- 28 Şubat 2021
- 2
- 9
- 1
- 25
Etme kudra, ne içiyorsa uzak durmak lazım ondan, uçuşa geçiriyor direkt belli ki.Valla ben 21 yaşımdan beri annemden kuruş almadım hatta elimde oldukça veriyorum. Koca insan olarak anneden para almak nedir ya hem de kayınvalidenin evini temizletmek için. Ne içiyorsunuz bize de söyleyin biz de içelim
Bende bahsedeyım senın annenden hoşuna gıdermı .Anlwmıyorum sizinle aynı fıkırlerı savunmadım için saldırıya gecıosunuz.Kendi annemden bahsetmediğim kesin...
Eh sende olduğu kadar var :)Sendede mı var :)
Ben yalova geceleri sandıydım adhjkgKolonya bu.
Marmara 80 derece limon kolonyası.
Sorup sorup utandırma, söyleyemez öyle hemen.
Etme kudra, ne içiyorsa uzak durmak lazım ondan, uçuşa geçiriyor direkt belli ki.
Hayrını gör :)Eh sende olduğu kadar var :)
Pandemi yüzünden çok kullanılır oldu kolonya, ayarı kaçıranlar da oldu böyle tabi, ister istemez.
Kafası çok güzel ama belli ki, ben de istiyorum o kafadanEtme kudra, ne içiyorsa uzak durmak lazım ondan, uçuşa geçiriyor direkt belli ki.
Kocayi kaptim diye dusunse de hicbirsey takilmayinca ne olacak? Nisanlidan ayrilir gibi bohcalari vererek ayrilik olmaz, artik evliler, bosanma davasi acmasi lazim ya da kendini kucuk dusurduguyle kalacak. Ki bana altin takmadilar diye de bosanilmaz. Bir yil dolmadan da anlasmali bosanamazlar.Tüm edepsizliği hükümet nikahından sonra yapmışsın yalnız, kocayı kaptım ne koparsam kar diyorsun , taktiği beğendim, konuyu açtın bizi birbirimize kattın gitmiş ürün inceliyorsun, konuya geri dön, kamuoyu açıklama bekliyor
olur bahsedebilirizBende bahsedeyım senın annenden hoşuna gıdermı :):)
Allah daha cok versınolur bahsedebiliriz
severim annem hakkında konuşmayı
çok güzel,çalışkan, zeki, dürüst ve merhametli kadındır benim annem
sağolsun güzel genler aktardı bana
Yaa o videoyu izleyince bu çiftin sonu ne olacak diye merak etmiştim, ayrılmışlar demek.Bir tane video izlemistim. Gelin almada gelin arabaya binmeden önce altın istiyor. Verileni beğenmiyor. Arabadan inmiyor. Gelip ikna etmeye çalışıyorlar ikna olmuyor ağlıyor bağırıyor en son indi testi miydi neydi tam bilmiyorum onu kirdi falan. Şok olmustum. Bende nirvana o şu an. Bu da 2 ye veya 3e oynar işte. Bir de gelini damat da ikna etmeye çalışıyor yok artık dedim... neyse ertesi gün ayrılmışlar zaten.
İnsanlar sana aynı fikirde olmadığınız için değil, bi dediğiniz bi dediğinizi tutmadığı için ne içiyorsunuz diyorlar. Ayrıca burası bir form değil forum. Gözüm kanadı ya.Mune Munecım aynı fikri savubmadıgım için anneme kadar kaf soyluyorlar herkes gerkes gıbı dusunmek zorundamı .Yok neyın kafasındaymısım yok ne içiyormusum.Bu o kadar fazla oluyor ki .Herkes fıkrını beyan edebılır burası form ve herkesın dusuncelerıne saygı duymak gerekmezmı ?Bır konu acıorum yok eskıden boleydı yok şöyleydı .Ya konuya cevap ver vermıosanda yorum yapma .Herkes herkesle aynı fıkırde olmak zorunda dril.Lutfen rıca edıorum bunun onune gecelım.Bakın saygısızlık yapmıorum ban yenek ıstemıorum.Ama lutfen ne kadar saldırıya ugradıgıma ugradıklarına bakın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?