Düğün olmadan nikahlı yaşamak???

Yalnız düğünün avantajı kesinlikle fazla takı getirmesi. Onu da atlamayın.
Bence yapın ucuz pastalı limonatalı düğün. Zaten takılan paralardan ödersiniz, 20 25 bin falan ayrıca cebe kalıyor.
Nikahın o kadar getirisi olmayabilir.

bence izinde falanken seni ailenden istesin aileler arası bir nişan takılsın
yine kınanı evde veya bahçede yapabilirsin sonra nikahla evlen olsun bitsin her şeyi aile ve akrabalar arasında hallederseniz hem daha uyguna gelir hem ailenin de gönlü olmuş olur

buda olabilir hatta köyde bile olsa bir bahçe de bağ evinde düğün yapan çok insan oluyor az kişili sadece orkestranın olduğu bir düğün neden olmasın

Bizimkiler kendi durumlarından beni düşünmedikleri için maalesef.Bide başımıza evlilik çıkarma annen baban ayrılırken diyolar off

Bizim dugunumuz olmamisti. Nikah olmustu. Nikahtan bir gun onceki kina gecesi dugun gibiydi. Kadinlar ve erkekler her iki taragin da bir aradaydi. Oyle de yapabilirsiniz. Boylece dugune gerek olmaz. Dugun masraf. Ona yaoacaginiz masrafi ev esyalari icin harcayin. Mutluluklar dilerim.

Bizimkiler kendi durumlarından beni düşünmedikleri için maalesef.Bide başımıza evlilik çıkarma annen baban ayrılırken diyolar off
seni sonsuza kadar bekar tutmayı mı düşünüyorlarmış bu durumda
annen baban ya bir araya gelsin ya ayrılsınlar böyle sizi daha çok üzmekten başka bir şey yapmıyorlar

telinle duvağınla çık baba evinden, bu fedakarlığa hiçbir erkek değmez, o yüzden bekle bence tabi

İlla düğün olacak diye bir şey yok ama madem evli olayım istiyorsunuz kuralına kaidesine göre yapın ki sonra pişmanlık duymayın. Sizi gelip istesinler, ailelerin gönlü olsun, Gelinliğinizi giyin, evinizi bütçe yettiğince hazırlayın geçin oturun. Sonra ilk kavgada çok ucuza gittim, oldu bittiye geldi gibi pişmanlıklar yaşamayın. Bi de naçizane tavsiyem, erkek arkadaşın iş olayını halletmeden bir yola girme. Sonra çok zorlanırsınız

Cnm bir nikah yaparsınız gelinlikte giyersin davetliler de olur geçer gider yada
Bir arkadaşım cafe gibi bir yerde yapmış bayaa ucuza gelmiş

Esimin arkadaşı küçük bir salonu 2000tlye kiralamis çok ta güzel düğün olmuştu

Alternatif çok bence düğün sonradan yapılırsa aynı heyecanı vermez

1 sene sonra düğün yapmayı istemeyeceksin zaten. Ama nikahla evlenebilirsin, herkes düğün yapmıyor neticede. Maksat zaten evlendiğini ilan etmek, duyurmaktır. Gizli olmadığı sürece nikahın bir sorun olmaz, yeter ki huzurun bol olsun...

Reactions: anu
Eger sen calisiyorsan cok sasali olmayan salonlar 2000 lira oyle bisi tutsaniz ?
Dugun istemiyorum diyorsan gelinlik giyip nikahtan gidebilirsin muhim olan gelinlik giymek bence
Onda da cok abartiya kazmazsin kiralarsin

Dugun sart degil ben bu dusunceye katilmiyorum...ilk bas nikahi yapip aradan 5 6 ay snra dugun yapanlar var sonucta artik nikahli esin oluyo onunla kalmayip kiminle kalicaksin??en azndan nikahta gelinlik gyeblrsn...

Yapma böyle bir hata! Bir yıl daha bekle. Çok bunalmışsın sağlıklı düşünemiyor olabilirsin

Düğünlerden nefret ederim :) Nikahta gelinlikte giyilir,taki da takılır,telli duvaklı baba evinden de cikilir.Takacak olanlar belli zaten düğün olunca ekstra fazladan takmayacaklar.Annen baban seni umursamiyor,sen onların gönlü olsun diye dugun mu yapacaksin.O parayla evine eşya alırsın.

Düğün Nisa'n gibi seyler mutlu aileler arasında olursa anlamlı olan seyler bence anne baban bu haldeyken zaten bir sevinci coşkusu olmaz bosver düz nikah en temizi

Nikahda dugun gibi yapanda var.. Iki kere uzaktan ailede gormustum, gayete guzel gecmisti.. Nikah kiyildiktan sonra.. Arka kapiya yakin gelinle damat duruyor.. Takisini takan ve dugun sekerini alan giti . Og mis gibi.. Agir misafirleriniz varsa , onlara bir yemek yapildi okadar..

Düğün çokta önemli değil bence haa durumun olur tamam ama olmasada olurlardan. Sen mutluluğunu düşün gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…