Düğün fotoğrafçısı dış çekim..

Su dışcekim olayı bence çok komik, damat gelin düğünle o günün anlamıyla hiç alakası olmayan bi mekana (dere kenarı, göl kıyısı artık allah ne verdiyse) gidip o ağır kıyafetlerle her yerlerinden ter akıp komik komik hallere giriyorlar, kendim evlenmeden önce de birilerinin albümüne bakarken bunun o seramoniyle ne alakası var derdim, damat diz çöker geline çiçek uzatır, gelin duvağini bisiler yapar falan hakkaten çok komik, düğün fotoğrafçısı tavsiyesi veremem benimkini yapan yurtdisina gitti ama o günün anlamını yansıtan yıllar sonra baktığınızda bile sizi o güne götürecek fotoğraflar çekecek birini bulun bence derim benim öyle oldu, 2 yıl geçti albüme bakınca hala ellerim terlio:) fotoğrafçı bütün gün bizimleydi sabahtan başladı, biz kuafordeyken asistani da damadi cekmis ama hepsi habersiz arkadasi kapıda terini silio, heyecandan tırnağını isiriyo, eve geldiğimizde babamin kiravatini düzeltiyorum , damadın beni gelinlikle ilk gördüğü bakışını,bana sarildigi anları falan hep spontan yakalamışherkes bayıldı albume bence böyle bisi düşünebilirsin.

Kızlar İstanbul Avrupa yakasındayım gercekten memnun kaldıgınız bu işin ehli olan çekimlerinde üşengeçliğe kaçmadan fotograflara emek veren fotoğrafçı arıyorum ..
instgramdan face.ten görüp begendiğiniz kişilerde olabilir..
Bütçem 1500 tl ..

Gizem Topkara sürekli kampayalar yapıyo facebookta sayfasıda var

Back
X