Düğün salonu boş kalırsa

Ben de bu tarz bişey yaşamıştım.Oyüzden hatırladıkca üzülürüm.Eğer Ankaradaysan bi on kişi ayarlayım sana

İnanın artık takısında falan değilim salon göze çok batmayacak kadar boş kalmasın yeter en azından ongun salon çok boş diye moralimin bozulmasını istemiyorum zaten düğün hazırlıkları o kadar zormuş ki biran önce en azından çok kötü olmayacak şekilde birsin de rahatlayayım istiyorum

Keşke kır düğünü yapsaydınız sıcakcık bir düğün olurdu. Şahsen düğün salonları bana çok itici geliyor. Allah mesut etsin hayırlı olsun.

E peki neden işletmeyle anlaşıp 250 kişi yemekli tuttunuz ki.
Yemeksiz bir düğün yapabilirdiniz.
Böylece yemekler de para da boşa gitmiş olmazdı

Neden rezil olacakmışsın ki hiç boşuna düşünüp de moralini bozma gelen gelsin gelmeyen gelmesin o günün tadını çıkarmaya bak.

Kız konu açmıs salonum boş kalırsa diye
Millet burada nikah yapsaydın diyor
Ne alakaa

Salonunuz boş kalmaz merak etmeyın
Bugune kadar hangi salon boş kalmış
Millete eğlence olsun:)

Zaten yemeksiz olsa da yine az kilinin gelmesi moralimi bozardı yani takıldığım konu sadece yemeklerin boşa gitmesi değil ki düğünüme az kişin gelmiş olması güya kalabalık bir aileyiz doğuluyuz ama akraba var ama yok yanı hiç öyle diğer doğulu aileler gibi kalabalık ve birbirine düşkün değiliz ne yazık ki

Kız konu açmıs salonum boş kalırsa diye
Millet burada nikah yapsaydın diyor
Ne alakaa

Salonunuz boş kalmaz merak etmeyın
Bugune kadar hangi salon boş kalmış
Millete eğlence olsun:)
Ayy umarım çok boş kalmaz ama işte şimdi bir kaç kişiye telefonla haber verdik onlar da tatilde olacağız diyincr moralim bozuldu yani direkt gelmeyecekler hiç umut yok akrabalar desen zaten gelmeyeceklerini taaa 6 ay önceden belli ettiler bir arkadaşlar kalıyor onlar da işte taş çatlasın kaç kişi oluyor ki erkek tarafı da çok az kişiler onların da genel olarak akraba sayısı az yani 1000 kişilik düğün yapanlara o kadar özeniyorum ki

Salonun boş olması o kadar önemli değil aslında dans pistinin boş kalmaması önemli. Takmayın kafanızı, rahat rahat göbek atarsınız işte :) Kuru kalabalıktansa eğlenceli azınlık daha iyidir. Ha yaptığınız masraf boşa gider mi gider ama yeter ki eğlenceli olsun düğününüz.
Şahsen ben düğüne gidipte hiç bir şeye bulaşmayıp bön bön bakan davetlileri hiç sevmiyorum. O pist boş kalmayacak arkadaş! :))

Hiç ummadığın insanlar çıkar gelir hatır için.Millet çoluk çocuk toplanıp geliyo.Fazla fazla dolar hiç merak etme.Allah mutluluklar versin.

Hiç korkmayın yemekli olacağını duyan çocuğunu filan da getirir boş kalmaz masalar. Hem önemli olan pistin boş kalmaması pist dolduktan sonra çok eğlenceli oluyor. Allah gönlünüze göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…