Düğün hediyesi....

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
Merhaba hanımlar.
Bu haftasonu,Kızkardeşimin çok yakın arkadaşımın, tam anlamıyla dost unun kızkardeşi evleniyor.kına gecesi bizim burada düğün istanbulda olacak.Norveçe gelin gidiyor kızımız.

Kardeşim annemden altın yollayayacak hediye olarak.kendisi tus a hazırlanıyor gelemeyecek.
Ya ben ne takacağım.
Kardeşimin herşeyine koştu lar
Her daim destek oldular.
Benim düğünümde daha küçücük tüler.

Benim altın veya para takacak durumum yok.ev kredisi taksitler malum.
Bana hediye gelen şık kahve fincanlarından götürsem.saçma mı olur?
Elim boş gitmek istemiyorum.
Kardeşim e desem hemen annemle para yollar, bunu da istemiyorum.
Ben ne yapayım şimdi.
Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bu kadar yakın ilişkiniz olan bir kişi sizin ekonomik durumunuzu zaten biliyordur. Dolayısıyla hediye beklentisi olmayacaktır. İyi niyetle o törene katılmanız bile yeterince güzel bir hediye. Ama içinize sinmeyecekse, ileride ekonomik durumunuz daha iyi olduğunda başka bir sebeple büyük bir hediye alarak bunu telafi edebilirsiniz.

Durumunuz yoksa gonlunuzden gecen birseyi ictenlikle goturmeniz yeterli bence, illa herkes altin ya da para takacak die bi sart yok ki zaten anneniz kardesinizin yolladigi altini goturecekmis. Bence sikinti yapmayin, yanlarinda olmaniz bile guzel:)

Dugunde vermeyi dusunmuyorsunuz di mi?
Yanlis anladim sanirim. Nerden o hisse kapildiysam.
Fincan tk gayet guzel bir ev hediyesi.

Durumunuz yoksa gonlunuzden gecen birseyi ictenlikle goturmeniz yeterli bence, illa herkes altin ya da para takacak die bi sart yok ki zaten anneniz kardesinizin yolladigi altini goturecekmis. Bence sikinti yapmayin, yanlarinda olmaniz bile guzel:)

Nasıl sıkıldım bilemezsiniz :)

Norveç e gitme şansım yok :)

Kına gecesinde vericem annesine
Evde bakarlar.

Aslinda dogru anlamisim ama anlatamamisim :)
Bence kinada yaninda olup, daha sonra eve goturmek daha mantikli.
Ama oyle bir sansin olmadigina gore kinada vermen de cok abes degil.

Sorma sorma benim evde borcam doldu.
Ev görme hediyesi olarak.
Sadece çok yakın arkadaşlarımız ve kuzenler ne eksik diye sordular :)
Sen yine sansliymissin eksigini soran olmus :) bana soran da olmadi her seyi kendimiz yaptik
Yine de cok sukur halimizeee

Sorma sorma benim evde borcam doldu.
Ev görme hediyesi olarak.
Sadece çok yakın arkadaşlarımız ve kuzenler ne eksik diye sordular :)
Zaten anneniz altın takacakmis annenin takması yeter sizin ayrıca altın takmaniza gerek yok.

Sordular da ben söyleyebildim mi
İşte o mesele :)
Canım bizde kendimiz yaptık herbişeyimizi.
En guzeli kendin yapmak bence
Benim de bir arkadasim evlenirken calismiyordum bir sey yapamadim ama cok yaninda oldum her seyine kosturdum
calismaya baslayinca evine gittim hediye aldim cocugu oldu ona hediye aldim
Onemli olan yaninda olmak ve ufakta olsa gucunun yettigince hediyedir bence az veren candan demisler

Ne bileyim çok düşündüm napsam diye.
Belkid e kahve takımı da abes olacaktır.
Bilemedim ki
Yok canım niye abes olsun hatta ben olsam salon için saksı çiçeği alırdım ev hediyesi olarak eğer çiçeği seviyorsa daha güzel olurdu ama Norveçe götüremez ☺senin hediyende garip kaçmaz.

Teşekkür ederim .bu da olabilir.

Bana da tam tamına 20 tane kase takımı gelmişti :)) fincan güzel olur. Düşünmeniz bile yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…