- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Evet bir de balayı varBen olsam bütçem kısıtlıysa düğün yerine muhteşem bi balayı yapar daha çok eğlenirim.
Kızlar ya kafama takılan bişey var daha doğrusu karar veremiyorum
Biz zar zor evimizi yapmaya çalışıyrz şuan. Kp bir yıl önce vefat ettiğinden nişanlım tek ve babamın yardımyla yapyrz .Düğünümz o yüzden yaz sonu gibi görünüyor .
Dün kaynvalidem sade nikahtan bahsetmiş anneme salona o kadar para veriliyo içim acıyo falan demiş ki zaten benim annemde düğünü baştan beri istemiyor. Kayınvalidem bana asla diretmez düğün yapmayalm diye yüzüme bile söylemdi zaten biliyorm ben olsun dersem o da nişanlım da tmm der hiç bi zamn kırmazlar beni.
Ama ben düğünümz olsn istiyorum bir yandan da haklı 5 6 bin çok işimize yarıycak 2 saate heba etmek te mantıksız geliyor. Kına gecemiz ve nikah yapıp evimize rahatça geçmek mi yoksa yaz sonu bekleyip borçla düğün mü yapmak ?
Zaten nişanlm kredi çekti 3 yıl ödicez ki çektiğimiz kredi bitmek üzere daha bi yığın şey eksik
Evet bir kere olcak içimde kalmasın diye istiyorum bende ama nişanlım parayı hiç kolay kazanmıyor otomativ sektöründe o kaç ay çalışıp didindiği parayı bi geceye verdirmek gerçekten çok üzülüyroumben düğün yapmış biri olarak söylüyorum kesinlikle nikah.tamam gönül ister kır düğünü olsun salon tutulsun ama para sizden çıkacaksa hemde kredi borç vs ile düşünmeye bile gerek yok nikah.bir kere evleniliyor falan filan tamamda iyi giriyor o borçda çok pişmanım olsaydı o para şimdi ne işime yarardı.
Güzel fikir teşekkür ederim . Yani borca bir daha borç eklmek bana da mantıksız geliyorÖncelikle sorunsal ne yahu, düğün sorunu deyin şuna.
Düğüne verilen paraya acıyorum. Elalemi eğlendirmek için cepten bir ton para çıkıyor, yazık. Ben annemin zoruyla düğün yaptım hala kızıyorum kendime. Evleneli 3.5 sene oldu hala borç ödüyoruz.
İlla düğün istiyorsanız içşmde kalır diyorsanız kına gecesi yerine düğün yapın. Hem kına gecesi hem düğün çok fazla değil mi zaten? Ya da nikah yapıp ardından arkadaşlarınızla eğlenmeye gidin. Herkes kendi yediğini içtiğini ödesin.
Bana da mantıklı geliyor buNikah yap gec düğün çok güzel olmuyor çok para dökmedikçe
ya kararsız kaldım.
düğüne verilen onca paraya acıyorum bir yandan.
bir yandan da, bazı şeyler olmazsa olmazmış gibi geliyor.
sanırım düğün masraflarından kısılabilir.
benim yaşadığım şehirde genelde nikahlı yapılıyor+ kına gecesi.
ancak nikahda gelin-damat gelinlik-damatlık giyiyor, takı merasimi oluyor.
Sonrası, yakın akrabalarla yemek vs.
en azından çocuklarınız için o güne özel gelinlikli fotoğraflarınız mutlaka olsun.
onun dışında bir halay çekilmese de olur.
Bana da mantıklı geliyor bu
Ben izmir de oturyrm arkadaşlarımdan da çok oldu kına ve nikahla evlenen zaten gelinlik damatlık olcak fotoğraf çekimi olcak sadece salon tutlmycak işte.Davetiyeye kına ve nikah yazılcak
Bir yanım mantıklı olanı seç diyor diğeri de düğünsüz nasl olcakBen oynamayı sevmeyen kalabalığa gelemeyen bi tipim
Eh maddi yönü de daha mantıklıydı
Nikah yaptım paçayı yırttım
Ama kendi tercihimdi, sende en iyisine kendin karar vermelisin
Kınan da bol bol oynasan kesmez miBir yanım mantıklı olanı seç diyor diğeri de düğünsüz nasl olcak
Haklısnız yazım hatası yaptımDemeyeyim diyorum ama bitmiyo
Vurur yüze ifadesi - bitanesinden sonra 'sorunsal' moda oldu
'Sorun' o yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?