Hadi yaa. Ben her hafta kac tane gelin cikartiyorum magazadan. Hic duymadim valla
genelde erkek tarafında oluyor ama bizde hem erkek tarafında hemde kız tarafında oldu farklı sehırlerde oldu cunki mesafede fazlaydı kınayı kendi aramızda yaptıkMerhaba kk
Evet düğün hangi tarafta olur ? uzun zamandır bu içime dert oldu
Bizim ailede akrabalar arasında düğün hep kız tarafında olur, kimle konuştuysam sevgilimde dahil öyle şeymi olur erkek tarafında düğün olur diyor
Dogrusu varmı bunun yoksa herkesin kendi görüşümü ?
Demekkien cinsini biz bulduk demekki
Sizinkiler kınayla yetinsin o zaman :) Anneni bıktır düğüne kadar seve seve gelir göbek bile atar ordaki düğündeaksine erkek tarafı daha kalabalık bizden kimse yok
Sizinkiler kınayla yetinsin o zaman :) Anneni bıktır düğüne kadar seve seve gelir göbek bile atar ordaki düğünde
Aaa o zaman siz gidin. Israrcı olursanız, parasını ben tek ödeyemediğin için beni böyle eziyor diye üzülecek çocuk.aksine erkek tarafı daha kalabalık bizden kimse yok
Bizde kına kız tarafında düğünde erkek tarafında olurMerhaba kk
Bizim ailede akrabalar arasında düğün hep kız tarafında olur, kimle konuştuysam sevgilimde dahil öyle şeymi olur erkek tarafında düğün olur diyor
Kötüymüş o, ee elin mahkum o zaman 2 düğün yapmaya, söylediğimiz her yol çıkmaza giriyor :) Kınada gelinlik giyebilirsin bu arada, birçok kişi öyle yapıyor illa 2 düğün olmasın diyorsan.gelmem ben antepte falan olursa düğün diyorkimse gelmez ki bi ben giderim
Düğün erkek tarafında olur aksini ilk defa duyuyorum. Ama iki tarafta anlaşmışsa kız tarafında da olabiliyor bazen.
Nikahla İstanbul da evlencem düğün müğün yok size de rest çek :)iki taraf anlaşamıyor işte
Nikahla İstanbul da evlencem düğün müğün yok size de rest çek :)
Benim ablamın iki yerde de olmuştu..Merhaba kk
Zor oluyor bu işler ya, herkesi aynı anda memnun etmek imkansız yani, Allah kolaylık versin :)benim aklımdaki de o zaten ama gel de kabul ettir
genel bi görüş erkek tarafında oluyor cnmMerhaba kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?