ben gelinliğimi diktirdim,alıp iade etme kısmına düğünden sonra karar verecektik.
2 gün etekleri sökülene dek giydim,hevesimi aldım.hoş hevesimi almasam sanki tekrar mı giyeceğim
düğünden sonra baktım dolapta çok yer kaplayacak,iade ettim.
ikisi arasındaki ücret farkı da 300 liraydı,abartılacak bir uçurum yok yani.
hiç de içim sızlamadı napıyım onun yerine dolapta bir sürü şey saklıyorum şimdi
Para konusunda sıkıntınız olsa gelinliği almak mı istersiniz yoksa kiralamak mı? Nikah mı yapmak istersiniz düğün mü?
Tabi hemen herkes istediği gelinliği giyip düğünde 3-5 saat taşımak ister ama onun borcunu da bi sene ben ödicem. Yakın zamanda evlilik yok ama aklıma takılıyor yine de
Para konusunda sıkıntınız olsa gelinliği almak mı istersiniz yoksa kiralamak mı? Nikah mı yapmak istersiniz düğün mü?
Tabi hemen herkes istediği gelinliği giyip düğünde 3-5 saat taşımak ister ama onun borcunu da bi sene ben ödicem. Yakın zamanda evlilik yok ama aklıma takılıyor yine de
Bunu bende merak ediyorumBiz düğün yaptık ama bir o kadarda pişman olduk. senin dediğine çıkıyor çünkü.hayır, benimde eşiminde değeri aynı, resmen millete düğün yapmışız hele videoyu izlerken bunu hepten fark ettim. Ve o düğünün parası benden ve eşimden çıktı ama erkek tarafa yinede beni arayıp 'biz erkek tarafı olarak böyle bir düğün yaptığımız için gurur duyuyoruz'demekten alamadı kendini.. ulen o düğün benim takılarımla yapıldı, gelin odasında ben çıkardım takılarımı verdik salonun onun bunun şunun parasını Ne insanlar var.. BU yüzden hep diyoruz keşke nikahlanıp evimize gelseymişiz.. Herşeyin hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?