- Konu Sahibi deryaayred
-
aaaa süper cvp geldiii bakın nedir..ne varmış cnm..Alt kata inermişim saçımı yüzümü yıkarmışım zaten düğünden sonra oturup sohbet edermişiz ailece kritik yaparmışız..öküzzzzz yaaaa ölüyorum sinirdennnn..kızlar ben o gece anneme gitsem ne olur çok mu yanlış anlaşılır..en azından rahat bir duş alma imkanı bulurum..
:2:
düğün gecesi annene mi gideceksin???
Ay daha neler okuyacağız..
Ikna et nişanlını yahu nişanlının söylediği haşa allah kelamı mı boyun eğmeye çalışıyosun
olur mu öyle şey
hadi elini yüzünü yıkadın
çok afedersin gusül abdestinizi de inip kv nin evinde mi alacaksınız
[sıze=2]konu sahıbı bence sen dugun oncesı bunalıma gırmıssın konuyu temızlıge nasıl getırdın sımdı :44:[/sıze]
Canım nedir bu nişanlındaki soğukluk.
Takla atması lazım şimdi onun ilk gece için.
Benim eşim düğünden önce askere çağrıldığını felan görmüş rüyasında.
Komutana diyormuş ki 25 mart da evime dönmem lazım.Düğünüm var.
Ne kadar gerilip, heyecanlandıysa.
Kız yoksa siz o işi hallettiniz mi?
:) :) guldurdun beni yaa allahta seni guldursun. Bende yorgunliktan dugunume yakin zaman kala hastalandim dugunumde bile ates 38 di. Esimin odu koptu balayinda hasta yaticam diye. İgnelerle duzeldim bereket.
Canım kusura bakma ama böyle öküzlük duymadım. Hani su tesisatı olsa yine bi derece. Otel parasını düşünüyorsa geceliği 70-150TL arası temiz,düzgün yerler bulabilirsiniz. Düğün günü bu masraftan kaçınan adam ilerde her halttan kaçınır.
Hani biraz seni düşünmesi lazım,yeni gelin daha ilk geceden kayınvalide evinde mi olurmuş.
saçım ve makyajımı temizlemekten bhsediyorum..yukarıda arkadaşlar işi gusl olayına kadar götürünce fenalık geldii..ona açıklık getirdim..aaaaa
bize fenalık geçireceğine
en özel geceni susuz evde geçirten
otelde kalmamak için direten nişanlına geçir
ilk gece diyosun yani müsaade et de duş olayını düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?