- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Gene nikah tan git ama bi kınan yapılsın . Öyle bu sene nikah beraber yasa seneye düğün öyle işler yaş canımmm Evcilik mi oynuyorsun. .madem evlendirme derdindeler yapsınlar layigini erkek tarafı.Merhaba arkadaşlar.Erkek arkadaşım askerde.Onu ziyarete gittiğimde aramızda bi muhabbet döndü.Benim annem ile babam resmiyette olmasalarda farklı şehirlerde ayrılar.Babam annemi evden kovduğu için annem annesinin yanına gitti.Bende onlardan farklı bir şehirde çalışıyorum.Böyle bi durumda görüştüğüm insanla evlenmeyi düşündüğümde maddi manevi arkamda olacak kimsem yok.Herkes kendisini düşünüyor.Bizde erkek arkadaşımın hem işi oturmadığı için hemde askerden sonra ikimizde çok beklemek de istemiyoruz.Bu yüzden acaba nişan falan yapıp bu sene nikahı yapıp.Seneyede para biriktirip düğün mü yapsak dedi ama o bir seneyi ev tutup orda birlikte kalıp beraber mi yaşasak dedi.Bende bilmiyorum bu sadece bi öneri ama arkamda kimse yok diyorum.Annem benden çok şey bekliyo maddi anlamda.Baba desen arayıp sormuyor.Bende sığıntı gibiyim akrabaların yanında kendime ait bi ev olsun istiyorum. Erkek arkadaşımın ailesi de hemen evlendirmek istiyor.Bilmitorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim kafam çok karışık
Düğün benim için şart değil bana kalsa bi nikah kıyacağım bitsin isterim ne gerek var masrafa sırf aileler karışıyor o yüzden ve gerçekten bu gidişle nikahı kıyıp kendi yolumuza bakacağız gibi görünüyo zorlarlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?