi mekana (dere kenarı, göl kıyısı artık allah ne verdiyse) gidip o ağır kıyafetlerle her yerlerinden ter akıp komik komik hallere giriyorlar, kendim evlenmeden önce de birilerinin albümüne bakarken bunun o seramoniyle ne alakası var derdim, damat diz çöker geline çiçek uzatır, gelin duvağini bisiler yapar falan hakkaten çok komik, düğün fotoğrafçısı tavsiyesi veremem benimkini yapan yurtdisina gitti ama o günün anlamını yansıtan yıllar sonra baktığınızda bile sizi o güne götürecek fotoğraflar çekecek birini bulun bence derim benim öyle oldu, 2 yıl geçti albüme bakınca hala ellerim terlio:) fotoğrafçı bütün gün bizimleydi sabahtan başladı, biz kuafordeyken asistani da damadi cekmis ama hepsi habersiz arkadasi kapıda terini silio, heyecandan tırnağını isiriyo, eve geldiğimizde babamin kiravatini düzeltiyorum , damadın beni gelinlikle ilk gördüğü bakışını,bana sarildigi anları falan hep spontan yakalamışherkes bayıldı albume bence böyle bisi düşünebilirsin.