Dügün takıları sorunsalı

Neden takmalı peki? Gelini kendilerine mi alıyorlar veya illa bu kız olsun diye seçmiş bulmuşlar mı? Sözü veren damatken neden kayınvalide-kayınpeder yapmak zorunda? Konuda kayınvalide demiş ki bu hediyedir herkes kendine uygun olanı yapar. Sizin söylediğinizle benzer yani. Sizin ısrarla savunduğunuz konu sahibi memnun kalmamış ama bu cümleden.

Kimin acabaaa? Bi düşünelim bakalım...

Valla ne içiyorsanız gözünüzü seveyim söyleyin. Yıllardır alkol alırım böyle kafaya ulaşamadım.
Bana sordunuz dedınızkı napardın temızlermıydın bende yok ama param varsa kadın tutardım yoksada aılemden isterdım dedım annemı ne dıye katıyosunuz:):) Aılemden başka kımseden para ıstemem o yuzden annem dedım .Ama ole cok olay sevıyosunuzkı olay bereye geldı.Çok eglenıorum:):)

Ahahah hala normal görüyorsunuz içkinin adını alaydım iyidi. Berenin konumuzla alakası nedir o kısmı çözemedim ama.

Ahahah hala normal görüyorsunuz içkinin adını alaydım iyidi. Berenin konumuzla alakası nedir o kısmı çözemedim ama.
Nereye yaZmak ıstedım otomatık konuşma dili :):)
Ahahah hala normal görüyorsunuz içkinin adını alaydım iyidi. Berenin konumuzla alakası nedir o kısmı çözemedim ama
Sen ne ıcıosun genelde ben tatıf vereyım sanw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…