- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Kaç yaşlarındasınız.Merhaba arkadaşlar.Erkek arkadaşım askerde.Onu ziyarete gittiğimde aramızda bi muhabbet döndü.Benim annem ile babam resmiyette olmasalarda farklı şehirlerde ayrılar.Babam annemi evden kovduğu için annem annesinin yanına gitti.Bende onlardan farklı bir şehirde çalışıyorum.Böyle bi durumda görüştüğüm insanla evlenmeyi düşündüğümde maddi manevi arkamda olacak kimsem yok.Herkes kendisini düşünüyor.Bizde erkek arkadaşımın hem işi oturmadığı için hemde askerden sonra ikimizde çok beklemek de istemiyoruz.Bu yüzden acaba nişan falan yapıp bu sene nikahı yapıp.Seneyede para biriktirip düğün mü yapsak dedi ama o bir seneyi ev tutup orda birlikte kalıp beraber mi yaşasak dedi.Bende bilmiyorum bu sadece bi öneri ama arkamda kimse yok diyorum.Annem benden çok şey bekliyo maddi anlamda.Baba desen arayıp sormuyor.Bende sığıntı gibiyim akrabaların yanında kendime ait bi ev olsun istiyorum. Erkek arkadaşımın ailesi de hemen evlendirmek istiyor.Bilmitorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim kafam çok karışık
Merhaba arkadaşlar.Erkek arkadaşım askerde.Onu ziyarete gittiğimde aramızda bi muhabbet döndü.Benim annem ile babam resmiyette olmasalarda farklı şehirlerde ayrılar.Babam annemi evden kovduğu için annem annesinin yanına gitti.Bende onlardan farklı bir şehirde çalışıyorum.Böyle bi durumda görüştüğüm insanla evlenmeyi düşündüğümde maddi manevi arkamda olacak kimsem yok.Herkes kendisini düşünüyor.Bizde erkek arkadaşımın hem işi oturmadığı için hemde askerden sonra ikimizde çok beklemek de istemiyoruz.Bu yüzden acaba nişan falan yapıp bu sene nikahı yapıp.Seneyede para biriktirip düğün mü yapsak dedi ama o bir seneyi ev tutup orda birlikte kalıp beraber mi yaşasak dedi.Bende bilmiyorum bu sadece bi öneri ama arkamda kimse yok diyorum.Annem benden çok şey bekliyo maddi anlamda.Baba desen arayıp sormuyor.Bende sığıntı gibiyim akrabaların yanında kendime ait bi ev olsun istiyorum. Erkek arkadaşımın ailesi de hemen evlendirmek istiyor.Bilmitorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim kafam çok karışık
Evet aslında sadece nikahta yaparak olabilir ama ailelern baskısından korkuyoruz.Yalnız işsiz değil sadece iş olayının askerden sonra kesinleşmesi gerekiyor.Çünkü askerliği istiyorlar çoğu işte yaptı mı diye soruyorkar o yüzden askerliğe başvurdu.Dönünce inşallah olacak bi işi.
Biz nikahla evlendik çok da güzel oldu nikahımız düğün gibi kalabalık oldu, milletin nişan yaptığı parayla biz ev kurduk davulla zurnayla kınamızı da yaptık, istediğim gelinliği de giydim vs vs düğündeki takılar da borcumuz olmadığı için bize kaldı birikim yaptık üstüne. Bir kaç aylık maaşınızı bi araya getirince biraz da mütevazi olursanız olur tabi niye olmasın ama sonra düğün yapıcaz diye geçiştirme gelinlik giyemezsen içinde kalır, biz kadınlar duygusalız malum.
Evet aslında sadece nikahta yaparak olabilir ama ailelern baskısından korkuyoruz.Yalnız işsiz değil sadece iş olayının askerden sonra kesinleşmesi gerekiyor.Çünkü askerliği istiyorlar çoğu işte yaptı mı diye soruyorkar o yüzden askerliğe başvurdu.Dönünce inşallah olacak bi işi.
hele bir askere gidip gelsin iş buldun da hayırlısıylaEvet aslında sadece nikahta yaparak olabilir ama ailelern baskısından korkuyoruz.Yalnız işsiz değil sadece iş olayının askerden sonra kesinleşmesi gerekiyor.Çünkü askerliği istiyorlar çoğu işte yaptı mı diye soruyorkar o yüzden askerliğe başvurdu.Dönünce inşallah olacak bi işi.
aynı eve girince düğün yalan olurMerhaba arkadaşlar.Erkek arkadaşım askerde.Onu ziyarete gittiğimde aramızda bi muhabbet döndü.Benim annem ile babam resmiyette olmasalarda farklı şehirlerde ayrılar.Babam annemi evden kovduğu için annem annesinin yanına gitti.Bende onlardan farklı bir şehirde çalışıyorum.Böyle bi durumda görüştüğüm insanla evlenmeyi düşündüğümde maddi manevi arkamda olacak kimsem yok.Herkes kendisini düşünüyor.Bizde erkek arkadaşımın hem işi oturmadığı için hemde askerden sonra ikimizde çok beklemek de istemiyoruz.Bu yüzden acaba nişan falan yapıp bu sene nikahı yapıp.Seneyede para biriktirip düğün mü yapsak dedi ama o bir seneyi ev tutup orda birlikte kalıp beraber mi yaşasak dedi.Bende bilmiyorum bu sadece bi öneri ama arkamda kimse yok diyorum.Annem benden çok şey bekliyo maddi anlamda.Baba desen arayıp sormuyor.Bende sığıntı gibiyim akrabaların yanında kendime ait bi ev olsun istiyorum. Erkek arkadaşımın ailesi de hemen evlendirmek istiyor.Bilmitorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?