Ben de bu tarz bişey yaşamıştım.Oyüzden hatırladıkca üzülürüm.Eğer Ankaradaysan bi on kişi ayarlayım sanamerhaba arkadaşlar düğünüme çok az kaldı ve beni acayip bir telaş aldı düğün salonu boş kalacak gibi zaten çok çevremşz çok akrabamız yok olanlar da memelektten kalkıp gelmeyecekler biz de düğün salonu en az 250 kişiye verdiği için mecburen 250 kişilik yemekli salon tuttuk ama boş kalacak rezil olacağım diye çok korkuyorum henüz davetiyeleri dağıtmaya başlamadık 1 au gibi bir süre var ama yaklaşık olarak bir hesap yaptım kesin gelecekleri 120 filan oluyor olmuyor gibi bişey kız erkek tarafı dahil sanırım insanların çoğu da tatilde olacak offff offf ne zor işler bunlar düğün yapmasan ayrı dert düğün yapsan salon dolmadı derdi sizin de böle oldu mı salon boş kalırsa gelenlere rezil olur muyum bir de boş yere yenilmeyen yemeklerin de parasını ödeyeceğiz mecburen
merhaba arkadaşlar düğünüme çok az kaldı ve beni acayip bir telaş aldı düğün salonu boş kalacak gibi zaten çok çevremşz çok akrabamız yok olanlar da memelektten kalkıp gelmeyecekler biz de düğün salonu en az 250 kişiye verdiği için mecburen 250 kişilik yemekli salon tuttuk ama boş kalacak rezil olacağım diye çok korkuyorum henüz davetiyeleri dağıtmaya başlamadık 1 au gibi bir süre var ama yaklaşık olarak bir hesap yaptım kesin gelecekleri 120 filan oluyor olmuyor gibi bişey kız erkek tarafı dahil sanırım insanların çoğu da tatilde olacak offff offf ne zor işler bunlar düğün yapmasan ayrı dert düğün yapsan salon dolmadı derdi sizin de böle oldu mı salon boş kalırsa gelenlere rezil olur muyum bir de boş yere yenilmeyen yemeklerin de parasını ödeyeceğiz mecburen
Teşekkürle amin kır düğünü olacak zaten de bakalım dolacak mı salon derken aslında bahçe gibi bir yerKeşke kır düğünü yapsaydınız sıcakcık bir düğün olurdu. Şahsen düğün salonları bana çok itici geliyor. Allah mesut etsin hayırlı olsun.
Evet Ankara'da :)Ankaraysa ben gelirim.ciddiyim. canın sıkılmasın
Maalesef hafta sonu akşam için sadece yemekli düğünlere veriyorlardı çoğu yer öyleE peki neden işletmeyle anlaşıp 250 kişi yemekli tuttunuz ki.
Yemeksiz bir düğün yapabilirdiniz.
Böylece yemekler de para da boşa gitmiş olmazdı
Teşekkürle amin kır düğünü olacak zaten de bakalım dolacak mı salon derken aslında bahçe gibi bir yer
Ayy umarım çok boş kalmaz ama işte şimdi bir kaç kişiye telefonla haber verdik onlar da tatilde olacağız diyincr moralim bozuldu yani direkt gelmeyecekler hiç umut yok akrabalar desen zaten gelmeyeceklerini taaa 6 ay önceden belli ettiler bir arkadaşlar kalıyor onlar da işte taş çatlasın kaç kişi oluyor ki erkek tarafı da çok az kişiler onların da genel olarak akraba sayısı az yani 1000 kişilik düğün yapanlara o kadar özeniyorum kiKız konu açmıs salonum boş kalırsa diye
Millet burada nikah yapsaydın diyor
Ne alakaa
Salonunuz boş kalmaz merak etmeyın
Bugune kadar hangi salon boş kalmış
Millete eğlence olsun:)
Dügun seven milletiz birde yemekliymış 120 kişi kesin diyosan yanlarında getirdikleriyle 200 u garantiledin şehir neresi biz gelelim
Davetiyemi beklerim artık.hiç üzülme bunlara canım.senin şimdi kırk tane derdin var bir de bunla uğraşmaEvet Ankara'da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?