haklısıın..bozdur sıkıntı çekme borç bitince kenara koyar daha iyisini alırsın canım
senetle alışveriş yapılan bir yere 3 aydır ödeme yapamıyorumSetim yok.
Ama olanlardan gördüğüm kadarıyla
Tüm altınlar gitse bile o kalıyor.
Çünkü alırken çok para veriliyor
Satarken o kadar etmiyor, yazık oluyor diyorlar.
Çok sıkıştıysanız, elden borç alabileceğiniz kimse yok mu?
bir de evet o set 4000 tl ye alındıSetim yok.
Ama olanlardan gördüğüm kadarıyla
Tüm altınlar gitse bile o kalıyor.
Çünkü alırken çok para veriliyor
Satarken o kadar etmiyor, yazık oluyor diyorlar.
Çok sıkıştıysanız, elden borç alabileceğiniz kimse yok mu?
altına düşkün müsünüz?haklısıın..
ama set alınır mı birdaha..
bozdur takılar zaten sıkıntılı zamanlar içindir çoğunluk sen eşin kıt kanaat geçinirken onların durması hoş değil yazık günah sizede git kapalıçarşıya eğer istanbuldaysan bozdur güzelce rahatlayınsenetle alışveriş yapılan bir yere 3 aydır ödeme yapamıyorum
çünkü her ay 1100 kredi 1100 kira ödüyoruz evin marke alışverişi faturaları telefon faturaları bier hafta sonu biyere gezmeye gitmemiz derken bize hiçbir şey kalmıyor oraya da 3 aylık toplaım 1700 tl ödeme yapmam gerekiyormuş
Seti nerde takıyorsun ?haklısıın..
Seti nerde takıyorsun ?haklısıın..
çok kararsızımBenzer durumda bozurdum ama yenisini alamadim henuz sorun yapmiyorum.
Set cok dusuyor elden bulabiliyorsan elden bulmaya calis. Bulamiyorsan canindan kiymetli degil ya.. Karar senin
aslında kışın takabileceğim biryer yok :)Seti nerde takıyorsun ?
değil mi.ben böyle maddi şeylerin,hatıra olmasını anlayamam.benim için hatıra,anamın bana elleriyle oyaladığı tülbent kenarı,eşimin babannesinin,ölmeden önce verdiği,yün çoraptır mesela.
altın gibi şeyler yatırım aracıdır.bu yüzden cebimde 10 lira varken,hiç düşünmeden satarım.sattım da.
eşimin bana aldığı,altın yüzükleri bile,market alışverişi için satmıştım.başkasından para isteyeceğime,zor günümde kurtarıcı olmuşlardı.
ha sonra alınamaz mı, alınabilir,ama ben almadım.tercih meselesi.
hahahaha :):):)Eğer hatrı sayılır bi yardımı olacaksa bozdur tabiki çünkü borç yavaş yavaş huzursuzluk yaratacak aranızda. Ama tabi sonra tekrar yapar eşim bana diye düşünme annem 40 senedir bekliyor babam tekrar yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?