Düğün Seti Yardım?

upsyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
9
1
36
Arkadaşlar düğün için set bakıyoruz nişanlımla. Öyle allı güllü dallı sapsarı setleri sevmiyorum. Daha modern ve şık bir model istiyorum. Her yerde su yolu setler var. Sade 3 sıra su yolu alabilirim hiçbir şey bulamazsam. Ancak sizin tavsiyede bulunacağınız bir model var mı? Kenara da atılsın istemiyorum, en azından şık bir yemekte,toplantıda vs de takılabilsin. Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar düğün için set bakıyoruz nişanlımla. Öyle allı güllü dallı sapsarı setleri sevmiyorum. Daha modern ve şık bir model istiyorum. Her yerde su yolu setler var. Sade 3 sıra su yolu alabilirim hiçbir şey bulamazsam. Ancak sizin tavsiyede bulunacağınız bir model var mı? Kenara da atılsın istemiyorum, en azından şık bir yemekte,toplantıda vs de takılabilsin. Şimdiden teşekkürler

kesinlikle su yolu tarzı bişey tavsiye ederim bana nişanımda takıldı su yolu set özel yerlere düğüne falan gittiğimizde rahatlıkla takabiliyorum

Selam canim
Simdiden tebrikler diliyorum öncelikle :KK74:
Ben tek sira su yolu düsündüm ilk zamanlar, sonra dedim ki almisken altin olsun yani tasa para verdirmeyeyim , bir de dedigin gibi her yerde su yolu var... Onun için ben halka seklinde sari altin sete yöneldim. Hem sik hemde spor durabiliyor, her iki tarzada yakisiyor :21: Sari altin takim olmadigindan, sari aldirdim ve zaten o modeli öyle begendim :KK66: Takim gerdanlik ve bileklikle olustugundan , yanina da sari altin 5 tas yüzük aldi esim, onu yüz görümlülügü olarak takti :KK36:

Baska bir alternatif olarak zümrüt veya safir tasli sade ve şık bir sette bakabilirsin, bu da sana degisik bir fikir olabilir. Onlari da çok begeniyorum :KK36:
InsaAllah yardimci olabilmisimdir :KK60:

benim tavsiyem yatırım içinse eğer almayın set bedava ya gidiyor :KK43: 5'i bir yerde yatırım için süperrr ben şahsen öyle yaptım :)

Altın setlerden nefret ediyorum ben de. Hiç kullanışlı değil artık günümüz gençleri için bir de. Bana neyi beğeniyorsan onu alalım, evladiyelik bişi olsun dediler. Yakut-pırlanta set beğendim onu aldılar. Yüzük, kolye, küpe. Hem özel günlerde şık davetlerde filan da kullanırım çok beğendim=)

bende inci setten yanayım en azından özel günlerde ve davetlerde daha güzel oluyor

Bende setleri hiç sevmiyorum spor giyiniyorum genelde sık takamayacağım bir şey istemedim ondan.
Bu su yollarını da gündelik hayatımda çok takamam.
Ondan ben şu klasik yuvarlak çiçek gibi duran elmas setlerden aldırdım.
Böylece hem şık hem kullanışlı bir setim oldu. Üstelik ileride çoluk çocuğuma da yadigar kalır, klasik bir model modası da geçmez onlara da kalır dedim.

çiçek elmas gerdanlık bende begendım yuzuğum var kararsız kaldım almakta genelde spor gıyınırım acaba uzun yıllars everek takarmıyım ki özel günlerde siz memnunmusunuz

X