- 27 Haziran 2022
- 570
- 2.162
- 33
- 34
altın konusunda katılmıyorum, ailem alıyor zaten ona. ha can ciğer samimi olurum eyvallah da, değilim. gidemediğim bir düğüne altın yollamak saçma geldi.Bence altın almak lazım. Ev hediyeleri çok gereksiz şeyler bence. Mecburen gidilen bir ortamda mecburen alınan hediyeler bunlar. Kimse de kullanmaz, kenara koyar mecburen gittiği birine götürür sonra. Altın yeni evlenen çifte destek olmak için takılır.
anladım peki kırgınlık meselesi için ne diyorsun, yani ben hediye iletmeyi hani gelemiyorum ama en azından sizi düşünüp bunu aldım manasında düşünmüştüm. gereksiz mi olur?
açıkçası içimdem gelmiyor değil, geliyor yani biri bana minik de olsa sembolik de olsa evlendim diye hediye verse hoşuma gider.Evli misiniz bekar mı bilemedim, bekar iseniz hediyeye gerek yok. Aileniz sizi temsilen takıyor zaten ...
Ama olsun içimden de geldi çalışan kadınım, derseniz tabi ki güzel bir hediye gönderebilirsiniz.
Süs olacak dekoratif hediyeleri ben tercih etmem. Evlerinin dekoruna uyar uymaz , boşuna insanlara bela
Mutfağında kullanacağı bir şey, ya da ev tekstili güzel bir nevresim , pike.
sen gerek yok boşver diyorsun yani.Aileniz gidiyor yani kırgınlık olsa onlar da gitmezlerdi.
Bence çok ince düşünmeye gerek yok.
Hayatın akışı bunu gerektirdi tamam.
ben ikili kahve fincanı düşündüm, (belki kolay bi hediye olduğundan belki ben de sevdiğimden) aklıma ilk bu geldi. basit mi kaçar sence?Bence çok çok çok tatlı bir düşünce.
Güzel bir ev süsü olabilir...
(Kişinin tarzına göre. Mesela ben. Tütsü ve tütsüdanlık olsa bayılırım.
Farklı fincanlar kupalar.
Eski kitaplar... )
karşı kişi olarak düşünüyorum bana hediye olarak eve aksesuar alınsın istemem çünkü evimin eşyasına uyar mı uymaz mı zevkler farklıdır, onun yerine kahve makinası ya da başka ev aleti almaya kalksan zaten takıyla eş değer fiyatlar ne bileyim illa bişey yapacaksam gram yaparım onun yerine en azından kendi istediğini alır , ya da nevresim takımı alırım tekstil ürünü bişey alırım ya da öğrenebiliyosam ihtiyacı olup da almadığı bişey varsa onu alırım ama dediğim gibi ha takı almışsın ha onu artık herşey çok pahalı taksitle alabilme imkanın varsa o ayrı tabihanımlar selam,
hiç uzatmadan konuya gireyim, yakın bir akrabam evleniyor, ben yolun uzak olması ve ertesi gün iş olması sebebiyle (gidersem ertesi gün iş yerinden izin almam gerekiyordu dönüş yolu için ama iş yerim izin vermiyor) düğünlerine gidemiyorum. ama tüm ailem gidiyor yani. bu kişiyle ailemle alakalı bir kırgınlık vardı aramızda ama ailem barıştı, hallettiler otomatik olarak benim küslüğüm de bitmiş oldu.
diyorum ki ben bu insanlara bi ev hediyesi alsam, içine de tatlış bi tebrik notu iliştirsem, bizimkiler götürüp kendilerine verse nasıl olur? sizce kibarca bir hareket olur mu? ve sizce nasıl bir hediye almalıyım, yüksek bütçeli bişey alamam, kullanabilecekleri bişey almak isterim. maksat nezaketen gelemediğim için özür dilemek ve bir incelik yapmak. bir diğer maksadım da biz erkek tarafıyız, herkesin gitmesi ama benim gitmemem olumsuz algılansın istemiyorum, en azından gelemese de hediye yolladı mutluluk diledi desinler.
ne dersiniz?
ben de fincan düşünmüştüm, beyefendi türk kahvesini çok sever. yeni evlerinde baş başa yorgunluk kahvesi içecekler illa ki. buradan çağırışım yapmıştı açıkçası.Bence ayrı bir hediyeye gerek yok ailen gidiyor altın da takacak bir sorun görünmüyor. İllaki alalım hoşluk olsun diyorsan güzel bir fincan takımı olabilir
açıkçası içimdem gelmiyor değil, geliyor yani biri bana minik de olsa sembolik de olsa evlendim diye hediye verse hoşuma gider.
ben şu ikili kahve fincanlarından düşünmüştüm baş başa içsinler diye. çok sever bizimki türk kahvesini çünkü. çok mu basit kaçar? türk kahvesi makinesi düşündüm ama ondan hayatta kahve içmez biliyorum.
normal kahve makinesi dendi ama bildiğim kadarıyla o tarz kahveleri de sevmiyor, filtre vs. arada kaldım...
nevresim çok demode geldi de
hediye fikriniz var mıdır peki başka?
bekarım bu arada.
Ben çok seviyorum. Bana alırsan kaçmaz.ben ikili kahve fincanı düşündüm, (belki kolay bi hediye olduğundan belki ben de sevdiğimden) aklıma ilk bu geldi. basit mi kaçar sence?
süs eşyası gibi bişey hiç düşünmedim, yalan yok.karşı kişi olarak düşünüyorum bana hediye olarak eve aksesuar alınsın istemem çünkü evimin eşyasına uyar mı uymaz mı zevkler farklıdır, onun yerine kahve makinası ya da başka ev aleti almaya kalksan zaten takıyla eş değer fiyatlar ne bileyim illa bişey yapacaksam gram yaparım onun yerine en azından kendi istediğini alır , ya da nevresim takımı alırım tekstil ürünü bişey alırım ya da öğrenebiliyosam ihtiyacı olup da almadığı bişey varsa onu alırım ama dediğim gibi ha takı almışsın ha onu artık herşey çok pahalı taksitle alabilme imkanın varsa o ayrı tabi
ahahah gerçekten mi?Şu sıra zaten herkes birbirine ikili kahve fincanı alıp duruyor . Bu zamanın borcami ikili kahve takımı oldu...
İçinden geliyorsa hediye gönder, gelmiyorsa mutluluk dile geç.altın konusunda katılmıyorum, ailem alıyor zaten ona. ha can ciğer samimi olurum eyvallah da, değilim. gidemediğim bir düğüne altın yollamak saçma geldi.
destek fikri iyi hoş ama ben birine destek olabilecek maddi güçte değilim.
ben sahiden kullanabilecekleri bişey almak istiyorum.
ne diyorsun peki sadece selamımı ve mutluluk dileğimi iletip geçeyim mi, hediyeye gerek yok mu?
bence de ama başka bir üye, herkes fincan takımı alıyor dedi.Ben çok seviyorum. Bana alırsan kaçmaz.
Cidden sonuçta hediye ve özenilmiş, not yazılmış arkadaşım almıştı hala kullanırım. Ve için açılıyor onu görünce.
güzel bence ya daha ne olsun zaten aileniz takı takıcakmışsüs eşyası gibi bişey hiç düşünmedim, yalan yok.
aklıma bile gelmedi.
ikili tatlış kahve fincanları oluyor, ondan alsam nasıl olur?
her şey çok pahalı zaten bu nedenle ben şey kafasındayım, hem ekonomik hem de sembolik bile olsa sevimli bişey olsun olacaksa.
hediye içimden geliyor ama cebimden gelen ekonomik olanıİçinden geliyorsa hediye gönder, gelmiyorsa mutluluk dile geç.
dayı da yakında evleniyor düğün sezonu malum ama bu kişi dayı değilMeşhur dayınızın düğünü sanırım. Anneniz takısını takacak zaten , ek olarak bir ev hediyesi yapmanız gerekmiyor.
bu arada düğün pazar değil cumartesi olsa ben giderdim. gerçekten işten izin alamadığım için gidemiyorum yoksa hazır giden araç falan var yani.Ailen takıyor. Bekar kadının bir şey takmasina gerek yok. Şahsen ben de kuzenlerime vs bir şey takmıyorum çünkü bana ne? Onlar için yorulup başka şehre gitmem bile sevgi göstergesi bence, altına hiç gerek yok:) ki zaten ben evlenirken de kimse evli barkli çocuklu insanlar,bir benim düğünüm için gelmez:)
Senin de ailen zaten takacak, seni temsil ediyorlar. Ben olsam hediye falan göndermezdim. Elbet bir gün evini ziyaret edeceksin, o zaman bir çiçek bir hediye gider çayımı içer kekimi yer dönerdim:)
Bana kimse almadıbence de ama başka bir üye, herkes fincan takımı alıyor dedi.
hediye alırsam notum mutlaka olacak zaten o kesin. şık bir hediye paketi yaparım falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?