- Konu Sahibi cesursincap
-
Benden çocuğu olsun istemiyor. Nasıl yetiştiririm kaygısından(((
Çok acı çekiyorum. 3 yıl çok emek harcadık, çok sıkıntılar atlattık. Ama benim artık gücüm yok. Sanırım onun da bana tahammülü kalmadı. Onunla da yapamıyorum, onsuz da. Yolun sonu gibi...
arkadasim gercekten cocuk istemiyormu sen daha yakin olacaksin diye?
hani dun konuyu actigini soylemistin
benmi yanlis anladim?
Düğünle ilgili diğer konulara hiç girmiyorum zaten. Herşeyi kendimiz yapacağız. Ama maddi konulara çok da takılmıyorum. Sevgilim de beni bu şekilde korusa keşke. Ben onun ailesine saygısızlık yapmam ama o ve ailesi de benimkilere karşı aynı özeni gösterse(( Gerçi haksızlık yapmak istemiyorum ailesinin diğer fertlerinden birşey görmedim. Ama kardeşi düşündürüyor (((
1 saat kadar önce mesaj göndermiş. Senin istediğin oldu, polis evini iptal ettim diyor. Ben de birkaç arkadaşımla konuştuktan sonra orasının olması konusuna ikna olmuştum. Aradım ama tam bir facia yaşandı. Ailesine orayı iptal ettiğini söylemiş sanırım onlar da benim hakkımda olumsuz yorumlar yapmışlar. Artık ne söylediklerini bilmiyorum ama ararlarsa açma dedi((( Kendisi de benim hakkımda çok ağır konuştu. Ben ona birkaç gün daha düşün dedim. Evlenmeye mecbur olmadığını hakkımda bu şekilde düşünüyorsa zaten bir evlilik olamayacağını söyledim. Seviyeli evlililik olacakmış bizimki ne demekse Fikir ayrılıklarımızı hatırlatıp çocuğumuz olursa nasıl olacak diye sordum. Çocukla anne daha çok ilgilenirmiş. O yüzden çocuk yapmamaya karar vermiş. Telefonumu kapattım şimdi ne yapacağımı bilemiyorum ((((((((((((
Maalesef doğru anlamışsınız. Sinirle söylediğini düşünüyorum ama herşeyi çıkılmaz duruma sokan o cümlesi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?