- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
bildigimiz düğün kına falan değil direk salonda düğün
biz adanalıyız, adana da erkek tarafında yapan da var kız tarafında yapanda
ama bizim akrabalara aileye göre kız tarafında olması gerekiyor
annem mesela hem kızımı vercem hem ayaklarına mı gidicem çok ayıp diyor
Mesela bizim kapı da yapacak yerimiz yok mecburen kına erkek tarafında olacak.
Düğün de beypazarında olacak inşallah. Oturduğumuz yere 1 saat uzaklıkta neredeyse
Bizim orda da öyle bi mantık var :) O yüzden kız tarafı kendi düğününü yapıyor, ertesi günkü erkek tarafının yaptığı düğüne katılmıyorbiz adanalıyız, adana da erkek tarafında yapan da var kız tarafında yapanda
ama bizim akrabalara aileye göre kız tarafında olması gerekiyor
annem mesela hem kızımı vercem hem ayaklarına mı gidicem çok ayıp diyor
Canim bende Mersindeyim biliyorsun. Adetlerimiz yakin,sehirlerimiz gibi :)
Burada kina kiz,dugun erkek tarafinda yapiliyor. Bizde de oyle oldu
bizimki antep adana arası ama akrabalara desem ki düğüne antebe gidicez ayıplarlar beni yani hiç kimse gelmez öyle şeymi olur erkek tarafında diye en başta annem
Bizim orda da öyle bi mantık var :) O yüzden kız tarafı kendi düğününü yapıyor, ertesi günkü erkek tarafının yaptığı düğüne katılmıyor
Artık şöyle bir modada var kına düğün bir arada önce kız gelinlik giyiyor en son bindallı giyip kınası yakılıyor kız tarafında da böyle bir organizasyon olabilir.
Yerler de uzakmış.
Ayrıca o zaman onlar gelsin be hem seni verip hemde yorulmayalım
Nişanı kız düğünü erkek tarafı yapmıyor mu? Kim hangisini yapacaksa, istediği heryerde mekan ayarlar :)
Erkek tarafı daha azsa onlar gelsinler sizin tarafta olsun düğün, istemezler mi kiiki düğün hayatta istemem ya birini bile nasıl yapcam bilmiyorum
Hadi yaa. Ben her hafta kac tane gelin cikartiyorum magazadan. Hic duymadim vallacanım biz mersinden gelin aldık o da tutturdu ille kız tarafında olur düğün diye bize göre de doğrusu buydu zaten kına nişan düğün hepsini mersinde yaptık
Erkek tarafı daha azsa onlar gelsinler sizin tarafta olsun düğün, istemezler mi kiArtık böyle şeylerde davetli çokluğuna göre değerlendiriliyor :)
İlk defa duydum önce kına yakılıp sonra gelinlik giyilse daha iyi olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?