Dugun salonuma gorumce karar verecekmis !!!!

Evlenince nisanlim ablasini daha cok koruyacak gibi geliyor. Simdi bisey demiyor ama sanki evlenince dermis gibi hissediyorum. Haksiz miyim

Evlilikten sogudum kizlar....
Gorumceyi geciyorum nisanlimin tavri cok itici geliyor bana.
Ablasi kirilmasin diye ses cikarmiyor e abla da haliyle durmayacak.

İyiki gördüğün senin beğendiğin yer için bu denilmiş ben hiç görmeden tutuldu.Tutulduktan sonra eşimle bakmaya gittik resmen şok yaşadım eşimde orayı tutun demesine rağmen ilkkez gördü durumumu farketti ama yapacak birşey yoktu.O kadar şeyi görmezden gelip ses çıkarmadım ki bilen kimse yok eşim bile unuttu...Bence konuş içinde kalmasın benim herşey kaldı...

"Parayla oluyorsa kardeşinle de buyur sen evlen" diyeceksiniz o zaman. Taviz verilecek bir konu değil. Siz evleniyorsunuz, görümceniz değil. Kaldı ki karışmak onun haddine de değil. Bugün düğün salonuna karışan yarın özel hayatınıza da karışır.

Tamam deyin çıksın kendi yapsın düğününü.. 2. Bahar dönemi ne de olsa.. Ona mani olan yok.. Nişanlınız ile güzel güzel konuşup net bir biçimde çizginizi çekin.. O zaman benim.annem de bizimle yaşayım diyor.. Öyle milletin dediği mi yapılacakmış? Ablasının görümcesi karışsa hoş muymuş? Şimdi durduramazsınız sonr çokk sıkıntı çekersiniz

Eğer şimdi önünü almazsan.Ilerde evine barkına çoluğuna çocuğuna herşeyine karışacak bu kadın.Şimdiden sinyallerini vermiş zaten.Bu da benim istediğim gibi olacak ne demek ya.Asla onun haddine olan bir konu değil.Valla görümce gümbür gümbür geliyor.Allah yardımcın olsun bacım.

Benimde hayatta tek bir kardeşim var ve 7 yıl önce görümce oldum..Ben şuna inanıyorum bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider.Gelinimize ne annem ne ben hiç karışmadık düğün nişan ev eşya hep kendi istediği şekilde oldu.Ben hep empati yaptım görümcem yok ama olsaydı ne yapardımdan yola çıktım onunla birlikte annemi ve kardeşimi yeri gelince çekiştiriyoruz bile ☺Benim ona hep destek çıktığımı bilir asla laf taşımıyacağımıda hoşuma gitmeyen bir davranışı olursa annemle değil bizzat kendiyle paylaşıyorum çünkü.Sen görümcem değil ablam sırdaşımsın der hep derim insanların başkalarına kendini yakınlaştıran veya uzaklaştıran yine kendi tavırlarıdır.

Son düzenleme:
Daha onceki konuya da yorum yazmistim, gorumce zaten belli ama nisanliniz hic mi soz sahibi olamiyor haberi var mi boyle dediginden ?

Bir de nisanlinizin yengesine guvenmeyin ve asla laf vermeyin derim. Laf taşımış apacik, en tehlikeli insan tiplerinden biri, cok da iyi niyetli gelmedi..

Canim soyle oldu. Ben oyle arada fiyat farki olsa diretmem. Ama resmen sirf benim istemedigim olsun diye yapilmasina sinir oluyorum .Ustelik benim dedigim yerin ulasimi rahat insanlar kolay gelir.
Anladim. Peki nisanlin seninle ayni fikirdemi? Ikinizde ayni salonu istiyosaniz sesi fazla cikmaz belki.

Ben olsam uğraşamazdım bitirirdim .. evlenince de yapışır size. Kardeşimin evi der. Bi şey almaya kalksanız karışır. Nişanlın güçsüz karakterse şimdiden geçmiş olsun

Asla taviz verme bir kez izin verirsen müdahale etmesini evlenince ömür boyu sürer artık..
Ona düşmez ki nereyi seçeceğiniz.

Evlenince nisanlim ablasini daha cok koruyacak gibi geliyor. Simdi bisey demiyor ama sanki evlenince dermis gibi hissediyorum. Haksiz miyim
çok başın ağrır arkadaşım.. Nişanlın sessiz görümcen fena.. Yol yakınken ayrıl.. Şimdi susan adam yarın aslan kesilicek ama ablasını kollamak için.. Ezilen sen olcaksın..

Nişanlının yengesi iyi niyetli mi sence eğer varsa öyle bişey görümceyi çekip konuşsaymış

Ne alaka görümce ya onun mu düğünü olacak.Tavrınızı net bi şekilde koyun yoksa bu böyle devam eder önünü alamazsınız.Nişanlınız ne diyo bu duruma onun tavrıda önemli.

Diğer konularinizi okumadım ama konuşurken ben beğendim o düğün salonunu diye normal söylemiş olabilir.
Yani benim istediğim olsun diye değil de kendi fikrini belirtmiştir sadece. Olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…