Para konusunda sıkıntınız olsa gelinliği almak mı istersiniz yoksa kiralamak mı? Nikah mı yapmak istersiniz düğün mü?
Tabi hemen herkes istediği gelinliği giyip düğünde 3-5 saat taşımak ister ama onun borcunu da bi sene ben ödicem. Yakın zamanda evlilik yok ama aklıma takılıyor yine de
bana kalsa direkt nikah ama aile büyüklerine kalırsa nikahtan gidersen değersiz olurmuşsun
böyle bir inançları olduğundan içimi bayıyorlar acaba gerçekten böyle midir para olmasa bile ille borca harca girerek birşeyler yapınca kocan daha mı kıymet verecek ben bunu merak ediyorum.
sımdıkı aklım olsa asla gelınlık satın almazdım1kere gıydım ve kenarda olece duruyo kendı kendıne kırlendı
bızde sade bır nıkahla evlendık bazı arkadaslar dul kadın vs vs cumlerı kurup talıhsız acıklamalarda bulunmusıster dul kadın olun ıster bekar kız olarak evlenın,ıster dugun yapın ıster nıkahtan gıdın bunlar onemlı seyler degıl evlılık sans ısı umarım herkez evlılıgınde mutlulugu ve huzuru bulur
KESINLIKKKLLEEE SANA KATILIYORUMM ARKADASIMMMMM :):):):) ne o oyle dul kadın gıbı nıkahtan evee... bu benım hakkımmmm cumlee alemm bılsın gorsunn.. ben evlenıyorummm ayollllll.......
KESINLIKKKLLEEE SANA KATILIYORUMM ARKADASIMMMMM :):):):) ne o oyle dul kadın gıbı nıkahtan evee... bu benım hakkımmmm cumlee alemm bılsın gorsunn.. ben evlenıyorummm ayollllll.......
aynen canımmm :) ve ayrıca o dugun cdsını ızlerkende hıc mıllete dugun yapmısım gıbı bı dusuncem olmuo bnm aksıne gulme kırızıne giriorum düğün boyunca eşim bana bir suru şarkı soylemıstı ama ben adamdan baska herseyle ılgılenmişim cd'yi izlerken ben kopuorum tabı o kdr ilgisizim ki benim herifde yazık gözume baka baka sarkı sölüyo o sinir oluo tabı ızlerken benden baska herseyle ılgılenmıssın masllah dıocok guzel anılar bunlar ya hic nıkah olurmu ole 40ını geçmiş kadın gibi bizim nikahımızda komedıydı dugunde 2 ay once kıydık nıkahı ben nıkah salonuna giderken topukluyla yerlerde yuvarlanmıstım ay aklıma geldikce kopuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?