- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Altını yapsınlar ama 7 çok tabıkı .Konu sahıbı kac tane istedıgını solemeöıstı.Tabıkı yapacaklar .Kayınvalıde kayınpeder gelınıne tabıkı takmalı ben 10 tane demıorum ama neye uygunlarsa tabıkı takmalı .Ayrıca abla deme hiç hoşlanmam o tarz kelımelerden .
Çok param vardır belki allalaa. Söylesene kız.Param yoksa aılemden ısterım demek ıstedım :):)Sen ıcemezsın annene verdıgın paralardan paran yetmez:):)
Neyse cevap vermeyeyim. Size 1 ayricalik yapayim.O zaman avukatısınız
Bana sordunuz dedınızkı napardın temızlermıydın bende yok ama param varsa kadın tutardım yoksada aılemden isterdım dedım annemı ne dıye katıyosunuz:):) Aılemden başka kımseden para ıstemem o yuzden annem dedım .Ama ole cok olay sevıyosunuzkı olay bereye geldı.Çok eglenıorum:):)Kimin acabaaa? Bi düşünelim bakalım...
Valla ne içiyorsanız gözünüzü seveyim söyleyin. Yıllardır alkol alırım böyle kafaya ulaşamadım.
Ahahah hala normal görüyorsunuzBana sordunuz dedınızkı napardın temızlermıydın bende yok ama param varsa kadın tutardım yoksada aılemden isterdım dedım annemı ne dıye katıyosunuz:):) Aılemden başka kımseden para ıstemem o yuzden annem dedım .Ama ole cok olay sevıyosunuzkı olay bereye geldı.Çok eglenıorum:):)
Reglı olucam karnım agrıyo ne cayı ıcsemÇok param vardır belki allalaa. Söylesene kız.
Çok param vardır belki allalaa. Söylesene kız.
Nereye yaZmak ıstedım otomatık konuşma dili :):)Ahahah hala normal görüyorsunuziçkinin adını alaydım iyidi. Berenin konumuzla alakası nedir o kısmı çözemedim ama.
Sen ne ıcıosun genelde ben tatıf vereyım sanwAhahah hala normal görüyorsunuziçkinin adını alaydım iyidi. Berenin konumuzla alakası nedir o kısmı çözemedim ama
Kolonya bu.
Marmara 80 derece limon kolonyası.
Sorup sorup utandırma, söyleyemez öyle hemen.
Tamam öğrendim ben kolonyaymış. Gözlere dikkat metil kör eder mazallahNereye yaZmak ıstedım otomatık konuşma dili :):)
Sen ne ıcıosun genelde ben tatıf vereyım sanw
Sen ne ıcıosun genelde ?Ben sana guzel bır onerıde bulunsuım .Jilet olursun:)Çok param vardır belki allalaa. Söylesene kız.
Abla sana birşey derdim de üzülürsün boşver ya. İçtiği şeylerle hava atanları da hiç samimi bulmam, bi para sizde var sankiCanın çeker :):)Annemden para ıster paran yoksa sanada alırım ahahahag
Kendi annemden bahsetmediğim kesin...Burda kimin annesinden bahsedıosunuz?
Tamam öğrendim ben kolonyaymış. Gözlere dikkat metil kör eder mazallah
Sendede mı var :)Abla sana birşey derdim de üzülürsün boşver ya. İçtiği şeylerle hava atanları da hiç samimi bulmam, bi para sizde var sanki
Tamam öğrendim ben kolonyaymış. Gözlere dikkat metil kör eder mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?