- 28 Eylül 2022
- 1.364
- 5.071
- 88
- 38
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Ay neden yapsın yaa.Neden yapamasın
Nisanlisinin anne babasi hic sormamis ne yapalim adetiniz ne vs diye. Esya almak icin onlarin soylemesini bekliyorlar cunku konu sahibi calismiyor nisanlisida hesabi bile odemeyen cimrinin teki.Önceki konu ne çok merak ettim
Harika bir evlilik onu bekliyor yaniNisanlisinin anne babasi hic sormamis ne yapalim adetiniz ne vs diye. Esya almak icin onlarin soylemesini bekliyorlar cunku konu sahibi calismiyor nisanlisida hesabi bile odemeyen cimrinin teki.
Dugun olabilirse evetHarika bir evlilik onu bekliyor yani
İşte konu tam olarak bu. Kendisine marka kıyafet alan sizi bir yemek ısmarlamıyor. Demek ki adam kendine değil size cimri. Cimri adamın sevgisi de cimri olur. Artık aç gözünü ama neyse bir birime layık görürsen kendini bir birim kabul edilirsin.Kızım aynı durumlarımız.kimse açta açıkta değil adamın üstünde hep marka kıyafet hahahah tabi
adam dediği kayınpeder suzannaİşte konu tam olarak bu. Kendisine marka kıyafet alan sizi bir yemek ısmarlamıyor. Demek ki adam kendine değil size cimri. Cimri adamın sevgisi de cimri olur. Artık aç gözünü ama neyse bir birime layık görürsen kendini bir birim kabul edilirsin.
Ya bırakın evlensin amaaan. Anlamıyor işteadam dediği kayınpeder suzanna
marka giyiyorsa düğünümü de yapar diyor :)
ayşegül kilitlemiş kendini.. oğlu değil mi yapacak modunda
şöyle düşünelim bi.. bir oğlu daha olsa ona da yapmak zorunda değil mi bunlara yaparsa
adam bunları da düşünür böyle bir talep olursa
Henüz konuşmadınız bile ve bu konuyu mu açıyorsun… sen çabuk yaşlanırsın söyleyeyimAslında var ama isteğe bağlı.yok yapmam derse nolcak bilemedim
Konu sahibi O paralarla başka şey yapamaz çünkü paralar kayınbabanın. Adamlar salağa yatıyor, düğün yapmak yerine gezelim deseler kimse beş kuruş vermez. Adam gidip bir binanın altına yapılmış salonda düğün yapacak. Bu belli olduŞöyle bir dönemde yemekli düğün yapanları hiç anlamıyorum. Milleti doyurup eğlendirmek yerine o parayla başka şeyler yapabilirsiniz.
Ayrıca ailenizin tutumu çok çirkin. Kayinpeder yemekli düğün yapmak zorunda değil. İnsanlara bu kadar yuklenmenin mantığı ne.
İlla para harcatacak diyorsunuz yaniKonu sahibi O paralarla başka şey yapamaz çünkü paralar kayınbabanın. Adamlar salağa yatıyor, düğün yapmak yerine gezelim deseler kimse beş kuruş vermez. Adam gidip bir binanın altına yapılmış salonda düğün yapacak. Bu belli oldu
Ben en yakın arkadaşıma tam olarak sizin kafanızdaki gerçek dost gibi yaklaşmıştım evleneceği dönemde. Kiralık ev bakıyorlardı "bu kadarına ne gerek var iki kişisiniz, sadece eşin calisacak tek maaş zor olur yarı fiyatına buluruz ben de bakayım" dedim. Nişandan iki ay sonra hemen nikah istedi "ayrı masrafa ve tantanaya ne gerek var iki üç ay daha sık dişini düğünde yaparsiniz" dedim. En sonunda bir gün kalktı "sen benim güzel bir şeyim olsun istemiyosun hiç, her şey özensiz olsun istiyosun" falan dedi banaSizi gazlayan birileri var değil mi? Aileniz istiyor onu biliyoruz, hadi kızımız evleniyor içinde kalmasın şeklinde düşünüyorlar dersin. Cahil şuursuz arkadaşlarınız yaa kızım senin neyin eksik, yaptır şöyle havalı bir düğün, kimler kimler nerelerde evleniyor, madem durumları iyi bir kere evleniyorsun en iyisini iste, o ne öyle varoş gibi salonda kuru pasta limonatayı mı layık görüyorlar sana... şişirdikçe şişiriyorlar mı? Siz de bu gazla hırs yaptıkça yapıyorsunuz. Eğer öyleyse, doğru tahmin ediyorsam o arkadaşlarınızı dinlerseniz günün sonunda el elde baş başta oturursunuz öyle. Arkadaş dediğin yanlışı doğruyu gösterir, sakinleştirir, mantıklı karar almanızı sağlar. Nişanlınızın cebinde hesabında parası olsa hadi isteyin ama kendi düğününü yapacak gücü yok işte. Babam verirse yaparız düğünü diyor adam. Konseptli düğün olacak, otelde havuz başında yapılacak ve kayınpederim de paşa paşa ödeyecek düşüncesini kim soktu kafanıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?