Düğün gecesi krizim

hiç olur mu öyle şey yaaa... ben de eşimin memleketinde evlendim. düğünden sonra otele gittik, çok güzel bir oda ayarlamıştık zaten. ben otel odasında bile olsun istemedim, ben o işi evimde yapıcam dedim sabah kahvaltımızı yapıp evimize geldik. kayınvalideye uğramak bile gereksiz. annem yaşadığım şehirde, ona bile 1 hafta 10 gün sonra gittim. sakın pabuç bırakmayın eşinizin ya da kayınvalidenizin isteklerine. akıl var mantık var direnin yaaa. hiç susuz evde kalınır mı...hele de altta k. valide k. peder varken..daha neler!

üstelik kanamanız da olmayabilir. biz yavaş yavaş ilerledik o konuda ve beim kanamam olmadı, canım da zerre yanmadı... bu eşinizle aranızdaki en özel şey

Bence de zor durumda bırak illede otel de ya da direk kendı evınıze gidin o ne ya

öyle....öyle bi kabul edecekki erkekler evlenırken sunu unutuyo kendi evlerini kuruyoalr kendi

yuvalarını artık cıkıyoalr annelerının kanatlarının altından unutuyolar bunu

bazısı utanmasa anne şimdi oynaştık duşa giriyorum die an be an haber verecek

gıkalrını cıkaramıyoalr yaaa tam sopalıklar varyaa bölelerii :88:

yazamadan duramıcam ne kadar anlayışlı eşiniz var kanama bile olmamış anlayış falan mükemmel ALLAH bana da böyle koca nasip etsin nazar değmesin
Maşallah :)

kadın çarsafı istemekten utanmıyor da bakmaktan mı utanacak kızlar alemsiniz :)

ayrıca konu sahibinin kv-kp problemi yok
ilgisiz bi adammış zaten
geçmiş konular sıkıntılı..

ben çarşafa bakıcam diyen kayınvalideyi çarşafla boğarım

bu kadar yoz ve cahil kayınvalidelerin oğullarına ne öğretebileceklerin de merak ediyorum açıkçası...

malesefki hala carsaf olayi devam ediyor

yazamadan duramıcam ne kadar anlayışlı eşiniz var kanama bile olmamış anlayış falan mükemmel ALLAH bana da böyle koca nasip etsin nazar değmesin
Maşallah :)

canım 7 yıldır birlikteydik eşimle, neredeyse ilk gençlik yıllarımdan beri...güven herşeyden önce gelmeli ilişkide. bizim hemen olmadı zaten o iş ben korktum biraz, egzersiz yöntemiyle 1 haftada falan oldu . egzersiz sırasında pembemsi akıntım oldu ama çarşaf falan batmadı tabii sonra doktorum da dedi, esnek bir yapınız var bu tiplerde biz kanama beklemeyiz diye. yazık aslında, bunlar bilinmiyor ve bir sürü masum genç kız zan altında bırakılıyor...

çok haklısınız çok...
ne kadar güzel ya valla süper. Diyorumya ALLAH böyle anlayışlı, halden anlayan, laf dinleyen, laf hakkı veren, sır tutan, kimseye pabuç vermeyen bir EŞ nasip etsin
AMİİİN..

ben çarşafa bakıcam diyen kayınvalideyi çarşafla boğarım

bu kadar yoz ve cahil kayınvalidelerin oğullarına ne öğretebileceklerin de merak ediyorum açıkçası...

çoğumuz kayınvalidemizi sevmiyoruz,
karakterlerini beğenmediğimiz kadınların oğullarıyla neden evlendik o zaman ki

kadın cahildir, kendini geliştirememiştir
oğlu kendini geliştirmiştir
anası ister, oğlu annesine karşı çıkar, kaale almaz
bu kadar basit..

Son düzenleme:
malesefki hala carsaf olayi devam ediyor

ay cok kötü o zaman ben hic oldugunu sanmiyordum..

ne sacma bir olay bakinca ne olacak yani,

ya birde ben seyi merak ediyorum o carsaf sonra ne oluyor yikaniyor degil mi?

hani öyle özel bir sey konuluyormu carsafin üzerine,ay benim midem bulandi nasil yaparim bilmem kan görmektem midem bulaniyor

aslında erkeğin böyle bi konuda daha çok sakınması lazım ayıp ya aşşağıda baban var herkez ne yaptığınıız biliyr sabah nerede yıkanacaklar vs vs off çok zor allah yardım etsin kesinlikle kabül etmemeli eşinide ikna etmeli ..benim eşim ben bazen şimdi bile annende kalalım dediğimde rahat edemem babam var vs der çok şükür sevr sayar ama kalmaya karşı hele ilk gece biz fersah fersah kaçtık direk balayına 1 hafta telefonlarıda kapadık başbaşa ..ki

Ule bizde hepimiz, o işten korkuyorsun diye yardıma geldiydik
Ama senin maksat çok masumcaymış hahaha
Olmaz tabi susuz, ben şahsen yıkanmak isterim o işten önce, o işten sonra da yıkanmak isterim Hatta... neyse..
O zaman o iş olmaz de canım dokundurtma kendine

haklısın canım eşim zaten ailesine benzese nişanlıyken bırakırdım onu Allah benzetmesinde aminnn

dügünü herkes memleketinde esiyle dostuyla yapar, dogal olarak bunun sonuclarina da katlanacaksiniz.. hersey her zaman insanin istedigi gibi olamayabiliyor.. ev varken, üst katta da bos bir daire varken sizin otelde kalmaniz sizce belki normal olabilir ama esiniz olacak kisinin ailesi acisindan yikim olur, lütfen tek tarafli düsünmeyin.. o insanlara daha aileye girmeden olumsuz bakarsaniz bu hep böyle gidecektir.. dogal olan evde kalmaniz.. memlekette dügün yapip otelde kalmak demek, siz bir hicsiniz demek olur. bu insanlar 1. dereceden akraba olduklari icin otel hic ama hic münasip degil... bugün gelinsiniz ama yarinin kayinvalide adayinisiniz bunu unutmayin.. sizin oglunuzun dügünü olsa memlekete dügün yapmak icin geldiklerinde otelde kalmalarini ister miydiniz?
sizin acinizdan bakacak olursak, üst daire insaat halinde oldugu icin mi su tesisati yok? Orada kalmaniz gerekiyorsa su tesisatini halletmelerini rica edebilirsiniz..kendinizi rahat hissetmeniz icin elinden geleni yapacaklardir..güzel düsünün güzel olsun, mutluluklar...

gönlünüze göre olur insşallah, konu sahibinin konusunu da böldük gibi olmasın, hakkını helal etsin

otele gitmesini isterim tabi evladıma niye işkence çektireyim susuz evde yatırıp
alemsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…