- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Ee tamam kayınvalide de benim haberim yok demiş, senin söylediğinle aynı şey. Herkes kendine göre bir plan yapıyor, siz temizlik için plan yapıyorsanız kvde takacağın altın için plan yapabilir. Ne öyle istemek, talep etmek?Yok artık kv evini temizletmek için annenden para mı isteyeceksin
Param yoksa isterım ne olucakkı .Yada kvdeden ısterım annecım ben yapamam ama para ıle kadın tutabılırız derım
Yok ben kımseye ait deılım.Ole bı kafada hıc olmadım .Icım den gelmelı .Icımden gelmıosa zerre işlemezO iş pek öyle olmuyor ama. Eğer "elinizi cebinize atın, gelin alıyorsunuz" kafasındaysanız, siz artık o aileye ait gelinsinizdir.
Bence direk annesini yollasa kv evine temizliğeYok artık kv evini temizletmek için annenden para mı isterdin
Aynen kayınvalidenin de içinden altın takmak gelmeyebilir, ona da zerre işlemez yani. İnsanların altın altın diye boğazına çökmek normal değildir.Yok ben kımseye ait deılım.Ole bı kafada hıc olmadım .Icım den gelmelı .Icımden gelmıosa zerre işlemez
Altın takmakta onların içinden gelmiyorsa???Yok ben kımseye ait deılım.Ole bı kafada hıc olmadım .Icım den gelmelı .Icımden gelmıosa zerre işlemez
Begenmedik derken yanitlar coklu kararlastirilip mi veriliyordu ki?Zaten sizi beğenmemezlik yapmadık ki tanımayız etmeyiz, kendi şahsi fikirlerinizi beğenmedik. Siz de konuyu epey sahiplendiniz. Sizi yormamak adına bu mesajıma beğenmedim atmak isterdim ama olmuyor maalesef
Kayınvalide toruna adımı koyacaksınız derse de kardeş gelir artık.Bence direk annesini yollasa kv evine temizliğe
Saçma çok şey gördüm, okudumda
Bu akşamkiler rekora koşuyor
Eee bende kvlıdeye bısey demedımkı .Konu sahıbıne ıcınde kalıcagına solemısım ıyı yapmışın dedım .Herkes soyler bıseyler.Çogu susar.Helal olsun mangal gıbı yuregınız varmıs dedım .Iyı demısın dedım .Ama kaos sevıldıgı ıcın suclu olsum.Hep derım herkesın hayatına kımse karısamaz.Size gore ayıp yapmış bana gore yapmamış ayıp fln .Ee tamam kayınvalide de benim haberim yok demiş, senin söylediğinle aynı şey. Herkes kendine göre bir plan yapıyor, siz temizlik için plan yapıyorsanız kvde takacağın altın için plan yapabilir. Ne öyle istemek, talep etmek?
Ben ativerdim hadi:))))Zaten sizi beğenmemezlik yapmadık ki tanımayız etmeyiz, kendi şahsi fikirlerinizi beğenmedik. Siz de konuyu epey sahiplendiniz. Sizi yormamak adına bu mesajıma beğenmedim atmak isterdim ama olmuyor maalesef
Karşılığında 3-5 altın takacaksa neden olmasın diye düşünür böyle kafalar.Kayınvalide toruna adımı koyacaksınız derse de kardeş gelir artık.
Aslinda mesajımda biraz ironi vardi boyle bir istek iliskinin seyrini değiştirir mesafe koyulur.Neden yersiz olsun konuşmaları, eşinin ailesi yapıyormuş herşeyi.
Hem düğünü yapsın eşyayı alsınlar hemde hiç bir yorum yapmasınlar mi?
İki günde bir kayınvalide ile konuşmak zorunda olmak istemeyen eşiyle birlikte yapacaklar ne yapacaklarsa.
Kayınvalidesi çok sabırlı sanırım, ben olsam kapının önüne koymuştumEe tamam kayınvalide de benim haberim yok demiş, senin söylediğinle aynı şey. Herkes kendine göre bir plan yapıyor, siz temizlik için plan yapıyorsanız kvde takacağın altın için plan yapabilir. Ne öyle istemek, talep etmek?
Mehir aileden değil eşten istenir ama karı koca arasındadır o. Kimsede karışamaz.Aslinda mesajımda biraz ironi vardi boyle bir istek iliskinin seyrini değiştirir mesafe koyulur.
Ama altin konusunda cok kati değilim . Kişisel bir mevzu degil ben bohça altin vs hicbir istemedim.
Ozellikle nanelimonun konusunda bir görümce vardi cok kızmıştık cok da üzülmüştüm aslinda kocası bes kurussuz 3 cocukla atmış basindan kadını.
Pazarlik yapar gibi degil elbet ama kadinin kendi tasarrufunda belli bir varligi olmali bence. Sadece ona ait , mehir falan deniyor ya bazen. Yani gücünuz ölçüsünde yapabilirsiniz demek. Istemem dememek.
Ben de linç yedim bu konuda biliyorum. Cok da yadirganmaya musait. Lincleyenlerin de cani sag olsun. Ama dedigim gibi bazi hikayeler okuyoruz burada ve bunlar gercek. Her sey utopik olmuyor işte. Hikayelerinden etkilendigim kadinlar var burada bu kadar olur mu diyorsunuz ve gercekten o kadar oluyor...
Takmazlar yapacak bısey yok .Boğazlarına yapışmıcak ya .Kız ıcınden gelenı ıstemıs .Kadında ıcınden gelenı solemıs.Istedı dıye kıza demedınız sey kalmadı .Kadın bu pandemıde 7 tane takamaz zaten .Ne takarsada kendı serefıdır.Benım demek ıstedıgım agzı olan ister .Bazıları susar.Gelınde kaynanada masallah :)Altın takmakta onların içinden gelmiyorsa???
Eee bende kvlıdeye bısey demedımkı .Konu sahıbıne ıcınde kalıcagına solemısım ıyı yapmışın dedım .Herkes soyler bıseyler.Çogu susar.Helal olsun mangal gıbı yuregınız varmıs dedım .Iyı demısın dedım .Ama kaos sevıldıgı ıcın suclu olsum.Hep derım herkesın hayatına kımse karısamaz.Size gore ayıp yapmış bana gore yapmamış ayıp fln
Abla cidden ne dediğini bilmiyorsun sanırım. Bi yerde kvye birşey demedim diyorsun bir yerde altını da yapsınlar bir zahmet diyorsun. He diyip geçiyorum.Zaten kadıncagaz esı ıle beraber yapmış her seyı .Bır zahmet altınıda taksınlar :):)Ben de kınamıorum.Eşine solemıs cocukta onaylamış .Ama kayınvalıde duymazdan gelmış .
KV. Temizliği için anneden para istemek miKayınvalıde ısteyebılır .İstersede ben şahsen çalışıosam bı kadın alırım çalışmıosam esıme derım ben yapamam annemın bole bır talebı var kadın tutalım .Esdende para cıkmazsa aıleme solerım annem para verır bende bır kadın tutar mıs gıbı temızletirım.Tabıkı ısteyebılır.Gelınıde 7 bılezık ıstemıs kadın takar 4 tNe.Herkes her seyı ıster .Bende çok sey ıstıyorum.
Begenmedik derken yanitlar coklu kararlastirilip mi veriliyordu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?