- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
Cocugunuz yok. Daha kucuk ve ucuz bir eve cikip, hafta sonu gezmesi yapmazsaniz zorlanmazsiniz :)senetle alışveriş yapılan bir yere 3 aydır ödeme yapamıyorum
çünkü her ay 1100 kredi 1100 kira ödüyoruz evin marke alışverişi faturaları telefon faturaları bier hafta sonu biyere gezmeye gitmemiz derken bize hiçbir şey kalmıyor oraya da 3 aylık toplaım 1700 tl ödeme yapmam gerekiyormuş
Sadece küpesi i bozdurMerhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Diğerlerinin anısı var dokunamam siz olsanız ne yapardınız
Sonlarida iste böyle oluyor....düğün borcudur muhtemelen. zira yeni evli. evlenirken masraflar diz boyu oluyor malum
Ay çok merak ediyorum soracağım. Sizden başkaları da yazmış ama sizin mesajınızı alıntıladım. Altınla neden "yapmak" fiilini kullanıyorsunuz?Evlenirken altinlari bana mehir olarak verdigi icin yapiyor esim. Evet ev araba ikimizin ama altinlari sadece bana ait olarak goriyor mehirim oldugu icin.
Sakın bozdurmayın sizi hatırlıyorum eşiniz çok sıkıntılı bi adamdı kusura bakmayın ama o set sizin ve ileride allah korusun güvenceniz olur borç beraber yaptığınız bişey yaşadıklarınız üzerine bide böyle bi fedakarlık yapmayın çok iyi niyetlisiniz kendinizi sağlama almanız lazımMerhabalar,
Bir sorunum var danışmak istedim sizlere. 3 aylık evliyim. Çok borcumuz var ikimizde çalışıyoruz. Fakat yetmiyor. Şuan bile cebimde on liradan başka para yok.
Elimde kalan tek şey setim ve annemin bana taktığı bilezik alyans beştaş o kadar
Annemin taktığı bana hatıra ona dokunamam. Şuan borcumuzdan dolayı sıkışığız ve diğer takılırım borca gitti eşim borcumuz bittiği gibi yapacağım ben sana diyor ve borcumuz yaza kadar biter. Toparlarıznkendimizi.
Sizce setimi bozdurayım mı? Borçlara gidecek yine ve bu ay bizi idare eder biraz.
Yoksa o hatıradır herşey zamanında yapılır geri gelmez diye ellemeyeyim mi eşim bozdur demiyor ben ne dersem o olacak şuan..
Setim çok güzel. Elim bozdurmaya gitmiyor ama hiç değilse bin bin beş yüz borç kapatırız eve market alışverişi yaparız diye düşündüm.
Bizim orda altina yapmak denir cocuklugumdan beri oyle duydugum icin. :) Haklisiniz tuhaf duruyor alisilmayinca.Esimin tarafinda altin almaya altin kesmek denir mesela. Baska bi arkadasim ceyrek satin alacakken ceyrek bozduracagim derdi. Onlarda almaya bozdurmak deniyormus. Yoreye gore degisebiliyor sanirim :)Ay çok merak ediyorum soracağım. Sizden başkaları da yazmış ama sizin mesajınızı alıntıladım. Altınla neden "yapmak" fiilini kullanıyorsunuz?
Canim bozdurdugun zaman yerine gelmesi cok zor ya.Merhabalar,
Teşekkürler:)Bizim orda altina yapmak denir cocuklugumdan beri oyle duydugum icin. :) Haklisiniz tuhaf duruyor alisilmayinca.Esimin tarafinda altin almaya altin kesmek denir mesela. Baska bi arkadasim ceyrek satin alacakken ceyrek bozduracagim derdi. Onlarda almaya bozdurmak deniyormus. Yoreye gore degisebiliyor sanirim :)
Sonlarida iste böyle oluyor....
Simdi 4 bin tllik mutfak setini satip ödesin borcunu
hehe Allah iyiliğinin versin. set dediği takı seti kız
Letgo ya koy bence kuyumcuya vereceğine yeni evlenen birisi alır belki uygun fiyat falan yazMerhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?