- 24 Eylül 2010
- 6.151
- 20.106
- 548
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Allah mutlu mesut etsin şimdiden bence ne olursa olsun bi düğün yapın içinizde kalmasın sonradan gözünüz kalmasın daha makul bir yer bulun küçük olsun ama olsun mutlaka araştırın yaz sonuna kadar kucuk olsun ama olsun derim kinayi da evde yapın aile yakınları olsun sadece bence çok da güzel olur çok yakın arkadasinm nikahla gitti kayın validesi kına gecesi vefat ettiği için düğün iptal oldu içinde kaldı unutamiyor bir türlü eksik hissediyor hepKızlar ya kafama takılan bişey var daha doğrusu karar veremiyorum
Biz zar zor evimizi yapmaya çalışıyrz şuan. Kp bir yıl önce vefat ettiğinden nişanlım tek ve babamın yardımyla yapyrz .Düğünümz o yüzden yaz sonu gibi görünüyor .
Dün kaynvalidem sade nikahtan bahsetmiş anneme salona o kadar para veriliyo içim acıyo falan demiş ki zaten benim annemde düğünü baştan beri istemiyor. Kayınvalidem bana asla diretmez düğün yapmayalm diye yüzüme bile söylemdi zaten biliyorm ben olsun dersem o da nişanlım da tmm der hiç bi zamn kırmazlar beni.
Ama ben düğünümz olsn istiyorum bir yandan da haklı 5 6 bin çok işimize yarıycak 2 saate heba etmek te mantıksız geliyor. Kına gecemiz ve nikah yapıp evimize rahatça geçmek mi yoksa yaz sonu bekleyip borçla düğün mü yapmak ?
Zaten nişanlm kredi çekti 3 yıl ödicez ki çektiğimiz kredi bitmek üzere daha bi yığın şey eksik
Ahh sorma canım ya.. Ben oynamayı hiç bilmem. Gelin ne kadar suratsız demiş durmuşlar..Şuna bak şuna..Bu gerzekler gelsin hem etli pilavımı yesin, hem beni çekiştirsin diye gitti bağıra bağıra gül gibi 20.000 telemSuabki aklim olsa asla ama asla dügün yapmazdim
Okadar para havaya uctu bir kac saat icin
Yemekti duydu buydu derken
Bosss
Üstelik gelenlerdememnun kaliyomu hayir mutlaka birdey buluyorlar
Keske dügüne verdigim parayi baska biseye harcasaydik...
Benim 20 bin euro gitti bosss , salonun en güzelini tutuk yemek 3 cesit servis en mükemmeli , ama sorsrsan begenmemisler keske hic yapmasaydik , yorgunluktan hic birsey anliyamadim dügünden valla.. o parayla öyle bir balayi yapardikki ama iste akilsizlik büyükler tuturdu ilaki olsunda olsunlan dedi
Ahh sorma canım ya.. Ben oynamayı hiç bilmem. Gelin ne kadar suratsız demiş durmuşlar..Şuna bak şuna..Bu gerzekler gelsin hem etli pilavımı yesin, hem beni çekiştirsin diye gitti bağıra bağıra gül gibi 20.000 telem. Bizim burada 15.000'den aşağıda düğün salonu yok. Bir de babamın yaptığı düğünün masrafı.. Ben o parayla neler yapardım neler
Bu şekilde borçla harçla düğün yapıp maddi sorunlar yüzünden ilk yılında boşanma aşamasına gelen arkadaşlarım var benim.. İleriyi düşünüyosanız 5-10 kişiye göbek attırıcaz diye kendinizi sıkıntıya sokmayın derim.. Pişman olursunuz.Kızlar ya kafama takılan bişey var daha doğrusu karar veremiyorum
Biz zar zor evimizi yapmaya çalışıyrz şuan. Kp bir yıl önce vefat ettiğinden nişanlım tek ve babamın yardımyla yapyrz .Düğünümz o yüzden yaz sonu gibi görünüyor .
Dün kaynvalidem sade nikahtan bahsetmiş anneme salona o kadar para veriliyo içim acıyo falan demiş ki zaten benim annemde düğünü baştan beri istemiyor. Kayınvalidem bana asla diretmez düğün yapmayalm diye yüzüme bile söylemdi zaten biliyorm ben olsun dersem o da nişanlım da tmm der hiç bi zamn kırmazlar beni.
Ama ben düğünümz olsn istiyorum bir yandan da haklı 5 6 bin çok işimize yarıycak 2 saate heba etmek te mantıksız geliyor. Kına gecemiz ve nikah yapıp evimize rahatça geçmek mi yoksa yaz sonu bekleyip borçla düğün mü yapmak ?
Zaten nişanlm kredi çekti 3 yıl ödicez ki çektiğimiz kredi bitmek üzere daha bi yığın şey eksik
Canım ben huzurumuz bozulmasın diye bütün takılarımı eşime verdim; bedelli askerlik için. Hiçbirşey umrumda değil. Önemli olan yuvamızdaki huzur. Düğün dernek falan bunlar hep gereksiz şeyler. Yarın borçları ödemekte zorlanırsanız huzurunuz kaçar. O zaman düğünde şıkır şıkır oynayanlar mı güldürecek yüzünüzü? Bak ne güzel 6 yıldır birliktesiniz; aynı evde huzur içinde yaşamak en tabii hakkınız
canım şimdiki aklım olsa kesinlikle düğün salonunda düğün yapmazdım. nikahtan işi bitirirdim. yazık oldu 4-5 milyara boşa gitti yani salon parası. onun yerine ben o parayla borçlarımızı kapatırdım. sana tavsiyem budur arkadaşım.
canım benim de babam illa düğün istiyor hatta iş çevresi nedeniyle bi 20 25 binlik düğün istiyor minimum. ama biz de diyoruz ki o parayı siz bize verin ya biz kiraya çıkacaksan evimizi döşeyelim ya da ev peşinatı yapalım. yanlış anlaşılmasın tabi ama benim düşünceme göre akrabaları eğlendirelim diye bi ton para dökmek budediğim gibi bu sadece benim düşüncem. sen illa düğün istersen tabiki yap. bir kere evlenmek istiyor herkes buna da özeniyor haliyle. ama kına gecesi nikah ardından da yakın dostlarla bir eğlence ya da bir aile yemeği benim tercihimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?