- 9 Eylül 2013
- 12.077
- 27.807
- 798
- Konu Sahibi softestdetail
-
Sizin mantığınızın almıyor olması böyle çiftlerin olmadığı yada birbirlerine sevip beğenmedikleri anlamına gelmiyorNeden cekıleyımkı ben dogru dusunuyorum, ben bunu tecrube edındım. Sızın soyledıgınız 100kısıden 1 kısıdır benım dusuncem 100 erkekden 90 nıdır. Sonucta ucgen vucudu olan bı adamdan obez sevmesını nasıl mantıgınız alıyor ya. Sımdı gelıp bana asagılıyosunuz dıyecekler, asagılamıyorumama ıstısnalara gorede hayal kurmuyorum
Hayır olmam nıye olayım ya off :) Gercekten olmam ama sen tedavı ol bence ınanılmaz saplantılısın, kg alınır verılır, burada hıc gormedıgın ınsanın senın kılonu gorunce sevınecegını dusunuyosun cünkü, akıl dışı bu :)Heee şişmanım
Mutlu olurdun dimi ama maalesef:))
Ne olduğunu görsünler diye yaptım
İğrenç kes sesini artık
:) artık eglenecegım senınle :) eşime okudum mesajını bayagı güldük :) dogru dıyosun gobeklı spor yapmayan adamlar aldatmaz asla :)Seninki kesin boynuzlamış hırsın bundan
Nedense hep aldatanlar da vücut manyağı adamlar spordan çıkmayanlar
Yani seninki gibiler
Dikkat et senden fitini bulmasın
Mesajlarını okuyorum güya konu sahibine moral bozucu yorum yapanlara had bildiriyorsun ama konu sahibinin gözünü korkutan insan tipi oldun çıktın. 63 kilo olduğunu söyleyen kadına şişko diyip duruyorsun bunu okuyan konu sahibi ve kilolu olan diğer insanlar sen ve senin gibilerin bakış açısından kötü etkileniyor yani eleştirdiğin kişiyle tamamen aynısınBeğenmez zaten korkma
Bana göre o boya o kilo fazla
Sen mutluysan beni ilgilendirmez
Ben kendi adıma konuşurum
Beslenmeme dikkat ederim
Ve zayıf kalırım
Çünkü böyle seviyorum
Kilo vermek isteyip veremeyenlerin hışmına uğradım
Konu sahibine kilolu yağlı deyip
Aşağılayan sizdiniz
Guzel yazmıssın ama bugun sende bıraz korukledın konuyu yanlıs hatırlamıyorsam.ben neye uzuluyorum bılıyor musunuz
erkekler bunları okuyup ahahah kadınlar bırbırlerını nasıl ezıkledı sac basa gırdıler hamam kavgası gıbı dıyorlar
ekşilere dusuyoruz bır grup ergen dalga gecıyor
sanırım haklılar da bugun bıtıremedınız kızlar davanızı
utandım
yorulmadınız mı :)
Sende akıl yok çünküHayır olmam nıye olayım ya off :) Gercekten olmam ama sen tedavı ol bence ınanılmaz saplantılısın, kg alınır verılır, burada hıc gormedıgın ınsanın senın kılonu gorunce sevınecegını dusunuyosun cünkü, akıl dışı bu :)
ustume ıyılık saglıkGuzel yazmıssın ama bugun sende bıraz korukledın konuyu yanlıs hatırlamıyorsam.
Istısnalar uzerınden, olmaz!Sizin mantığınızın almıyor olması böyle çiftlerin olmadığı yada birbirlerine sevip beğenmedikleri anlamına gelmiyor
Mesela benim bir yengem var dayım kul kurban kendisi zayıflıktan kırılıyor yengem tastamam 100 kilo üstü ameliyat olacağım diyor dayım izin vermiyor ben seni böyle seviyorum diye
Sizin mantığınıza göre dayımın yengemi kurbanlık koyun gibi ameliyat masasına göndermeliydi
Tam tersi bir arkadaşım var kendisi dönüp bir daha bakılan manken gibi bir kız kendinden 10 yaş büyük 3 çocuklu bir kadın için terk edildi
Hala bu yaptığınızın hakaret olduğunu insanların evlenirken ki tek ölçütleri in vücut kitle endeksi olmadığını anlamamışsınız
Neyse uzatmayacağım herkes bildiğini uygulansın hayatta
Anam sabah biraktim ciktim gezdim geldim cocuklari yatirdim, hala bitmenis burasiben neye uzuluyorum bılıyor musunuz
erkekler bunları okuyup ahahah kadınlar bırbırlerını nasıl ezıkledı sac basa gırdıler hamam kavgası gıbı dıyorlar
ekşilere dusuyoruz bır grup ergen dalga gecıyor
sanırım haklılar da bugun bıtıremedınız kızlar davanızı
utandım
yorulmadınız mı :)
ya konuyu ben koruklemısım :) oyle dıyorlar aman yarabbıAnam sabah biraktim ciktim gezdim geldim cocuklari yatirdim, hala bitmenis burasikadinlar ne kadar dert ediyoryz erkekleri birazda onlar bizim icin ugrassa
O şişko başka Kadınlar değilMesajlarını okuyorum güya konu sahibine moral bozucu yorum yapanlara had bildiriyorsun ama konu sahibinin gözünü korkutan insan tipi oldun çıktın. 63 kilo olduğunu söyleyen kadına şişko diyip duruyorsun bunu okuyan konu sahibi ve kilolu olan diğer insanlar sen ve senin gibilerin bakış açısından kötü etkileniyor yani eleştirdiğin kişiyle tamamen aynısın
Ahahahhahhaha:)) hayal dunyasında yaşıyosun ben boyle şeyler soylemedım:) mılletde okuyo anlamadan bana laf yetıstırıyor :) sana hakaret de etmıyorum bak bugunden berı fark edenler anladı zaten eksıklıklerını :)Sende akıl yok çünkü
Bi tane bulmuşsun koca fit fit diye ömrümüzü yedin Allah bilir neye benziyor
Kendi kocandan yola çıkarak fit kaslı bir erkek kilolu bir kızı sevemez aldatır dedin
Bende döndüm sende kilolusun dedim benim bakış açıma göre
Yani bunlar göreceli
Sen kilolu bulursun birilerini iğrenç gibi de bir kelime kullandım
Ama canım semde zayıf değilsin biraz tombiksin deyince de zırıl zırıl ağlıyorsun sabahtan beri
Neyse hayat sana öğretir o işler kiloyla vücudla olmuyor
Sanırım hırs yapıp kilo verdin onun acısını çıkarıyorsun burda
Kusura bakmayın lutfenustume ıyılık saglıkevet yanlıs hatırlıyorsunuz
sızın konunuzla hıc alakam yok
lutfen ben saglam kalayım barı tek parca halınde
Ben hava mı atmışım :) lutfen havalı mesajımı gosterO şişko başka Kadınlar değil
O kişi o kendini biliyor:))
Hava atayım dedi buradakilere
Bana fena çarptı
ya gercekten sakinlesın artıkKusura bakmayın lutfen
Saçma bir başlık oldu farkındayım ama bi kaç hafta sonra evleniyorum ve bedenimle barışık değilim ☹ Belki bir çoğunuza göre bu bir dert değil ama ben nişanlımla tanıştığımda 34-36 bedendim, sonradan sanki çocuk doğurmuşum gibi bu kadar kilo almış olmak beni utandırıyor. Çocuk doğuran hanımlar bile benden daha fit ve hemen toparlanıyorlar ama benim zamanım diyet yapıp bozarak geçti. Spora yazıldım gittim sürekli ama 5 kilo verebildim sadece. Belim diğer bölgelere göre ince ama özellikle göğüslerim kocaman duruyorbu arada nişanlım sporcu çok uyumlu bi çiftiz ama sporcu olmasına rağmen bu konuda tek bi kelime bile etmedi imada bile bulunmadı hiç değişmemişim gibiydi ama ben rahatsızım ve ilerde düğün fotoğraflarıma bakıp utanmak, keşke demek istemiyorum. O mutlu günde sadece yeni hayatıma attığım ilk adımın vermiş olduğu mutluluğu hissetmek ve sevdiğimle hiç bi şey düşünmeden eğlenmek isterdim ama aklımda sadece bu var .. belki benim durumumu yaşayıp düğün günü akışına bırakabilenler vardır ve rahatlamama yardımcı olurlar diyerek paylaşmak istedim
Hakaret etmiyorsun hmmmAhahahhahhaha:)) hayal dunyasında yaşıyosun ben boyle şeyler soylemedım:) mılletde okuyo anlamadan bana laf yetıstırıyor :) sana hakaret de etmıyorum bak bugunden berı fark edenler anladı zaten eksıklıklerını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?