Merhaba kk
Evet düğün hangi tarafta olur ? uzun zamandır bu içime dert oldu
Bizim ailede akrabalar arasında düğün hep kız tarafında olur, kimle konuştuysam sevgilimde dahil öyle şeymi olur erkek tarafında düğün olur diyor
Dogrusu varmı bunun yoksa herkesin kendi görüşümü ?
yani düğün benim bildiğim erkek tarafında olur, ama eğer kız tarafı çok istiyorsa aralarında anlaşma yapılabilir, benim gittiğim düğünlerde hep erkek tarafındaydıMerhaba kk
Bizim ailede akrabalar arasında düğün hep kız tarafında olur, kimle konuştuysam sevgilimde dahil öyle şeymi olur erkek tarafında düğün olur diyor
Masrafları kim çekecek?
Düğün Türkiyede genellikle erkek tarafının yapması beklenen ve çoğunlukla erkek tarafının bulunduğu ilde yapılan bir şeydir. Kız tarafı da ister erkek tarafını razı eder isterse de kendileri masrafları çekerek kendi illerinde yaparlar. Ha gelin ve damat her şeyi ödüyorsa o durumda ikisi bir ortak nokta bulur. Ailelerde kendi taraflarında istiyorsa destek çıkabilirler.
Yöreye göre değişiyor belli ki ama masrafları erkek tarafı karşılar fakat düğün kız tarafında olur diye biliyorum ben
Düğün derken yani kına yı mı kast ettiniz yoksa kapı önü düğününü mü
Merhaba kk
Erkek tarafında olur, kız tarafı isterse ayrıyeten düğün yapar :)Merhaba kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?