• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün meselesi ve evliliğimiz

Komik bir kayinvalideniz varmis. Madem evli sayilmiyorsunuz ne diye ayni evde yasiyorsunuz demezler mi adama:))
Bizde sdc nikahtan evlendik.
2hafta icinde hemde.
Gayet sade ve guzel.
Anlamiyorum insanlar bu dugun takintilarini.
Birde annemin lafi, dugun kiz evinden cikar:))
Istemiyorum deyin cikin isin icinden.
Birde ne kel alaka kayinvalide hamileliginize karisabiliyor?
Hic firsat vermeyin derim.
Bu sizin hayatiniz.
Ne dogru geliyorsa ona gore yasayin.

30 un üzrindeyim ama benim için hassas olan bi konuda sizin eğleniyor olmanız kırıcı ben bu müdahaleden çok hoşlanıyormuşum gibi bi hava oluştu asla sözkonusu bile değil sanırım evli değilsiniz olayları bir dengede tutmaya çabalıyorum ama hap sonunda biri üzülecek gibi geliyor tek başıma başaramadığım için buraya yazdım beni anlayacağını düşündüğüm hemcinslerimle konuşmak istediğim için bu arada evet ekmek almaya gidebiliyorum:25:

neden eğleneyim arkadaşım,geyik forumunda olmadığımız farkındayım...

evet EVLİ DEĞİLİMMMMMMMMMMMMM:27::27::27:

evli olmayanlar yorum yapmasın yazsaydınız keşke:26:

o zaman hiç klavyemin tuşlarını yormazdım:20:

sizi yargılamak,eğlenmek ne haddimize

ama siz kou açınca bize de cevap hakkı doğdu,gerçi evli değilim ama:19:

evli olsam da yorumum değişmezdi zaten

gayet olgun bir bayansınız ve hamile olurum diye korkuyorsunuz resmen....

sizin hanenize,evinize,karnınızdaki bebeğe kim müdahale edebilir...

bi ara şaş kaza evlenirsem yine gelip yorum yapıcam buraya:19:

bakalım fikirlerim değişecek mi?:55:

neden eğleneyim arkadaşım,geyik forumunda olmadığımız farkındayım...

evet EVLİ DEĞİLİMMMMMMMMMMMMM:27::27::27:

evli olmayanlar yorum yapmasın yazsaydınız keşke:26:

o zaman hiç klavyemin tuşlarını yormazdım:20:

sizi yargılamak,eğlenmek ne haddimize

ama siz kou açınca bize de cevap hakkı doğdu,gerçi evli değilim ama:19:

evli olsam da yorumum değişmezdi zaten

gayet olgun bir bayansınız ve hamile olurum diye korkuyorsunuz resmen....

sizin hanenize,evinize,karnınızdaki bebeğe kim müdahale edebilir...

bi ara şaş kaza evlenirsem yine gelip yorum yapıcam buraya:19:

bakalım fikirlerim değişecek mi?:55:

bilakis,yorum yapmandan rahatsız olmadım yalnızca evli olduğunda sağlaman gereken dengeler değişiyorher zaman yorum ve fikirlerini beklerim bu bir saldırı değildi kesinlikle sağlıklı düşünemediğim için yardım alıyorum hepinizden klavyeni tuşlarına ve sana teşekkür ederim ayrıca:54:

Herhalde benim kayınvalidem böyle bir şey söylese gülerdim. Ciddiye alınmayacak bir şey söylemiş.
Ne yasal olarak ne dinen bir ayıbın ya da günahın içinde değilsiniz. Kayınvalide istediği kadar konuşsun...

h0ly teşekkür ederim sanırım dediğin gibi olacak ama eşim yinede gidelim dermi bilmiyorum benim için sen ve çocuğumun sağlığı önemli demişti en son ama baskı yapabilirler yinede bildiğimi okuyacağım sanırım

Adetleri beni cok sasirtti. Nikahiniz olmus. Evlilik kurumuna girmişsiniz. Düğün sadece ayrintidir su durumda.

Hem maalesef bebek istediğin zaman sak diye olan birşey değil.

Dolayısıyla bence sen esine ve bebek isteğine odaklan. Kızma ama ailenin bu kadar müdahale etmesine izin verme. Mesafeli olmanda fayda var.

ben mesafeliyim aslında bunları eşime söylemişler oda bana söyledi bende önemsemedim zaten ciddiye almadım ama sanırım sorun olacak benimle konuşmazlar zaten beni aramazlar nasılsın demezler aslaaaaaaa:1:sadece tavrım eşimemi onlaramı olmalı tam olarak ne konuşmalıyım bilemiyorum ikili ilişkilerde hep başarısız oldum zaten:25:

evet sorun olduğunda oyun oynar genelde kavga uzamasın diye bende gelip konuşsun isterim ama hakverirsinizki kadın ve erkek çok farklı ben ilgi bekliyorum belki ailem yanımda olmadığından çok daha fazlasını bekliyorum ama oyun oynuyor olmasın onu sevmediğim yada onun beni sevmediği anlamına gelmiyor.sorunsuz bir evlilik düşlemedim benimde evliliğimde sorunlar var ama bazen kavga ederek bazen susarak bazende sarılarak çözüyoruz genel anlamda erkekler yemek yer tv seyreder ve uyur eşi sürekli etrafında pervane olan bir bayan varsa deneyimlerinden faydalanmak isterim sevgiler:54:

kısaca benimki pervane ama hamileliğimin verdiği etki ile ilgilidir

Back
X