kızlar,
düğün hikayesi çekimlerinde gördüğüm en yetenekli en özgün işler onlar yapmış. üstelik fotoğrafların ötesinde kısa film çekimi de yapıyorlar.
örneklere bakın bana hak vereceksiniz.
lakin hiç bir yerde fiyat bilgisi bulamadım happy days için. sizler biliyor musunuz?
düğünümde onların da olmasını çok istiyorum ama aramaya korkuyorum çok pahalı çıkacak ve hayallerim yıkılacak diye :18:
yapılması gereken çok basit telefon açıp sormak... ama vallahi elim gitmiyor telefona
siz de bakın örneklere, güzel değiller mi ama???
kızlar,
düğün hikayesi çekimlerinde gördüğüm en yetenekli en özgün işler onlar yapmış. üstelik fotoğrafların ötesinde kısa film çekimi de yapıyorlar.
örneklere bakın bana hak vereceksiniz.
lakin hiç bir yerde fiyat bilgisi bulamadım happy days için. sizler biliyor musunuz?
düğünümde onların da olmasını çok istiyorum ama aramaya korkuyorum çok pahalı çıkacak ve hayallerim yıkılacak diye :18:
yapılması gereken çok basit telefon açıp sormak... ama vallahi elim gitmiyor telefona
siz de bakın örneklere, güzel değiller mi ama???
Bence güzel bir çalışma yapmışlar. Wedding trailer ya da backstage videoları olması da çok güzel bir anı. Burası ya da değil bence kesinlikle bu tarz bir şeyler yaptırmalısın. Ben başka birine çektirdim fotoğraflarımı. Onlar video ya da backstage önerdiler ama ben istemedim. Sonrasında ise açıkçası pişman oldum. Keşke ben de yaptırsaydım diye( Neyse en azından muhtesem bir fotoğraf çekimin oldu. Umarım senin de öyle olur =))
senin adına çok sevindim canım.
ben şimdi fiyat araştırması yapıyorum ama önerilen fiyatlar doş çekim için çok yüksek geliyor bana. 2-3 bin civarı.
sen fotoğraf çekimini nerede yaptırdın? dış çekim mi, istanbulda mi? bir de fiyat hakkında bilgi verebilir misin fikir olması açısından?
istanbul için 2000 dış çekim çok değil mi? üstelik video da yok içinde...
benim fotograf cekimimi arkadasimin tavsiye ettigi bir fotografci yapti. Aslinda moda ve reklam fotografciligi yapan son 2 yildan beri de dugun fotografi da ceken biri. fotograf egitimli ki ben buna ozellikle dikkat ettim acikcasi. Kullandigi ekipmanlar da cok anlamasam da arastirdigim kadariyla iyiydi. Canon 5D mark II kamera kullandi.
Kuaforde, florya sahilde ve bir de Beyazitta 5 yildizli cok guzel bir otelde cekim yaptik. yani hem ic hem de dis mekan oldu. 1200tl diyor ilk etapta liste fiyati olarak ama baskalarina onu refere edebilirsen indirim uyguluyor. samimi biri.
Bir de en onemlisi cekimden once bulusup sizinle birlikte bir plan cikariyor. Siz nelerden hoslanirsiniz, nerelere gitmeyi seversiniz vs vs.. Florya sahil bizim icin ozel bir yerdi o sebeple biz ozellikle orada da cekim istedik mesela =)) bir konsept belirliyorsunuz birlikte o sekilde bir cekim oluyor. istersen sana ozelden telefon numarasini, web sitesini falan verebilirim.
Bu bilgi çok iyi oldu Nikilisu, sağol. Mesaj sayımı dolduramadım daha o nedenle özelden yazamıyorum. Onun yerine fotoğrafçının adını buradan paylaşabilir misin? Ben de ismini aratıp websitesini bulurum. Bu reklama girmez sanırım, değil mi? :44:
Tekrar teşekkürler.
Fotoğraflarda abartılacak bir özellik göremedim...Videolar konusunda birşey diyemem. Çünkü video /kısa film işin içine girince montaj olayı oluyor. Montaj yapmak zorlu bir süreç...Fakat şahsen piyasanın içinde olduğum için, abartılacak meblağlar ödememenizi tavsiye ederim.... Mutluluklar...
merhaba arkadaşlar ya fiyatlar çok uçuk değilmi?? abim daha yeni evlendi dış mekanda fotoğraf çekimi yapıldı. 200 foto verdiler bize ve 20 tanesi basılmış. kuşe kağıda baskı albüm falan 400TL verdik. Makinesi nikon d7000 di isteyene vidyo da çekiyo. siz nasıl isterseniz o şekilde paket hazırlıyo. şimdi bi arkadaşımın bebek fotoğraflarını da o çekicek. bence buraya yazılan fiyatlar çok fazla. iyice araştırın derim.
Canım ben fotoğraftan daha çok video istiyorum ya :) tabi fotografsız da olmaz ama videoda çeksin sen şu abinin fotograf çekimini yapan fotografçının adını özelden msj atabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?