Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla gene iyiymis 4500luk bilezik bari almaya yanasmislar. Benjmkiler 2tane 10ar gramlik taktiydi utanmadan.. ha hi biseye karsmadilar etmediler herseyi.ogullari yapti. Yetmezmis gibi gelip dugunumde olay cikarp.icine de ettiler. Kendilerini de bizi de rezil de ettiler.Nisanlilik donemimde de hic birsey almadilar,bi cift corap camasir bile..yok saydilar beni... sonuc.. su an gorusmuyorum hic...simdi de onlar yoklar.
takı meselelerine neden kafa yorulur hiç anlamam. size ne yahu onu uygun görmüşler takmışlar.
ben kendi aileme dahi bana şunu takın diyemedim demem de. annem bana yaklaşık şu kadar tutarında bir set takmayı düşünüyoruz dedi araştırıyorum bulursam bunu alın madem diyeceğim, amacım hatıra olarak saklamak çünkü. ama tutup da kayınvalidem sana şunu takacağız deseydi (ki dedi) az ya da çok diye bi yorum yapmazdım. hediyedir bu miktarına türüne bakılmaz ki
Herkes kendine yakışanı yapar, daha fazla yap dese ve yapsalar da inanın ki içi rahat etmez. Böyle istenmesine karşıyım. 4.500 dediyse bozdurunca değeri düşmeyecek şeyler alsın. Tüm altın gibi.
aile alıyorsa altınları ve durumları müsait değilse idarede edebilir. bak nişanlısı asgari ücretle çalışıyormuş. bu şekilde çalışan insandan pırlanta istemek ne kadar doğru. sonuçta aldığı maaş belli. mutluluk huzur istiyorsa fazla takılmasın altına takıya
valla canım bu altınmış paraymış pulmuş boş iş diyeceğim ama o olmadan da olmuyor ki
burada ki ark. çok iş düşüyor ailesi destek çıkmayacağı nişanlılığından belliymiş zaten aynen bizim gibi
ama çok şükür ki halimize biz yaptık herşeyi bileğizimi dahi ellerine verdik kına çeyreğini dahi
ama tek fark eşim yapılanları gördü ve ailesinden uzaklaştı
ark. seviyor ve anlaşıyorsa sıkıntı etmesin evlendiğinde sorumluluğu eşine versin
faturaları dahi ödetsin parasını eşi verse dahi almasın
evin ihtiyaçlarını alsın eve görev versin
zaten borçsuz evlenmek istiyor o zaman bunları da yapmalı
yeni evleneceği için hevesi vardır isteği hayali benim kaldı içimde ama buna şükür.
banada istemede 3 set taktılar düğünde 12 bilezik falan ,
eee ne mi oldu 3,5 ay da düğün yaptık ve bütün düğün borcunu üzerimize yıktılar yıllarca altından kalkamadık
hiç bir şey yapmasalardı daha iyiydi , ana baba üzerine düşünenin ne oldugunu bilsin o yeter
Eşim bana evlenme teklif ederken pirlanta takmadi. ( o zamanlar zaten ogrenciydi) normal tasli yuzuk takti. 4 yil oldu hala o yuzugu kullaniyorum. Evlenme teklif ettiginden bu yana birgun olsun degistirmeyi yerine pirlanta almayi veya esimden yerine pirlanta istemeyi dusunmedim. (Esimin su an almaya durumu musit olmasina ragmen)
Kayinvalidemlere de ne ben ne ailem agzimi acip su kadar gram altin istiyoruz demedik. Onlar ne istedilerse onu taktilar. Hicte sorun yapmadim ya da durumlari soyle ama bana bunu yaptilar gibi hesaplara girmedim.
Sonuc mutlu bir evliligim var cok sukur. Ama pirlanta yuzugugu olanlar ve kayinvaledesine su kadar altin istiyorum asagisi kesinlikle olmaz diye tepki koyanlar benden daha mi mutlu orasini bilemiyecegim?
Demek istedigim mutlu olmaya baksin. Yuzuk pirlanta degilmis bileziklerin grami dusukmus. Bunlar mutlu huzurlu evliligin parametreleri degil.
merhaba kızlar konu benimle ilgili deil işyerinden bir arkadasım için yazıyorum kendisi rica etti.. iki hafta sonra düğünü var arkadasımın ama erkek tarafı 2 senedir nişanlı oldukları halde hiçbişey almadı.. nişanında sadece günlük takılacak bir set aldılar.. tek tasını özellikle pırlanta istediği halde normal tas aldılar.. şimdi 2 hafta sonra düğünü var kvsi düğünde sadece 4500 tllik yaklaşık 40 gram bilezik takarım yada 4500 tllik kendine ne alırsan al demiş kıza.. 2 gün sonra kuyumcuya gidecek.. sizce ne secebilir kuyumcuda.. buarada ailenin durumu iyi.. bu yaptıkları yüzünden arkadasım tepki göstermeli mi die sorar:)))) ben elçiyim okayacak olan o teskler şimdiden yorumlar için:)))
şimdiden bu kadar kıymet veriyorlarsa gelinlerine ilerde daha büyük sorunlar çıkacak gibi görünüyor. gelin hanım bu muhabbetleri ilerde kafasına takacaksa çok başı ağrır. bence tepki göstersin. içinde kalmasın :)