Dügün takıları sorunsalı

Zaten kadıncagaz esı ıle beraber yapmış her seyı .Bır zahmet altınıda taksınlar :):)Ben de kınamıorum.Eşine solemıs cocukta onaylamış .Ama kayınvalıde duymazdan gelmış .
Nerede yazıyor beraber yaptıkları?
Düğünü altını ailesi yapacak yazmış.
Konu sahibinde herşeyi eşiyle üstlenecek göz var mı?
Kayınvalidesine mesaj bile atmış konuşmadan sonra

Hayır, kayınvalideye söylememişler.
Kayınvalideye beni ilgilendirmez tarzında konuşmuş, bu normal birşey mi yahu? Cidden değerini hala altınla ölçen, altın için kavga çıkaran kadın var mı?
Kadın için normal demekkı .Saygı duymaşıyız.Ben bunu ıstıorum demıs eşide sen ne ıstersen demıs.Gayet normal deılmı.Kayınvalıdede haberı yok gıbı davranmıs.Kızda halıyle dormus.Oglun ne ıstersen demıstı hanı benım altınlar dıye :):)Yani bir vidio var herkesin hayatına kimse karısamaz dıye .Bence gayet normal.Kadına edılmeyen laf kalmadı yok başlık parası ,Yok ederi fln .Bence gayet normal .

Nerede yazıyor beraber yaptıkları?
Düğünü altını ailesi yapacak yazmış.
Konu sahibinde herşeyi eşiyle üstlenecek göz var mı?
Kayınvalidesine mesaj bile atmış konuşmadan sonra
Ben calısıorum esımde calısıyor. Yazmıs ya beraber yaptık demıs ya

Geçekten düşüncenizi merak ettiğim için soruyorum. Kayınvalidenin bayram temizliği, hizmeti, önce erkek ailesinin gelmesi vs. konularında ne düşünüyorunuz? Onlar da normal geliyor mu?

Zaten kadıncagaz esı ıle beraber yapmış her seyı .Bır zahmet altınıda taksınlar :):)Ben de kınamıorum.Eşine solemıs cocukta onaylamış .Ama kayınvalıde duymazdan gelmış .
Ayy ne alaka ya totoları yetmiyorsa evlenmesinler. Kadının haberi bile yok. Kadın isterse karun olsun gider hediye olarak gönlünden bir altında takar ister bir bilezik takar ister 5 bilezik yani. Keyfi kahyası ne isterse o olur. Bir zahmet eşinin takıcağı bilezikleri adam yapsın. Ailelerin görevi değil eşin görevidir. Şöyle şu kadar altın istiyorum diyenlerin ailesi hiç şaşmaz bir bilezik takıyorlar.

Kayınvalidenin haberi yokmuş istediğinden anlamıyor musunuz?
Kayınvalide haberim yoktu senin istediklerinden demiş, konu sahibi beni ilgilendirmez demiş. Sonra mesaj atmış falan. He normal normal. Sizin normal anlayışınıza kaldıysak ohoo yani.

Bacım 7 bılezıkte bu pandemıde .Az daha arttırsaydın şirket kurardın.

Kızlar hepinize tek tek yazamayacağım. Benim baştan itibaren dediğim 7 bilezikti.Trabzon hazırları setler havada tutuşmuş yorumlarda.Bunu söyleme sebebim benim yanlış anladığımın oğlunun böyle birseyi yanlış söylemiştir diye söylemesi.

7 tanecik mi, bende birşey sandimdı, gram da belirtmişsinizdir inşallah, bilezik var bilezik var şimdi.

Yukarda biri böbrek hesabı yapmıştı, sen kimseyi dinleme onu dinle.
Sattır böbrekleri, altın kemer, trabzon hasırı falan da istersin. Biz senin kadar iyi bir gelin olamayacağımız için biz istemedik, sen iste. Hatta instagramda yüksekova gelinleri sayfasını da takip et, ona göre bi altın hesabı çıkar, böyle olmaz.

Geçekten düşüncenizi merak ettiğim için soruyorum. Kayınvalidenin bayram temizliği, hizmeti, önce erkek ailesinin gelmesi vs. konularında ne düşünüyorunuz? Onlar da normal geliyor mu?
Kayınvalıde ısteyebılır .İstersede ben şahsen çalışıosam bı kadın alırım çalışmıosam esıme derım ben yapamam annemın bole bır talebı var kadın tutalım .Esdende para cıkmazsa aıleme solerım annem para verır bende bır kadın tutar mıs gıbı temızletirım.Tabıkı ısteyebılır.Gelınıde 7 bılezık ıstemıs kadın takar 4 tNe.Herkes her seyı ıster .Bende çok sey ıstıyorum.

Yok artık kv evini temizletmek için annenden para mı isterdin

Ailenden para isteyip kayinvalide evi temizletmek mi?

Sizin kafa yine güzel sanırım.

Kimsenin vekili vs degilim. Durustlugum ve cogunlugun yolundan gitmeyisim, kendi sahsi fikirlerim dolayisiyla begenilmemis olmam sorun teskil etmiyor.

Zaten sizi beğenmemezlik yapmadık ki tanımayız etmeyiz, kendi şahsi fikirlerinizi beğenmedik. Siz de konuyu epey sahiplendiniz. Sizi yormamak adına bu mesajıma beğenmedim atmak isterdim ama olmuyor maalesef

Yok artık kv evini temizletmek için annenden para mı isteyeceksin
Param yoksa isterım ne olucakkı .Yada kvdeden ısterım annecım ben yapamam ama para ıle kadın tutabılırız derım

O iş pek öyle olmuyor ama. Eğer "elinizi cebinize atın, gelin alıyorsunuz" kafasındaysanız, siz artık o aileye ait gelinsinizdir.

Bukadar tantana 7 bilezik içinmi çıktı.
Bukadar yüzsüzlüğe değmemiş malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…