• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün masrafı

Düğünü yapmayin. Bizimde 2 dugun oldu. Aileler karsiladi tamamen. Ustume kalacak olsa nikah yapar gecerdim gelen gelsin gelmeyen gelmesin. Onca borca girmenin alemi yok. Sonra olan takilarda o borclara gidince ne anladim o işten.

Ustelik takıların karşılayacağı da kesin değil
Altın çok pahalı yarı çeyrek diye bişey var 50 lira fiyatı görünüş aynı çeyrek millet ondan alıp takıyo yada yarım gram düşük ayar
Bikemedin 50 lira çoluk çocuk geldi mi 50 lira takınca msliyeti bile kurtarmaz

ya uff işte bunları yapan baba olunca daha kötü oluyo. karşı taraf yapsa hiç bu kadar dert edinmezdim kendime. ama insanın kendi ailesi olunca çok kötü[/QUOTE]

ben annemle 3 ay küs kaldım
evime kimleri yolladı arkadaşlarıma kadar mesaj atmış . haklı olduğum bi konuda geri adım atmam. keşke bu tavrımı o zaman koysaydım . bi düğüne 11.500 bin vereceğime evimi düzerdim.
çok samimi söylüyorum sana kalabalık misafirim için bir çaydanlığım bile yok .
o zaman çalışırken maaşımi anneme verdim borçları var diye .
çeyiz de aldırmadım.
şimdi köpekler gibi pişmanım.
bu hatayı yapma. paranı ailene verme...

Ustelik takıların karşılayacağı da kesin değil
Altın çok pahalı yarı çeyrek diye bişey var 50 lira fiyatı görünüş aynı çeyrek millet ondan alıp takıyo yada yarım gram düşük ayar
Bikemedin 50 lira çoluk çocuk geldi mi 50 lira takınca msliyeti bile kurtarmaz

Ben herkese gram takıyodum çeyrek görümünde :D
O da pahalandı
Bu yarı çeyrek iyiymiş buna geçeyim :)

8bine dugun yapiyorlar babaniz coşmuş...hava atmak istiyorsa kendi cebinden versin ... okudukca hasta oluyorum ...ne sacma işlerle mesgul...o ne der bu ne der.. dayimda iyi dugun yapti o kadar para verdi kimse eglenmedi begenmedi ... borclarla nasil insan eglenir yahu ...

İkinci bir düğün yapmayı istiyorsa kendisi karşılayacak masrafını. Karşılayamıyorsa yapmasın. Bütün masraflar sizde zaten. Yaptırmayın.

ya uff işte bunları yapan baba olunca daha kötü oluyo. karşı taraf yapsa hiç bu kadar dert edinmezdim kendime. ama insanın kendi ailesi olunca çok kötü

ben annemle 3 ay küs kaldım
evime kimleri yolladı arkadaşlarıma kadar mesaj atmış . haklı olduğum bi konuda geri adım atmam. keşke bu tavrımı o zaman koysaydım . bi düğüne 11.500 bin vereceğime evimi düzerdim.
çok samimi söylüyorum sana kalabalık misafirim için bir çaydanlığım bile yok .
o zaman çalışırken maaşımi anneme verdim borçları var diye .
çeyiz de aldırmadım.
şimdi köpekler gibi pişmanım.
bu hatayı yapma. paranı ailene verme...

O isler hiç de öyle olmuyo beş ay varmış daha da bilmem neymiş, istediği kadar triplensin inan yaptığın borçla dımdızlak ortada kalıyorsun dönüp de noldu borçlar diyenin olmuyo, sen çeyizini düz tek bir eksik bırakma babana da veremeyeceğini söyle, elaleme iki göbek attırıp eglendirecegiz diye donumuza kadar soyulacaksak bırak kalsın gitsin 15 bine salonunu düzersin yaa ne gerek var

Senin babanda iskele babasi mi ne!

Kizina yardim edecegine, borc batagina sokuyor iyice.

Elalemi doyurup ele gune karsi dugun yaptim diye kasılacak belli ki.

Sakın karisma. Dugun istemiyorum de. Gelmemis altinlarida sunma simdiden babana!

Ne ilginc babalar var. Burayi okudukca sasiriyorum.

sizler de vermeyin diyorsunuz yani. vermeyince nasıl bi kıyamet kopacak çok merak ediyorum. evde hiç huzur yok şu an.
valla hiç içimde kalmadı düğün heyecanı vs. gelinlik bakmak bile istemiyorum inanın ki. düğünden gelecek para zaten belli oldu aileye gidicek ki bunu kabul etmeme rağmen şu an hala para para diye darlıyorlar beni. bana tek kalan sanki çok sevdiğim/yakınım varmış gibi üstüne düğün öncesinin, düğün gününün gerginliği olacak.

Senin babanda iskele babasi mi ne!

Kizina yardim edecegine, borc batagina sokuyor iyice.

Elalemi doyurup ele gune karsi dugun yaptim diye kasılacak belli ki.

Sakın karisma. Dugun istemiyorum de. Gelmemis altinlarida sunma simdiden babana!

Ne ilginc babalar var. Burayi okudukca sasiriyorum.
öyle valla. pek ilgili bi baba zaten değildi de ben ona ne masraf çıkarmadığım ne de meşgul etmediğim için bu zamana kadar onu böyle kabullenip yaşıyodum kendi kendime. evlilik durumunda sahneye çıktı mecbur.
karşı taraf da aksine o kadar güzel bi aile ki nişanlıma falan da bahsedemiyorum bu durumlardan.
valla şaşırmanıza ben çok sevindim, ne mutlu size. babanızın kıymetini bilin gerçekten

Sizin orada kına yapın eğlenceli olsun az maliyetli mesela evde ya da bahçe gibi bir yer varsa orada olabilir .
Diğer tarafta da düğün yaparsınız biter gider .

Hala boyle insanlar varmi ya misafirlerinin yemek yemesini istiyorsa kendi versin parayi kusira bakmayin ama babaniz hava atmak icin sizin paranizin pesindd

Bu çok iyi fikir

Hem başka şehirden gelenlerin çoklkkk hoşuna gider
sözleşme imzalamış diğer tarafla ama teknede düğün diye internetten bilgi almaya çalışıcam. yarısına yakın uygun fiyatta rastlarsam olabilir. onun yaptığı şeyi bozarsam da kötü bi tepki verecektir çünkü eminim.
Sizin orada kına yapın eğlenceli olsun az maliyetli mesela evde ya da bahçe gibi bir yer varsa orada olabilir .
Diğer tarafta da düğün yaparsınız biter gider .
adına kına desek bile yemekten vazgeçmiyo ki. millet o kadar yoldan gelcekmiş yemek yemeden mi göndercekmiş.
siz memur falanmisiniz babaniz yukleniyor
değilim ama kurumsal bi firmada çalışıyorum aldığım maaşı gözünde büyütüyo. nişanlım da aynı şekilde kurumsal bi firmada. üvey abi ablam var onlar dikiş tutturamadılar iş konusunda. biz çok gözüne batıyoruz. çok zengin olucam falan diye düşünüyo heralde. anlatamam kafa yapısını gerçekten acayip kendi dünyasında yaşıyo

sözleşme imzalamış diğer tarafla ama teknede düğün diye internetten bilgi almaya çalışıcam. yarısına yakın uygun fiyatta rastlarsam olabilir. onun yaptığı şeyi bozarsam da kötü bi tepki verecektir çünkü eminim.

adına kına desek bile yemekten vazgeçmiyo ki. millet o kadar yoldan gelcekmiş yemek yemeden mi göndercekmiş.

değilim ama kurumsal bi firmada çalışıyorum aldığım maaşı gözünde büyütüyo. nişanlım da aynı şekilde kurumsal bi firmada. üvey abi ablam var onlar dikiş tutturamadılar iş konusunda. biz çok gözüne batıyoruz. çok zengin olucam falan diye düşünüyo heralde. anlatamam kafa yapısını gerçekten acayip kendi dünyasında yaşıyo
Kınada yemek çok Saçma olur bir pasta ve kuruyemiş dağıtırsınız . Her evlenen yemek mi ikram ediyor ?

Evlenicek yaşa gelmişsin babanı çok düşünme verdiği tepkiyi o 2gün sonra unuturda sen ödediğin borcu istemediğin yerde düğünü unutmazsın

Benim babam alyansa karışmak istedi o seçicekmiş ben hemen ogün gittim seçtim aldım benim beğendiğim tarz dedi yani o beğenmesi önemli benimki değil :)

Düğünde şarkıları seçmek istedi ilk dans giriş müziği oasta müziği düğünde dinlersin dedim çok sinirlenmişti ama benim istediğim oldu

Sen 5bin çıkar ver desen verecek mi ? Derdi yemekse tut bi aşçı yapsın yemekleri gelen geçen yesin çok daha ucuza gelir

Baba cok uyanikmis masallah. Hem millete hava atacak yemekli dügün yaptim diye, hem dügünden önce para alacak hemde takilara konacak. Ohhhh zeka fiskiriyor adamdan.....

Back
X