Dügün takıları sorunsalı

İnsanlar sana aynı fikirde olmadığınız için değil, bi dediğiniz bi dediğinizi tutmadığı için ne içiyorsunuz diyorlar. Ayrıca burası bir form değil forum. Gözüm kanadı ya.
Demekki bir dedıgımde farklı fıkırdeyım bır dedıgımde farklı bu kımseyı ılgılendırmez

Sizin amacınız gercekten evlenip mutlu bir evlilik kurmak mı? Yoksa o sakil kadınlar gibi hayatında baska hic bir basarısı olmayıp kendine altın ile değer bicen zavallılar gibi davranıp kendi kendinize değerinizi düsürmek mi? Bizi o konuda aydınlatın ki, biz de o doğrultuda sizi yönlendirelim... Kayınvalideniz bütçe doğrultusunda yapılır demis ki burada anormal hic bir
Sey yok, olayın mutlulugu ile söz verip yapmayabilir de buradaki cogu kadının mutsuz olma sebebi ne biliyor musun? Gereksiz beklentiye girip hep bana, rab bana altın dügün sunu isterim konularından evliliklerini ve ev hayatlarını kendilerine, eşlerine ailelerine hatta çocuklarına yansıtmakta, 3 bilezik takılmamıstır bana totalde he, size bunu söylerken iğneyi kendime de batırıyorum ama esim altıma 300 bin tl lik araba çekti, dügün isine hic girmedik cok kızdılar küstüler ... eee simdi ne oldu ? Ben kendime altın ile gereksiz dügün ile değer biçecek kadar değersiz değilim, Gercek yatırımlara hayat garantilerine bakarım cünkü kendime saygım var, simdi bana 3 bilezik takılmadı diye ezik mi oldum fakir mi :) bunların hic birine masraf yapmayıp geleceğimizi garantiledik.. tavsiye ederim

Ya çok haklısın aslında belki de eşi yaptırdı bilmiyorum ki, anneden altın koparmak için karı-koca yürüyüyorlar kim bilir

Öyle okudum sonra ertesi gün adam terk etmiş. Kadın da altını bozdurur bozdurur harcar artık:)
Ben o kadının yerinde olsam gelin o kadar yerin dibine sokmuş arabadayken direk taktımlarımı kolundan çıkarır alırdım. Zaten ertesi gün kızı ailesine yollamışlardı. Adamda ayrı saf anneni orada aşağılıyor ertesi güne değil direk arabaya bindirir geri yollardım

Ben o kadının yerinde olsam arabadayken gelin direk taktımlarımı kolundan çıkarır alırdım. Zaten ertesi gün kızı ailesine yollamışlardı
Oğlu bir şey demesin diye yapmamıştır herhalde. Ya da daha da rezil olmayalım diye. Ama adam gerçekten ayrildiysa ertesi gün kayınvalide zaten el atmıştır sonradan diyorum. Kadınla bir de meslektasiz diye okudum ama inanmıyorum olamaz bence öylemim bir şey:)

Evet öğretmenmiş

Hayatım sizler uygunsuz yorumları rapor etmediğiniz sürece topiklerde ne yazılmış bilmiyoruz çünkü bütün konuları tek tek takip etme, yorumları okuma imkanımız yok, buna vakitte yetmez zaten.
Bir topiğe girip uyarı vs yazdığımda konuyu baştan aşağı okuduğumu sanmayın, şikayet bildirimlerindeki yorumlara göre uyarı yazıyorum.

Elbette kimse aynı fikirde olmak zorunda değil, kurallar çerçevesinde herkes kendi görüşünü yazar, polemik, üslupsuz, aşağılayıcı, rencide edici, hakaretvari vb yazılmadıkça sorun yok.

Dediğim gibi kurallara aykırı bir yorum varsa şikayet et'e basarak rapor etmelisiniz, bakınız bu konu bile 19 sayfada 285 civarı yorum yazılmış bir konu ve sitede bu topik gibi milyonlarca topik var, neredeyse her birinden şikayet bildirimi geliyor, bize zaman kazandırın butona basın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…