- 23 Şubat 2018
- 114
- 82
- 13
- Konu Sahibi Sutsuzkahvem
-
Hatırlıyorum vw yorum da yapmıştım. Tam bir görümce üstelik bekar. Burdan benim boğazlyasım geldi. Nişanlın ilk zamanlar yanında olabilir ama onun tarafın geçecek çünkü ablası. Evlendiğimizde baskısını daha çok hissedeceksin
Sen bunu bildigini belli etme yetistireni yakmaFelaket gibi coktu ustume. Yok ben nisanlimi bekliyorum aksam gorusecegiz bana gelip diger salonu tutalim derse ablasinin agziyla artik pesss
Daha bunu bildigimi bilmiyolar.
Aynı şeyi söylüyorum zaten. Her şey nikah olana kadar.Evlenince nisanlim ablasini daha cok koruyacak gibi geliyor. Simdi bisey demiyor ama sanki evlenince dermis gibi hissediyorum. Haksiz miyim
Sen bunu bildigini belli etme yetistireni yakma
Ama cok ugrasirsin sen bu gorumceyle
İyiki gördüğün senin beğendiğin yer için bu denilmiş ben hiç görmeden tutuldu.Tutulduktan sonra eşimle bakmaya gittik resmen şok yaşadım eşimde orayı tutun demesine rağmen ilkkez gördü durumumu farketti ama yapacak birşey yoktu.O kadar şeyi görmezden gelip ses çıkarmadım ki bilen kimse yok eşim bile unuttu...Bence konuş içinde kalmasın benim herşey kaldı...Yok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Daha iki gun once burda konu actim. Gorumcem durmuyorrr durmuyorr diye.
Mayista evlenecegiz,dugun salonu bakiyoruz. Ayni fiyatli iki salon bulduk. Ben birini begenemedim,sinmedi icime.
Nisanlimin ablasi da benim begenmedigim salon icin bura olsun cok guzel demis
PARAYI BIZ VERIYORUZ BU DA BENIM ISTEDIGIM GIBI OLACAK demis.
Bunu bana nisanlimin yengesi anlatti.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Makul biseyle gelse hadiii neyse bi dinlicem gorumceyi. Sirf benim istedigim olcak tribi nedir ya. Bunu yapan 42 yasinda kadin.
Delircem.
Tamam deyin çıksın kendi yapsın düğününü.. 2. Bahar dönemi ne de olsa.. Ona mani olan yok.. Nişanlınız ile güzel güzel konuşup net bir biçimde çizginizi çekin.. O zaman benim.annem de bizimle yaşayım diyor.. Öyle milletin dediği mi yapılacakmış? Ablasının görümcesi karışsa hoş muymuş? Şimdi durduramazsınız sonr çokk sıkıntı çekersinizYok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Mayista evlenecegiz,dugun salonu bakiyoruz. Ayni fiyatli iki salon bulduk. Ben birini begenemedim,sinmedi icime.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Makul biseyle gelse hadiii neyse bi dinlicem gorumceyi. Sirf benim istedigim olcak tribi nedir ya. Bunu yapan 42 yasinda kadin.
Delircem.
Gorumce yakama yapisti ya. Bize yerlesmekte ister
Anladim. Peki nisanlin seninle ayni fikirdemi? Ikinizde ayni salonu istiyosaniz sesi fazla cikmaz belki.Canim soyle oldu. Ben oyle arada fiyat farki olsa diretmem. Ama resmen sirf benim istemedigim olsun diye yapilmasina sinir oluyorum .Ustelik benim dedigim yerin ulasimi rahat insanlar kolay gelir.
Yok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Delircem.
Yok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Delircem.
çok başın ağrır arkadaşım.. Nişanlın sessiz görümcen fena.. Yol yakınken ayrıl.. Şimdi susan adam yarın aslan kesilicek ama ablasını kollamak için.. Ezilen sen olcaksın..Evlenince nisanlim ablasini daha cok koruyacak gibi geliyor. Simdi bisey demiyor ama sanki evlenince dermis gibi hissediyorum. Haksiz miyim
Ne alaka görümce ya onun mu düğünü olacak.Tavrınızı net bi şekilde koyun yoksa bu böyle devam eder önünü alamazsınız.Nişanlınız ne diyo bu duruma onun tavrıda önemli.Yok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Delircem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?