- 24 Haziran 2011
- 23.463
- 48.915
- 798
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Gerek olduğundan değil zaten hani hep hayaller vardır ya o gecenin prensesş sen olucaksın sevdiğin adamla herkes mutluluğunu paylaşıcak. Vs.
Ama düşünüyorum işte sevdiğim inanla yuvamzda huzurla otrmak o düğün isteğimi alııp götürüyor
Aynen canım Benim nişanlım başkalarına bakıcağndan değil hiç öyle birşey yaşamadık bu güne kadar ama ben tesettürlüyüm istemem şahsen öyle bir ortamda olmayıCanım ben islami oteli keşfettim ya artık..geçenlerde bir seminer için islami otel ayarlamışlar. Eşimle gittik. Böyle bir rahatlık yok ya. Kadınların plajı spa'sı ayrı. Eşinle beraber denize gireceksen haşema zorunlu.. hayalimdeki tatilKaplıca da çok iyi seçim Akıllı kadının hali başka vesselam
Cevreniz varsa tutun o zaman büyük bi yer mutlaka takiniz da olacak zorlanirsaniz borç konusunda takviye yaparsınız ama düğün yapmayıp evlendikden sonra geri dönüşü yokBizim okadar çok akrabamız var ki küçük bi yer hayatta yetmez ki birini çağır diğeri çağrma öyle hayatta olmaz daha kötü olur
Düğünün prensesini yemişim...evimin kraliçesiyimGerek olduğundan değil zaten hani hep hayaller vardır ya o gecenin prensesş sen olucaksın sevdiğin adamla herkes mutluluğunu paylaşıcak. Vs.
Ama düşünüyorum işte sevdiğim inanla yuvamzda huzurla otrmak o düğün isteğimi alııp götürüyor
Nikah töreninde zaten tekı yapılıyor caınm arkdaşlarma orada takı yaptık biz. Davetiyede nikah yeri yazıcak takı yapmak isteyen nikaha gelir zetn gelemeyck olan kınada da takı oluyor amaCevreniz varsa tutun o zaman büyük bi yer mutlaka takiniz da olacak zorlanirsaniz borç konusunda takviye yaparsınız ama düğün yapmayıp evlendikden sonra geri dönüşü yok
Vaaov süperDüğünün prensesini yemişim...evimin kraliçesiyim
Hayalimdeki anne ve kayınvalide ya. Benimkiler benden hevesli resmen. Bencede 7 bin bi düğün için çok ama derdimi anlayan yokKızlar ya kafama takılan bişey var daha doğrusu karar veremiyorum
Biz zar zor evimizi yapmaya çalışıyrz şuan. Kp bir yıl önce vefat ettiğinden nişanlım tek ve babamın yardımyla yapyrz .Düğünümz o yüzden yaz sonu gibi görünüyor .
Dün kaynvalidem sade nikahtan bahsetmiş anneme salona o kadar para veriliyo içim acıyo falan demiş ki zaten benim annemde düğünü baştan beri istemiyor. Kayınvalidem bana asla diretmez düğün yapmayalm diye yüzüme bile söylemdi zaten biliyorm ben olsun dersem o da nişanlım da tmm der hiç bi zamn kırmazlar beni.
Ama ben düğünümz olsn istiyorum bir yandan da haklı 5 6 bin çok işimize yarıycak 2 saate heba etmek te mantıksız geliyor. Kına gecemiz ve nikah yapıp evimize rahatça geçmek mi yoksa yaz sonu bekleyip borçla düğün mü yapmak ?
Zaten nişanlm kredi çekti 3 yıl ödicez ki çektiğimiz kredi bitmek üzere daha bi yığın şey eksik
Sağol tatlımNikah derim ben de canım..
Takı olayı hem kınada hemde nikahtan sonra oluyor canımBorçla harçla bunalıcağıma düğün yapmayabilirdim gibi geliyor. düğünden sonra eve gidip yatıp sabah kalkınca nasıl yapsak diye düşünüceksek ne anladım ben bu işten yani. Gerçi düğündede takılar var ama bilemiyorum ki.
Kesinlikle kına gecesi yapın eglenn gülün vs. ama düğün yapma nikah kafii. şimdiki aklım olsa bende 5 6 bini sokaga atmazdım.
İkisi de istiyor mu sizin ? Durumunuz varsa yapın diycem ama tmm bi kere oluyo falan da gerçektn bi geceye okadar para insanın içi acıyoHayalimdeki anne ve kayınvalide ya. Benimkiler benden hevesli resmen. Bencede 7 bin bi düğün için çok ama derdimi anlayan yok
İkisi de istiyor mu sizin ? Durumunuz varsa yapın diycem ama tmm bi kere oluyo falan da gerçektn bi geceye okadar para insanın içi acıyo
durumun varsa yap düğünü. ama yoksa ihtiyacında varsa paraya hiç masrafa girme. Yada sokak düğünü yap. binanızın etrafında açık alan varsa.Sağol tatlım
Takı olayı hem kınada hemde nikahtan sonra oluyor canım
Aynen o 5 6 bin bize nasıl lazım. yapmadn olmaz diyenler var ama Ben yapmıycam sanırım
Hm anladım canım hakkınzda hayrlısı neyse o olsn diyelim ozmnBenim dışımda herkes çok istiyor canım. Bir kez dillendirdim bunu da şaka sanıp güldüler banaBen de o zaman benim için faketmez gider oynarım bari deyip sustum Bizim durumumuz iyi ama erkek tarafının pek parlak değil en çok da bu yüzden istemiyorum. Ama pek bi seçeneğim yok görüldüğü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?