Dügün takıları sorunsalı

Valla ben 21 yaşımdan beri annemden kuruş almadım hatta elimde oldukça veriyorum. Koca insan olarak anneden para almak nedir ya hem de kayınvalidenin evini temizletmek için. Ne içiyorsunuz bize de söyleyin biz de içelim
Etme kudra, ne içiyorsa uzak durmak lazım ondan, uçuşa geçiriyor direkt belli ki.

Kocayi kaptim diye dusunse de hicbirsey takilmayinca ne olacak? Nisanlidan ayrilir gibi bohcalari vererek ayrilik olmaz, artik evliler, bosanma davasi acmasi lazim ya da kendini kucuk dusurduguyle kalacak. Ki bana altin takmadilar diye de bosanilmaz. Bir yil dolmadan da anlasmali bosanamazlar.

Bu tur konularda hep erkek tarafının ailesinin takmadıgı konusulur biri de cikip benim ailem dugunumde bana bir sey takmadı diye konu acmaz. Hatta abisine erkek kardesine 5 6 bilezik takıp kendisine 1 tane takan ailesini normal gorur cunku erkek tarafı takmak zorunda ya o da kayinvalidesinden bekler.

Çunkü erkek tarafı takmak zorunda.

Sonra da hangi devirde yaşıyoruz kadın erkek esıt. Ah ah daha 40 fırın ekmek yemek lazım bu esitlik icin.

Benim ailem erkegi kızı yok bu isin iki genc yuva kurmak istemisler bizde elimizden geldiği kadar yardım edeceğiz dediler ve bana 5 tane bilezik taktılar. kayınvalidem de 5 tane bilezik taktı bir de nisanda takmıştı 6 tane. iki aileye de ne ben ne esim ne takacaksınız ne kadar takacaksınız ne zaman takacaksınız demedik. 1 tane de taksalardı hiç takmasalardı canları sağolsun gücleri ona yetti demekki derdik.

Mune Munecım aynı fikri savubmadıgım için anneme kadar kaf soyluyorlar herkes gerkes gıbı dusunmek zorundamı .Yok neyın kafasındaymısım yok ne içiyormusum.Bu o kadar fazla oluyor ki .Herkes fıkrını beyan edebılır burası form ve herkesın dusuncelerıne saygı duymak gerekmezmı ?Bır konu acıorum yok eskıden boleydı yok şöyleydı .Ya konuya cevap ver vermıosanda yorum yapma .Herkes herkesle aynı fıkırde olmak zorunda dril.Lutfen rıca edıorum bunun onune gecelım.Bakın saygısızlık yapmıorum ban yenek ıstemıorum.Ama lutfen ne kadar saldırıya ugradıgıma ugradıklarına bakın ?

Yaa o videoyu izleyince bu çiftin sonu ne olacak diye merak etmiştim, ayrılmışlar demek.

Mune Sadece konu sahibine ıyı yapmışın dedım.Ssnada benım gelınımsın temızlık yap deseler naparsın dedıler bende ben temızlık yapmam param varsa kadın tutarım yoksa eşimden ısterım esımdede yoksa annemden ısterım dedım.Herseye susarım gulerım gecerım ama aıleme kadar laf soleyemez kımse .Ayrıca ne içiosun nedır .Gayetye gercek dusuncem .Rica edıorum gerekenı yaparmısınız?

Şimdi ben başka benzer konularda da yorumlar yazdım, özellikle adet gelenek göreneklere bağlı vs ailelerde kız tarafı erkek tarafına şu kadar altın istiyoruz diyor. Doğru veya yanlis ama diyor yani bu gerçek.
Ama sizin olayda garip olan sizin gelin adayı olarak bunu doğrudan KV.ye söyleyebilmeniz. Çok tuhaf gerçekten..
Hem kimse karışmıyor her şeyi ikimiz yaptık diyorsunuz hem altın ve düğünü ailesi yapacak diyorsunuz bu bir çelişki. İkincisi madem eş adayı bu miktarı kabul etti ne diye gidip KV.ye ayrıca soruyorsunuz? Hiç yakışık almıyor bence şimdiden böyle yüz göz oluyorsanız evlendikten sonra çok farklı yerlere gider bu olay.

İnsanlar sana aynı fikirde olmadığınız için değil, bi dediğiniz bi dediğinizi tutmadığı için ne içiyorsunuz diyorlar. Ayrıca burası bir form değil forum. Gözüm kanadı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…