- 11 Aralık 2018
- 42.561
- 264.467
- 598
Yok ayol ben kötü düşünmem. Ben kendi düğünümde kim ne taktı onu bile bilmiyorum o derece uzağım mevzudan.hediye içimden geliyor ama cebimden gelen ekonomik olanı
kalkıp kötü bişey der miydin mesela sen olsan? veya kötü düşünür müydün?
bak kafa yapısı olarak sana yakın mesela bu insanlar. yaşanan olaylara karşı bakış açıları, medeniyetleri, düşünce tarzları sana yakın. yorumlarını baz alarak söylüyorum tabii.
yok ev süsü hiç düşünmedim beğenmeyebilirler sonuçta.Bana kimse almadı
Bunu bilemeyiz..belki ev süsü alabilirsin ama evlerini bilmeyince olmaz.
anladım peki ikili güzel bir kahve fincan setine ne dersin?Yok ayol ben kötü düşünmem. Ben kendi düğünümde kim ne taktı onu bile bilmiyorum o derece uzağım mevzudan.
Ben sadece ev hediyesi denen şeyi sevmiyorum. Ev konusunda herkesin beğenisi o kadar farklı ki genelde o hediyeler beğenilip kullanılmıyor diyorum. Ama sonuçta ay ince düşünmüşler teşekkür ederiz diyorum. Vay niye altın almadılar demiyorum.
Yengem ev hediyesi bana tencere seti alacakmış mesela. İstemiyorum tencerem var dedim ama dinlemedi. E napayım alsın madem teşekkür edip geçecez mecbur. Neye ihtiyacın var diye sorsa daha mutlu olurdum ama sormadan kafasına göre takılıyor diye de mutsuz olup hakkında kötü düşünmüyorum. Düşünmüş sağolsun diyorum.
Nevresim takımı olabilir.yok ev süsü hiç düşünmedim beğenmeyebilirler sonuçta.
bence o düğüne katılanların çoğu fincanı basit görüp almaz, eğer ben alırsam öyle bir fark yaratabilirim evet
bilmiyorum ya bu düşünce aklıma düştüğünde kendim dedim ki, bana ne gelse mutlu olurum, ne gelse mutlu olmam...
nevresim gelse demode bulurum mesela.
süs eşyası gelse beğenemezsem kutusundan bile çıkarmam.
tatlış ikili kahve fincanı hoşuma gider, kahvenin hatırı büyüktür, türk kahvesi seviyorsam kullanırım açıkçası.
mesela boş bir çerçeve gelse içine eşimle olan fotoğrafımı koyarım, severek kullanırım.
başka da bişey gelmiyor aklıma...
Ay bikaç gün önce başka bir konuda o kahve fincanları hakkında çok ağır şeyler yazdımanladım peki ikili güzel bir kahve fincan setine ne dersin?
biliyorum çok basit bişey ama karı koca kahve seviyor bu insanlar. tamam fincanı yok diye ölmez kimse ama ince düşünmüş olarak algılanır mı acaba?
ya da neye ihtiyacı olduğunu öğrensem mi ya? her şeye ihtiyaçları olduğuna o kadar eminim ki...
amma kararsız kaldım.
ahahah gerçekten mi?Ay bikaç gün önce başka bir konuda o kahve fincanları hakkında çok ağır şeyler yazdımalma gözünü seveyim onlardan, bende 20 takım falan oldu.
Alkol alıyorlar mı? Alıyorlarsa çok güzel ikili kadehler, viski bardakları falan var paşabahçede. Ünlü tasarımcılar tasarlıyor, sınırlı sayıda üretiliyor falan. Pahalı da değiller çok.
Ya wustria, sen değil mıydın birkaç ay önce insanlara verici olmaktan kacinacagini söyleyen. Alma verme dengesiyle ilgili bir konu vardi.bu arada düğün pazar değil cumartesi olsa ben giderdim. gerçekten işten izin alamadığım için gidemiyorum yoksa hazır giden araç falan var yani.
Nevresım yada pıke takımı.?anladım peki ikili güzel bir kahve fincan setine ne dersin?
biliyorum çok basit bişey ama karı koca kahve seviyor bu insanlar. tamam fincanı yok diye ölmez kimse ama ince düşünmüş olarak algılanır mı acaba?
ya da neye ihtiyacı olduğunu öğrensem mi ya? her şeye ihtiyaçları olduğuna o kadar eminim ki...
amma kararsız kaldım.
Bana hediye gelen en sevdiğim ve en çok kullandığım şey Abidin Dino çizimli viski bardaklarıydı. Bi bak sen paşabahçeye. Değişim kartı da koyarsın içine mis gibi olur.ahahah gerçekten mi?
evet alkol alıyorlar. ve kimsenin onlara kalkıp da kadeh vs almayacağına o kadar eminim ki...
bu bi düşüneyim ben teşekkürler fikir için
Çok güzel tasarım ürünler var orada dimiBana hediye gelen en sevdiğim ve en çok kullandığım şey Abidin Dino çizimli viski bardaklarıydı. Bi bak sen paşabahçeye. Değişim kartı da koyarsın içine mis gibi olur.
Yok güzeller bence. Ben çok şey aldım o serilerden. Hediye etmeyi akıl eden bir kişi oldu amaÇok güzel tasarım ürünler var orada dimiYa da ben çok çeşit bilmediğim için bana çok güzel geliyor
dayı da yakında evleniyor düğün sezonu malum ama bu kişi dayı değil
dayı için bunu mu tavsiye ediyorsun peki? dayı için asla konu açmam çünkü
Güle güle kullanınYok güzeller bence. Ben çok şey aldım o serilerden. Hediye etmeyi akıl eden bir kişi oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?