Merhabalar arkadaşlar. Düğün masrafı ile ilgili derdim var sizlerin de fikrini almak istedim. yaza düğünüm var. nişanlımla memleketlerimiz ayrı olduğu için malesef hiç istemesem de aileler 2 düğün yapmakta kararlı. karşı taraf düğün ile ilgili kendine düşen herşeyi yapıyor. sorun benim babamda. bizim taraftaki düğün için illa yemekli olacak, memleketten gelenleri kuru düğüne getiremem bilmemne diyip yemekli bir düğün ayarladı ama ücretin bi kısmını 4-5 milyar kadar olan kısmını bana ödetmek istiyor. düğündeki takılarla vermeyi bile teklif ettim, ama ona şu an lazımmış. bu seferde, madem karşılayamayacaksa hiç yapmamasını söyledim ama dinlemiyor. bu arada bana sorun olan kısmı ise; ev tutmak, evi baştan aşağı dizmek, gelinlik damatlık düğünde ortaya çıkan diğer masraflar artık her ne olursa olsun hepsi nişanlımla benim üstümde. bütün bunlara ek olarak hiç istemediğim bir düğüne de zorlanarak para vermek istemiyorum. bu yaşıma kadar inanın onları hiçbir masrafa sokmamıştım. açıkcası biraz tartıştık bıktım para muhabbetinden artık. sizce ne yapmalıyım?