Norveç e gitme şansım yok :)Dugunde vermeyi dusunmuyorsunuz di mi?
Yanlis anladim sanirim. Nerden o hisse kapildiysam.
Fincan tk gayet guzel bir ev hediyesi.
Durumunuz yoksa gonlunuzden gecen birseyi ictenlikle goturmeniz yeterli bence, illa herkes altin ya da para takacak die bi sart yok ki zaten anneniz kardesinizin yolladigi altini goturecekmis. Bence sikinti yapmayin, yanlarinda olmaniz bile guzel:)
Norveç e gitme şansım yok :)
Kına gecesinde vericem annesine
Evde bakarlar.
Sorma sorma benim evde borcam doldu.Bana kahve fincani gelse cok sevinirdim ama hic fincan alan olmadi :))) ev borcam doldu
:)Aslinda dogru anlamisim ama anlatamamisim :)
Bence kinada yaninda olup, daha sonra eve goturmek daha mantikli.
Ama oyle bir sansin olmadigina gore kinada vermen de cok abes degil.
Sen yine sansliymissin eksigini soran olmus :) bana soran da olmadi her seyi kendimiz yaptikSorma sorma benim evde borcam doldu.
Ev görme hediyesi olarak.
Sadece çok yakın arkadaşlarımız ve kuzenler ne eksik diye sordular :)
Olur tabiki neden olmasin.Onemli olan hediyenin gönülden olmasi.
Çok teşekkür ederim.Olur tabiki neden olmasin.Onemli olan hediyenin gönülden olmasi.
Zaten anneniz altın takacakmis annenin takması yeter sizin ayrıca altın takmaniza gerek yok.Sorma sorma benim evde borcam doldu.
Ev görme hediyesi olarak.
Sadece çok yakın arkadaşlarımız ve kuzenler ne eksik diye sordular :)
Sen yine sansliymissin eksigini soran olmus :) bana soran da olmadi her seyi kendimiz yaptik
Yine de cok sukur halimizeee
Zaten anneniz altın takacakmis annenin takması yeter sizin ayrıca altın takmaniza gerek yok.
En guzeli kendin yapmak benceSordular da ben söyleyebildim mi
İşte o mesele :)
Canım bizde kendimiz yaptık herbişeyimizi.
Yok canım niye abes olsun hatta ben olsam salon için saksı çiçeği alırdım ev hediyesi olarak eğer çiçeği seviyorsa daha güzel olurdu ama Norveçe götüremez ☺senin hediyende garip kaçmaz.Ne bileyim çok düşündüm napsam diye.
Belkid e kahve takımı da abes olacaktır.
Bilemedim ki
Teşekkür ederim .bu da olabilir.Bu kadar yakın ilişkiniz olan bir kişi sizin ekonomik durumunuzu zaten biliyordur. Dolayısıyla hediye beklentisi olmayacaktır. İyi niyetle o törene katılmanız bile yeterince güzel bir hediye. Ama içinize sinmeyecekse, ileride ekonomik durumunuz daha iyi olduğunda başka bir sebeple büyük bir hediye alarak bunu telafi edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?