Düğün günümden korkuyorum

Sizin mantığınızın almıyor olması böyle çiftlerin olmadığı yada birbirlerine sevip beğenmedikleri anlamına gelmiyor

Mesela benim bir yengem var dayım kul kurban kendisi zayıflıktan kırılıyor yengem tastamam 100 kilo üstü ameliyat olacağım diyor dayım izin vermiyor ben seni böyle seviyorum diye
Sizin mantığınıza göre dayımın yengemi kurbanlık koyun gibi ameliyat masasına göndermeliydi

Tam tersi bir arkadaşım var kendisi dönüp bir daha bakılan manken gibi bir kız kendinden 10 yaş büyük 3 çocuklu bir kadın için terk edildi

Hala bu yaptığınızın hakaret olduğunu insanların evlenirken ki tek ölçütleri in vücut kitle endeksi olmadığını anlamamışsınız
Neyse uzatmayacağım herkes bildiğini uygulansın hayatta

Heee şişmanım
Mutlu olurdun dimi ama maalesef:))

Ne olduğunu görsünler diye yaptım
İğrenç kes sesini artık
Hayır olmam nıye olayım ya off :) Gercekten olmam ama sen tedavı ol bence ınanılmaz saplantılısın, kg alınır verılır, burada hıc gormedıgın ınsanın senın kılonu gorunce sevınecegını dusunuyosun cünkü, akıl dışı bu :)

ben neye uzuluyorum bılıyor musunuz
erkekler bunları okuyup ahahah kadınlar bırbırlerını nasıl ezıkledı sac basa gırdıler hamam kavgası gıbı dıyorlar
ekşilere dusuyoruz bır grup ergen dalga gecıyor
sanırım haklılar da bugun bıtıremedınız kızlar davanızı
utandım
yorulmadınız mı :)

Seninki kesin boynuzlamış hırsın bundan
Nedense hep aldatanlar da vücut manyağı adamlar spordan çıkmayanlar
Yani seninki gibiler
Dikkat et senden fitini bulmasın
:) artık eglenecegım senınle :) eşime okudum mesajını bayagı güldük :) dogru dıyosun gobeklı spor yapmayan adamlar aldatmaz asla :)

Mesajlarını okuyorum güya konu sahibine moral bozucu yorum yapanlara had bildiriyorsun ama konu sahibinin gözünü korkutan insan tipi oldun çıktın. 63 kilo olduğunu söyleyen kadına şişko diyip duruyorsun bunu okuyan konu sahibi ve kilolu olan diğer insanlar sen ve senin gibilerin bakış açısından kötü etkileniyor yani eleştirdiğin kişiyle tamamen aynısın

Guzel yazmıssın ama bugun sende bıraz korukledın konuyu yanlıs hatırlamıyorsam.

Sende akıl yok çünkü
Bi tane bulmuşsun koca fit fit diye ömrümüzü yedin Allah bilir neye benziyor
Kendi kocandan yola çıkarak fit kaslı bir erkek kilolu bir kızı sevemez aldatır dedin
Bende döndüm sende kilolusun dedim benim bakış açıma göre
Yani bunlar göreceli
Sen kilolu bulursun birilerini iğrenç gibi de bir kelime kullandım
Ama canım semde zayıf değilsin biraz tombiksin deyince de zırıl zırıl ağlıyorsun sabahtan beri
Neyse hayat sana öğretir o işler kiloyla vücudla olmuyor
Sanırım hırs yapıp kilo verdin onun acısını çıkarıyorsun burda

Istısnalar uzerınden, olmaz!

Anam sabah biraktim ciktim gezdim geldim cocuklari yatirdim, hala bitmenis burasi kadinlar ne kadar dert ediyoryz erkekleri birazda onlar bizim icin ugrassin

Anam sabah biraktim ciktim gezdim geldim cocuklari yatirdim, hala bitmenis burasi kadinlar ne kadar dert ediyoryz erkekleri birazda onlar bizim icin ugrassa
ya konuyu ben koruklemısım :) oyle dıyorlar aman yarabbı

O şişko başka Kadınlar değil
O kişi o kendini biliyor:))
Hava atayım dedi buradakilere
Bana fena çarptı

Ahahahhahhaha:)) hayal dunyasında yaşıyosun ben boyle şeyler soylemedım:) mılletde okuyo anlamadan bana laf yetıstırıyor :) sana hakaret de etmıyorum bak bugunden berı fark edenler anladı zaten eksıklıklerını :)

Utanılacak ne var, kendinizi sevin; 36 yaşında 78 kilo ile gelinlik giydim ve özellikle büyük göğüs sorunum var, bu durumda mühim olan usta bir ele uygun model bir gelinlik diktirmek, öyle bir diktiler ki kendimi tanıyamadım çok eğlendim düğün günü bir tek onu hatırlıyorum, biraz güvenin kendinize, mutluluklar dilerim

Hakaret etmiyorsun hmmm
Peki
Kızım sen iyi misin ya
Dalga geçiyorum senle sabahtan beri
Dizi izledim arada
Baktım aynı konu alıntılayıp duruyorsunuz
Sen fit kocanın yanına git maşallah spor salonu fitlerle dolu kapmasınlar sonra
Benden sana dost tavsiyesi

Ama sımdı fıt kocacımla The100 dızısını ızleyecegım, baklava dedıgın sadece şerbetlen olmiiiii benım kocacıgımda da var :) benım kocam kaslı, senın kocan bıle yok hıı, sevgılınmıdır nedır zaten ıstıyokı sen çiroz ol :))) ama benım kaslı fit yakısıklı kocam benı kaslı ıstıyor cunku kendısıde kaslı :) artık senınle bu dilden konusacagım. Dızıden sonra tüm kas gücümle yazacagım öptüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…