- 23 Şubat 2018
- 114
- 82
- 13
- Konu Sahibi Sutsuzkahvem
-
Önceki konunuzu da biliyorum burada benim sinirlerim bozuldu sanki üzerinize bir lanet gibi çökmüş gibi hissettim.
bizde erkek tarafina dusen herseyi esim yapti kiz tarafina dusenleri de babam yapti.ne kadar anlayis gostereyim olgun davranayim denilse de ters dusuluyor.benim teyzelerim kendileri harcadigi halde gelinlerine asla karismazlaedi bi adim geride dururlardi alisveris yapilirken bende oyle olacak sanmistim ama malesef benim kayinvalidem o kadar gelismis degilYazık gerçekten. Neyse ki durdurulmuş.
Biz herseyi ikimiz yaptıky
Esyalarını evde
Düğün mekanını da mekanda o gün gördüler. Her aile karışmadan duramıyordyüzden alışverişteapapaz olma riskinirgöze almadım ben. Şimdi bakıyorum da beni çileden çıkarırlarmış zaten
Bu akşam bu konuyu da açık açık konuş ki nişanlının niyetini öğren.Gunlerdir dusunuyorum. Evlilikten sogudum bu ablam kirilmasin diye beni kiran adamla evlenmekten sogudum.
Bugun aksam bakicam tavrina. Bezdim ya
Parayi neden gorumc3niz veriyor anlamadim ?
Valla almayanlar da kendinde söz hakkı buluyor örnek benim kv herşeyi eşim ödedi kendi üstüne düşenleri onun istediği salon takımını almadık diye demedğini bırakmadı konu sahibiyle aynı durumda salon tuttuk ki bizim beğendiğimiz her haliyle daha iyiydi kuaför ve araba süsleme içinde ikramlıklar daha fazla ve güzeldi ama sırf kendi istediği olsun diye sokak ortasında olay çıkardı benim istediğim olacak diye benim istediğim oldu hepsinde ama herşeyde burnumdan geldi triplerinden ki salon parasınıda takıları çıkarır çıkarmaz aldığı gibi gitti salon parasını ödedi yani bizim ödediğimiz herşeyde hep zıtlaştı yani illa karışmaları için ödemeleri gerekmiyo sadece ödemekte değil manevi olarakta her işe eşimle beraber koştuk bi gün bile iyi niyetle noldu naptınız herşey yolundamı diye bile sorulmadı konu sahibi arkadaşım siz bir üyeninde dediği gibi görümceyi hiç katmadan nişanlınıza hadi gidip tutalım malum önümüz düğün sezonu yer kalmaz falan sonra tekrar başa sarmayalım sonuçta cebimize gönlümüze göre yer bulduk deyinHerkes böyle zarif olmuyor ki ne yazık ki. Bazı aileler ben alıyorum o halde ben seçerim diyor
Him esiniz neden birsey demiyor peki ben gorunce pek sevmem boyle evde olan gorumceler genelde kiskanc malesefGorumce vermiyor kayinbabam veriyor da iste o vermis sayiyor kendini.
zaten evlenme bence allah yuzunu gülüyo ne olduklarını gösteriyo diye düsün bosanmak daja zor nisan atmak daha kolay ki kuzenim böyle bisey oldu davetiyeler basılmısken dugunue 3 hafta kala bitti isKizlar aksam yengenin dedigini soylemiyim dmi???
Ya ablasinin begendigi salonu derse ??
Fikir verin bana lutfen
Görümce ne taviz verme ama eşinin yengesiylede isin olmasın sana onu anlatan senide ona anlatıyordurYok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Daha iki gun once burda konu actim. Gorumcem durmuyorrr durmuyorr diye.
Mayista evlenecegiz,dugun salonu bakiyoruz. Ayni fiyatli iki salon bulduk. Ben birini begenemedim,sinmedi icime.
Nisanlimin ablasi da benim begenmedigim salon icin bura olsun cok guzel demis
PARAYI BIZ VERIYORUZ BU DA BENIM ISTEDIGIM GIBI OLACAK demis.
Bunu bana nisanlimin yengesi anlatti.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Makul biseyle gelse hadiii neyse bi dinlicem gorumceyi. Sirf benim istedigim olcak tribi nedir ya. Bunu yapan 42 yasinda kadin.
Delircem.
Sadece bir defa boyun eğersen evliliğin boyunca devamı gelecek.Yok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Daha iki gun once burda konu actim. Gorumcem durmuyorrr durmuyorr diye.
Mayista evlenecegiz,dugun salonu bakiyoruz. Ayni fiyatli iki salon bulduk. Ben birini begenemedim,sinmedi icime.
Nisanlimin ablasi da benim begenmedigim salon icin bura olsun cok guzel demis
PARAYI BIZ VERIYORUZ BU DA BENIM ISTEDIGIM GIBI OLACAK demis.
Bunu bana nisanlimin yengesi anlatti.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Makul biseyle gelse hadiii neyse bi dinlicem gorumceyi. Sirf benim istedigim olcak tribi nedir ya. Bunu yapan 42 yasinda kadin.
Delircem.
Sadece bir defa boyun eğersen evliliğin boyunca devamı gelecek.
Sen daha böyle kendi kendine sinirlenmeye devam edersen yapar tabi. 42 yaşında bekar görümce o ileride giydiğin iç çamaşırına bile karışır.
Kizlar aksam yengenin dedigini soylemiyim dmi???
Ya ablasinin begendigi salonu derse ??
Fikir verin bana lutfen
Hatırlıyorum vw yorum da yapmıştım. Tam bir görümce üstelik bekar. Burdan benim boğazlyasım geldi. Nişanlın ilk zamanlar yanında olabilir ama onun tarafın geçecek çünkü ablası. Evlendiğimizde baskısını daha çok hissedeceksinOnceki konumu da okur musun
Sinir etmek ne demek delirtti ya.
Laf soyluyorum anlamaz. Yumusak yuzlu buldu heralde beni. Bundan sonra biseyime karissin da goreyim.
Ama once o nisanlimdan ben ogreniyim de ablasinin eteginden cikmazsa kapaticam bu meseleyi
önce söyleme. sen istediğin salonu söyle bunu beğendim burda olsun diye.
diğerinde ısrar ederse tamam hayatım o zaman ben ablana vekalet vereyim hatta gelinliğimide vereyim düğüne benim yerime iştirak etsin, düğün bitince sen gelir beni alırsın de.
anlarsa ne ala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?